Goed materiaal, snelle levering

Goed materiaal, snelle levering. Voldoet aan verwachtingen

vlot

De volgende dag de bestelling in huis. De voorraad goed op orde bij Het Ielgat!!

De acht is voor het Ielgat. Ik geef 1 ster aan de DPD.

Met de ielgat is niets mis mee Alleen met de vervoeder de DPD is het waardeloos. Mijn advies zou zijn neem een andere vervoerder.

Snel en netjes

Snel en netjes

Uitstekende webshop

Goeie informatie omtrent de vlotte levering. Bestelling is altijd compleet

prima webshop en snelle levering .

mooi dicht bij voor bezoek want wij hebben in Friesland verder niet veel .

Vlotte levering

Vlotte levering en goed product

Uitstekend product en snel geleverd

Snel afgehandeld en prima bezorgd

Twee bijenkasten, goed verpakt en met een goede bezorgdienst snel gebracht.

duidelijk en snel

Website is duidelijk en makkelijk. Snelle levering. Via mail goed op de hoogte gehouden van afhandeling order.

Super bedrijf.

Attent, behulpzaam en veel kennis

goede en snelle levering

De bezorgdienst heeft het pakket slecht bezorgd

Het pakket was drie dagen te laat en bovendien werd het niet thuis bezorgd terwijl we wel thuis waren op het aangegeven tijdstip. Nu moest ik het zelf ophalen.

Prima webshop en snelle verzending

Goed contact met super service

Snelle levering. Prima materiaal

Zie boven

Mooi bedrijf

je wordt hier op een goede en eerlijke manier geholpen.

heel goed

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Goeie prijs en vlugge levering

Goeie prijs en vlugge levering

Ik ben zeer tevreden over de producten van het Ielgat

Ik kreeg de tip van vrienden om koninginnegeleicreme te gaan gebruiken voor mijn eczeem. Ik ben er erg blij mee,want het werkt erg goed Ook de zeep die verkocht word is het enige wat ik nog gebruik.

Snelle afhandeling en levering

Mijn bestelling was binnen 2 dagen in huis

Hele vlotte opvolging van mijn bestelling

Ik bestelde iets online, vanuit België, voor mijn man die imker is. Voor mij was Het ielgat nog nieuw en ik wist dus niet goed wat te verwachten. Dan in online bestellen altijd wel spannend... Ik ben blij het er toch te hebben op gewaagd. Het pakketje werd, heel verzorgd ingepakt, 2 dagen later aan mijn deur geleverd. Nu ben ik nog benieuwd wat mijn man ervan gaat vinden, want ik kocht het als verrassing voor kerst ;-).

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Top! Makkelijk te bestellen online, prijs/kwaliteitsverhouding is goed, levering was snel en product was netjes en stevig ingepakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden over pakketlelevering

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.