Ik heb in december plinten besteld, nu tot twee maal toe is de levering niet doorgegaan zonder enkele reactie vanuit de plintenfabriek! Telefonisch niet bereikbaar en ook op mail wordt niet gereageerd! Ik meer dag € 1.000,00 betaald maar tot heden nog helemaal niets geleverd gekregen!
Beste Hans, Inmiddels is er telefonisch contact geweest. Er zijn inmiddels afspraken gemaakt over het vervolg. Nogmaals onze excuses voor de slechte communicatie. Team Plintenfabriek
Deel bestelling niet geleverd. Meerdere keren geprobeerd te contacten (telefonisch en per mail) maar geen reactie. Door ontbreken producten het leggen van de plinten wekenlang moeten uitstellen en uiteindelijk naar alternatief gezocht. Geld uiteraard ook niet teruggekregen. Niet in zee gaan met plintenfabriek zou ik zeggen.
Beste Stefan, Hartelijk dank voor het prettige telefoongesprek. Wij hopen dat de geboden oplossing naar wens is. Team Plintenfabriek
Mijn plinten kwamen pas na drie weken. Moeilijk contact te krijgen met de klantenservice. Tegenstrijdige berichten van medewerkers, waardoor ik niet goed weet waar ik aan toe ben.
Beste Kitty, Inmiddels is er telefonisch contact geweest. Wij hopen dat ons gesprek ook voor jou als positief wordt ervaren en dat wij je gerust hebben gesteld. Team Plintenfabriek
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site, veel keuze, goed op de hoogte gehouden m.b.t. levering. Helemaal top zou volgende X weer daar bestellen.
Beste Marcus, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenfabriek
Geheel volgens afspraak geleverd op de juiste tijd. Lambrisering van uitstekende kwaliteit.
Beste Peter, Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Team Plintenfabriek
Snelle en nette levering
Beste Bram, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenfabriek
heldere website en goed bereikbaar telefonisch
Beste Stephan, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenfabriek
goed op afspraak en netjes geleverd
Beste Kees, Dank je wel voor je review. Altijd goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Team Plintenfabriek
Prachtige plinten in de juiste kleur, maar helaas onjuist bezorgd. 20 minuten voor de verwachte bezorgtijd nog telefonisch contact met de chauffeur gehad. Toen na 1 uur de plinten nog niet bezorgd waren, contact met de chauffeur opgenomen. Na,enig uitzoekwerk door de chauffeur meldde hij dat de plinten 3 huizen verderop bezorgd waren. Ze lagen daar buiten in de stromende regen, gelukkig goed in plastic verpakt. Ik heb ze zelf meegenomen naar huis.
Beste, Hartelijk dank voor de review en het fijne telefoongesprek. Zoals beloofd gaan wij er op aansturen dat onze chauffeurs in de toekomst beter op de huisnummers en toevoegingen letten, zodat "verkeerd" bezorgen tot een minimum beperkt wordt. Team Plintenfabriek
Dit is mijn 3e bestelling en ben elke keer zeer tevreden. Communicatie en service zijn ronduit geweldig! Gisteren 5/12/24 rond 10.15 geweldig fijn contact gehad met uw chauffeur/bezorger. Toen de aannemer de bel niet hoorde, belde de chauffeur mij en nam hij alle tijd zodat ik van alles kon regelen en hij dacht zelfs mee voor oplossingen. Echt heel dankbaar voor :)) Super aardige man!
Beste marloes, Dank je wel voor het mooie compliment. Je weet ons te vinden als je weer verbouwingsplannen hebt. Team Plintenfabriek
Prima bedrijf, veel keus en goed prijzen. Levering ook prima, je wordt goed op de hoogte gehouden. Chauffeur belt wanneer hij bij jou voor de deur staat.
Beste Tjits, Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is. Team Plintenfabriek
Makkelijk te bestellen, levering absoluut volgens afspraak. Plinten voldoen geheel aan verwachting. Echte aanrader.
