Snelle levering, goede service tegen een goede prijs.

Vriendelijke mensen

Geven een goede uitleg en belangstellend.

Bestelling, levering verloopt zoals het hoort te zijn.

snel en volgens afspraak

snel en volgens afspraak

Goede service!

Er ontbrak een onderdeel waarbij het nog de vraag was of dat niet mis was gegaan bij de vervoerder. Geen probleem werd direct een nieuwe gestuurd.

Heel goede service

Artikelen worden snel verzonden, en telefonisch goede adviezen!

Positief

Duidelijk en behulpzaam

Fijne winkel

Fijne winkel voor bijenproducten waar ik geregeld spullen koop

zeer goed

altijd klaar staan voor de imkers echt een goede z\aak

top!!

altijd top!

Goede service!

Go de service!

Goede en zeer snelle levering van producten ondanks vakantie tijd

Ondanks in de vakantie periode de levering toch heel snel geleverd Verder uitstekende producten met nette verzending

Etiket is mooi, iets aan de kleine kant

super bedrijf en alles voor de imker en top kwaliteit.

Ben er zelf al eens geweest wordt goed en vakkundig geholpen. Ook bestellen binnen 2 dagen thuis.

Ruime winkel

Goede en vakkundige imkershop met vriendelijke mensen en koffie altijd klaar

Ik heb me bestelling nog niet ontvangen

Als ik jullie nu moet beoordelen zou de beoordeling negatief zijn omdat ik mij bestelling onder ordernummer 8956 nog niet heb ontvangen maar wel betaald ik zou het op prijs stellen om een reactie op dit schrijven te ontvangen. Vriendelijke groet Hans van Rossen

Goed materiaal. Duidelijke website. Snel geleverd.

Keurig en snel toegezonden

Keurig en snel toegezonden.

Zeer vlotte correcte levering

Supermooi etiket, snel in huis.

Al een paar jaar bestel ik de super mooie zelfklevende honingpot etiketten, voor bedrukt met naam enz. van het Ielgat. Het kost wel wat, maar het is het alleszins waard.

Betrouwbaar

Bestellen en afleveren ging soepel. Producten prima verpakt en in goede staat!

Klantvriendelijk en zeer snel

Als ik vragen heb app ik en krijg zeer snel antwoord en als ik wat bestel heb ik het de volgende dag in huis

Geweldige producten en goede service

Ga zo door

Snelle reactie en correcte levering

Misschien had de verpakking op brievenbusformaat gekund. Dan waren de portokosten ook minder geweest.

Perfect en snel geleverd.

Allemaal goed spul niks op aan te merken. Volgende x kijk ik hier weer als ik wat nodig heb.

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.