Meerdere bestellingen succesvol gegaan, goed geleverd.
Beste Christianne, Dank je wel voor het mooie compliment. Team Plintenfabriek
zie bovenstaande
Beste Hans, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenfabriek
Prima indien nodig zal ik er weer bestellen
Beste Albert, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Team Plintenfabriek
Niet altijd goed maar het wordt wel altijd opgelost
Beste Hein, Dank je wel voor je eerlijke reactie. Helaas is niemand perfect, maar gelukkig doen we altijd ons best om fouten op te lossen. Team Plintenfabriek
Top, keurig gebeld en afgeleverd op afgesproken tijdstip, hele aardige chauffeuse!!
Beste Jan, Dank je wel voor het compliment. We gaan dit ook zeker overbrengen aan de chauffeuse. Team Plintenfabriek
Plinten zijn van prima kwaliteit, bezorging ook. Echter komen plinten onverpakt aan, liggen dus los in de bus (enkel plastic riempje), en hadden diverse plinten er dus al beschadigingen. Zonde! Beetje noppenfolie had zoiets kunnen voorkomen. Chauffeur was bekend met het probleem en gaf aan dat klantenservice dit adequaat kan oplossen. Echter; voorkomen is beter dan genezen!
Beste Bart, Dank je voor je feedback. Wij geven je tip zeker door aan Logistiek. Met jouw waardevolle informatie kunnen wij stappen nemen. Team Plintenfabriek
Afspraken prima nagekomen
Beste Sjaak, Dank je voor je mooie compliment. Team Plintenfabriek
Al een aantal bestellingen gedaan, service is snel en de communicatie is goed
Beste Robbert, Dank je voor je compliment. Team Plintenfabriek
Wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer het wordt geleverd en indien nodig wordt er telefonisch contact met je opgenomen.
Beste Suzan, Dank je wel. Team Plintenfabriek
Hele mooie plinten voor onze hele woning.
Beste Jurjen, Dank je wel voor het compliment. Geniet van je mooie woning. Team Plintenfabriek
Mooie lange plinten en prachtig stevige vensterbanken
Beste Mireille, Hartelijk dank voor je mooie compliment. Team Plintenfabriek
Communicatie binnen het bedrijf mag wel verbeterd worden
Beste A. Dank je voor je feedback. Wij zijn druk bezig om de communicatie te verbeteren. Door de invoering van nieuwe processen moet dit met sprongen vooruit gaan. Team Plintenfabriek
2 lengtes hoekprofielen besteld. Helaas verkeerde maat geleverd. Mail over gestuurd, maar verder geen reactie terug gekregen.
Beste Paul, Onze excuses voor de slechte communicatie. Ik begrijp dat er inmiddels een oplossing naar u gecommuniceerd is. Hopelijk is deze naar wens. Team Plintenfabriek
Altijd netjes geleverd!
Beste Karel, Dank je wel!!! Team Plintenfabriek
Je kunt heel makkelijk bestellen en wordt snel geleverd
Beste Ruud, Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons bedrijf. Team Plintenfabriek
Ik heb inmiddels al wat huizen opgeknapt voor familie. Maar iedere keer zijn de plinten de puntjes op de i. Dank voor jullie mooie producten.
Beste Martin, Hartelijk dank voor je mooie compliment. Fijn om te horen dat je onze dienstverlening op deze manier waardeert. Team Plintenfabriek
Fijne producten, goede service en snelle levering. Erg hulpvaardige chauffeur.
Beste Peter, Dank je wel voor het compliment. We zullen dit ook zeker doorgeven aan de chauffeur. Team Plintenfabriek
Goede kwaliteit plinten, goede service! Mooi op tijd aan huis afgeleverd!
Beste Hielke, Hartelijk dank voor het compliment. Team Plintenfabriek
Snelle levering , mooie kwaliteit
Beste Geert, Dank je wel. Team Plintenfabriek
Alles perfect geregeld van bestellen tot en met leveren
Beste Paul, Dank je wel voor het compliment. Wij geven dit ook zeker door aan de chauffeur. Team Plintenfabriek
Snel geleverd. Veel keus op de site.
Beste Jeroen, Dank je wel voor het compliment. Wij proberen ons assortiment zo in te richten dat we aan (bijna) alle wensen kunnen voldoen. Team Plintenfabriek
goede levering
Beste Wim, Hartelijk dank voor het compliment Team Plintenfabriek
We zijn heel blij met de aluminiumplinten. Ze zijn mooi, verfijnd tegen de muur en makkelijk plaatsbaar. Door de hoekjes en koppelstukken geen gedoe met verstekzagen.
Beste Daniëlle, Dank je wel voor het compliment. Team Plintenfabriek
Als ik plinten bestel wordt er een andere levertijd aangeven op de website t.o.v. de werkelijke levertijd
Beste Jos, Als het om maatwerk gaat, staat er altijd de "verwachte" levertijd bij. De hele bestelling wordt ook pas uitgeleverd als het laatste product uit productie is. Hierdoor kan het voorkomen dat de bestelling pas enkele werkdagen later uitgeleverd kan worden. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit beter waarborgen. Team Plintenfabriek
De vensterbank werd perfect afgeleverd, 5 sterren, maar van de 3 boekenplanken was er één die met veel beschadigingen werd verpakt, één ster, want er werd ook erg lauw mee omgegaan.
Beste Flip, Er is inmiddels contact geweest. Er is aangeboden om een nieuwe te sturen, maar ik begreep dat dit voor u te lang ging duren. Dat is de reden dat u zelf een andere oplossing heeft gekozen? Team Plintenfabriek
De Hammen 14
5371 MK Ravenstein