Beste Herman, Dank je wel voor het mooie compliment Team Plintenfabriek
Geen reactie op mails en telefoon wordt niet opgenomen na 2x 20 min in de wacht. Levering tussen 11.00 en 13.30 uur en zou gebeld worden 30 min van tevoren. Wordt om 16.00 uur gebeld met mededeling we staan voor de deur en niemand thuis. Het regende en deel van de plinten niet goed verpakt. Gelukkig binnen kwartier iemand kunnen regelen om binnen te leggen. En tot op heden nooit enige reactie gehad! Kwaliteit product verder prima
Beste Carlo, Hartelijk dank voor het prettige telefoongesprek. Hierbij nogmaals mijn excuses voor de slechte communicatie van de chauffeur. Hopelijk hebben wij het vertrouwen weer een klein beetje kunnen herstellen. Team Plintenfabriek
Makkelijk te bestellen, snelle levering mogelijk en goede kwaliteit!
Beste Alex, Super fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is. Dank je wel voor je reactie. Team Plintenfabriek
goed gereageerd op mijn eerder geschreven review!
Beste Reinard, Hartelijk dank voor het compliment. Team Plintenfabriek
Afgelakte plinten beschadigen heel erg snel. Nog een keer lakken was absoluut nodig.
Beste Peter, Heel vervelend om te horen dat de afgelakte plinten snel beschadigen, Dit is absoluut niet de bedoeling. Als je ze nog niet hebt gemonteerd, kunnen we ze nog voor je omruilen. Team Plintenfabriek
ik mis een deel van mijn bestelling
Beste Huub, Heel vervelend om te horen dat je bestelling niet compleet geleverd is. Mijn collega's van de klantenservice nemen contact met je op om je verder te helpen. Team Plintenfabriek
Levering is prima verlopen. Helaas wel schade op de gelakte plinten waar hoekstukjes vanaf gesneden waren. Wel prettig dat deze hoekstukjes service aangeboden wordt (tegen kleine betaling).
Beste Peter, De hoekstukjes worden altijd gezaagd van de plinten die je hebt besteld om kleurverschil te voorkomen. Helaas gebeurt het dan wel eens dat je de zaagsnedes ziet Wij vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent en blij met onze service. Team Plintenfabriek
Hele mooie kwalitatieve plinten, snel geleverd door de eigen bezorgdienst met een nette chauffeur.
Beste Yvonne, Dank je voor het compliment. Team Plintenfabriek
Via via op de website terecht gekomen. Al snel een keuze kunnen maken en laten bezorgen. Verliep allemaal heel netjes. Er werd duidelijk gecommuniceerd met de bezorger over het tijdstip en de datum. Erg fijn!
Beste Seher, Fijn om te horen en dank je wel voor het compliment. Tem Plintenfabriek
Bestelling en betaling via website, na enkele dagen email ontvanen met leverdatum en tijdslot ervan. De leverdatum kwam en ging voorbij zonder levering of bericht m.b.t uitstel of vertaging. Vervolgens diverse malen geprobeerd tel. Contact te krijgen. Maar je krijgt een opname te horen over drukte en vervolgens keuze menu. Ik heb drie maal de telefoon ruim drie kwartier lang over laten gaan en ze nemen niet op. De klant ervaring is waardeloos. Koop elders, wel betalen en niets ontvangen of bereikbaar willen zijn.
Een grenen kraalplint afgelakt ral 9010. Is erg mooi. Lak alleen een btje kwetsbaar. Hebben ze voor de zekerheid nog een keer extra gelakt.
Beste Wim, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenfabriek
Dit jaar wel vaak met Diek moeten bellen omdat het helemaal ontspoorde
Beste Hein, Hartelijk dank voor je review. Mede door de vernieuwde digitalisering in onze processen zijn zaken niet helemaal vlekkeloos verlopen. Intussen zijn we weer een heel eind op de rit. We hopen dat je volgend jaar ook weer vertrouwen in ons hebt. Team Plintenfabriek
Mooie plinten, snelle levering
Beste Karin, Dank je wel voor de review. Team Plintenfabriek