Wordt altijd goed ,vriendelijk en snel geholpen.Krijg goede adviezen.Heel prettig om te komen

zie boven

Wat ik ook bestel het is snel geleverd, en volgens afspraak

Een imkerij die de afspraken na komt altijd levert tegen nette prijzen

Snelle levering goed product

Snelle levering, binnen 24 uur. Goed product voor eerlijke prijs.

zeergoed

altijd is de sending op tijd en goed ingepakt prima shop wij als imkers zijn er blij mee

snel levering, goede producten

zeer tevreden over levering en de bestelde producten zijn van goede kwaliteit. Vandaar een 10

Vlotte en nette levering

Duidelijk website. Snelle levering. Ze houden je goed op de hoogte van je bestelling

Goede materialen, snelle verzending, duidelijke communicatie, goede service bij onverhoopte problemen

top top top

prima kwaliteit en supersnelle levering

Prijs/kwaliteit? Snelle levering

Ik ben altijd erg tevreden over het Ielgat(team). Kom er graag. Nu arrestkooien besteld. Volgende dag al in huis. Zien er goed uit. Ik ga er van uit dat het allemaal past

Prima webshop en snel en goed geleverd

Kon snel de spullen vinden en het kwam goed verpakt aan

Goed adres als je goede bijenspullen wilt hebben

Goed adres als je goede bijenspullen wilt hebben. Goed advies, erg mooie kasten, enorme voorraad, accurate levering.

Alles prima geregeld en op tijd.

Aanbevelenswaardig.

Vlot en goed

ielgat heeft goede artikelen onder andere, Segeberger kasten en levert vlot

Snelle levering en goed verpakt

Goede ervaring

Goede eerste ervaring, artikel gemakkelijk te vinden. Supersnelle levering.

Goed advies, en snelle levering.

Heb online bij Het ielgat naar een bijenkast gezocht. Deze werd daar duidelijk en goed omschreven. Levering was keurig op tijd en goed verpakt om eventuele beschadigingen tijdens transport te voorkomen.

Tevreden

Niks op aan te merken gewoon goed

Uitstekende service, echter slechte bezorger dpd

Het ielgat levert uitstekende service, snel en goede info. Echter DPD moeten ze veranderen in DHL of POSTNL. PDP bezorgt meestal niet aan het huisadres maar bij een depotin het dorp verderop. Dat is gewoon balen.

Alsnog alles prima geleverd

De bestelling kwam niet aan maar na contact met het Ielgat is alles snel en vakkundig opgelost

Vlotte en correcte levering

goeie service & kwaliteit

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.