Snel geleverd en prima verpakt

De artikelen zijn bekend en van goede kwaliteit. Bestellingen zijn goed verpakt en snel geleverd. Het is leuker om naar Amen te gaan en zelf te shoppen maar de webshop is een prima aanvulling voor mij.

Snelle verzending! Blij mee!

De mensen van Het Ielgat weten volgens mij àlles van bijenhouden, dus er is altijd een antwoord.

Ook dit jaar weer heel blij met de voorbedrukte etiketten.

Snel en correct geleverd!

Zeer vriendelijke professionele huipvaardigheid

Geen vraag is te veel.

zeer goed

een betrouwbare zaak waar je op aan kan.......

duidelijk en snel

duidelijk en snel

Geweldig!

Halverwege de middag gebeld of een bijenuitlaat nog mee kon, terwijl alles voor verzenden al klaar lag! Snel besteld in de webshop en de volgende dag ontvangen! Helemaal top!

Op tijd verzonden, netjes verpakt, goeie service

Het Ielgat heeft een mooi basis aanbod. Toen ik een grote bestelling deed, werden er 2 kleine items vergeten. Zonder enige discussie werd dit nagezonden, dus netjes opgelost. Ik zal hier zeker vaker bestellen. Wel zou ik een tip willen geven over de kunsstof 6-ramer kast. Online is er weinig uitleg te vinden over de functies van de kast. Daarnaast is de witte basiskleur niet erg aantrekkelijk. Ik miste een ‘verf’ instructie. Nu blijkt dat door het te schilderen, de deksel en het vlieggat veel te stroef gesloten of geopend kunnen worden. Had dit graag al ergens gelezen. Misschien een idee om een beknopte handleiding te geven met tips over het gebruik en het verven van deze styrofoam kasten?

Perfecte snelle levering

Bestelling werd keuring bezorgd

Aanrader

Goed prijs/kwaliteit en prima levering met track and trace. Goede instructiefilmpjes, top!

Zeer tevreden over de bestelling en service!

Producten op tijd geleverd. Kwaliteit is goe en zoals beschreven.

De service is super!

Ik heb bijenvoer besteld bij Het Ielgat. De website was makkekijk en duidelijk. Ik werd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Heg product kwam ook goed verpakt binnen. Ik ben helemaal tevreden.

Ruim assortiment

Ruim assortiment,goede prijs verhoudingen,en snel verzonden.

er waren oren waren afgebroken van de ramen, dat vond ik jammer.

Het is altijd tof om hier iets te bestellen. Alles is prima op tijd en mooi verzorgd.

Super service

Goede snelle verzending, degelijke producten. Alles naar wens.

Top bedrijf

Hebben alles voor de imker en leveren snel !! Fijn bedrijf waar ik vast nog veel meer ga kopen !

prima vlotte levering

Prima en snelle levering

De verzendkosten zijn blijkbaar standaard maar zijn volgens mij af en toe veel te hoog. Verzending tot 10 kg kan voor minder dan € 4,00 en toch wordt bijna € 8,00 gerekend. Differentiatie afhankelijk van gewicht en omvang is aanbevelingswaardig en tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Krijg nuchter gevoel dat ik vooral betaal voor verzending i.p.v. product.

Goede spullen en prima afgeleverd

Snel en zeer deftig geleverd

Goed snel en giede verstandhouding klant verkoper

alles volgens afspraak en vlot uitgevoerd

Prima, altijd goed geholpen, goed advies.

Gewoon goed

Goed en snel.

Etiketten besteld, snel geleverd.

Amen 35

9446 PA Amen

Over Het ielgat

Imkervakhandel Het ielgat bestaat al meer dan 35 jaar en is specialist in alles wat met bijen te maken heeft. We hebben een grote voorraad, een overzichtelijke webshop met snelle levertijd. In onze winkel te Amen (Drenthe) kun je terecht voor advies en natuurlijk voor al je materialen zoals bijenkasten, imkergereedschap, ramen, kunstraat en veel meer.