Hele vlotte opvolging van mijn bestelling

Ik bestelde iets online, vanuit België, voor mijn man die imker is. Voor mij was Het ielgat nog nieuw en ik wist dus niet goed wat te verwachten. Dan in online bestellen altijd wel spannend... Ik ben blij het er toch te hebben op gewaagd. Het pakketje werd, heel verzorgd ingepakt, 2 dagen later aan mijn deur geleverd. Nu ben ik nog benieuwd wat mijn man ervan gaat vinden, want ik kocht het als verrassing voor kerst ;-).

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Top! Makkelijk te bestellen online, prijs/kwaliteitsverhouding is goed, levering was snel en product was netjes en stevig ingepakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden over pakketlelevering

Bestelling snel binnen

Via website aantal artikelen besteld. Had de spullen snel binnen, netjes verpakt. Kwalitatief goede artikelen.

Altijd prima .

Snel geleverd en duidelijk wanneer de zending zou komen

Snelle levering.

Het is een snelle levering. Word goed ingepakt.

Snel binnen gekregen, goede kwaliteit

Snel verzonden, volgende dag binnen, goede kwaliteit materialen

Snelle levering, goed priduct

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Prijs/kwaliteit zeer goed!

Mooi op tijd afgeleverd, goede kwaliteit, proffesionele winkel.

Als goed goed berijkbaar

Goed bedrijf

Goede kwaliteit, perfect verpakt

Het Ielgat onderscheidt zich van andere imkerwinkels door hun oog voor kwaliteit.

Toppie

Snelle, correcte levering.

Fijne en snelle levering

Of je online via de webshop een bestelling plaatst of via telefonisch contact, er is een snelle levering. Een mooi familiebedrijf die klantenservice hoog hebben staan.

Altijd in orde

Altijd snelle verzending Altijd super goede verpakking Hun systeem van afstandbediening bij segherberger kasten is het beste systeem dat er bestaat

Geweldig goed

Snelle surfers snel verstuurd

Altijd vriendelijk.

Je wordt er goed geholpen.

Fijne leverancier

Snelle afhandeling levering

Snelle levering, prima service

zeer goed, makkelijke site. en mooie artikelen.

Snel geleverd en prima verpakt

De artikelen zijn bekend en van goede kwaliteit. Bestellingen zijn goed verpakt en snel geleverd. Het is leuker om naar Amen te gaan en zelf te shoppen maar de webshop is een prima aanvulling voor mij.

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.