Snel en correct geleverd. Prima plinten!

Lange plinten

Mooie plinten van echt hout en zo lang dat ze de muur in één keer bedekken. Ik ben zeer tevreden.

levering niet volgens afspraak

In de bevestiging van de bestelling wordt aangegeven dat de levering 2 dagen van te voren wordt aangekondigd. Echter, ik krijg 's avonds om 19u een melding dat er de volgende dag 's ochtends geleverd wordt. Uiteraard meld ik me direct (om 19u 's avonds) per email maar daar is nooit op gereageerd. De volgende dag krijg ik de chauffeur aan de lijn, of ik zo vriendelijk wil zijn om te zorgen dat ik thuis ben om mijn bestelling in ontvangst te nemen. Helaas kan ik hier niet aan voldoen, en is de chauffeur genoodzaakt om mijn bestelling voor de deur te leggen. Ik vind dit een ongepaste manier van handelen en ben er niet van gediend dat afspraken niet nagekomen worden

mooie plinten

Mooie plinten die gelakt geleverd werden. Wij hebben gekozen voor het laten plaatsen van de plinten.\ Dit is super vakkundig gebeurd . Ook was het keurig opgeruimd na de gedane arbeid.

Bestelling prima gegaan ,goede kwaliteit

Betrouwbaar en redelijke prijs

Top ervaring

Alleen enigste “minpuntje” is dat met ophalen van de plinten tot 16.00 uur erg krap is voor veel klanten. Verders top gegaan.

Prima en snel geholpen bij het afhalen van de plinten.

Mijn plinten gekocht bij plintenfabriek, een hele goede keus geweest en raad ik het iedereen aan als je plinten zoekt.

Alles perfect, van bestellen tot de chauffeur die de bestelling levert.

Gewoon goed

Alles goed geregeld

Goede kwaliteit snelle levering

Wij zijn prettig geholpen.

Goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Geweldig!

Snelle levering en goede prijs kwaliteit!

Zeer zorgvuldig

Vlotte levering en goede service aan de telefoon .

Super geregeld!

Snelle levering en perfecte snelle communicatie. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de levering en nog gebeld door de chauffeur. Helemaal top!!’

Top levering, top kwaliteit

Niks op aan te merken, wereld service!

Verkeerde besteld, snel nieuwe zonder problemen

Snelle en correcte levering

Snelle correcte levering tegen prima prijs.

Goede prijs / kwaliteit

Klantgericht

Snelle service, nette producten Vriendelijk personeel

Peecies wat ze beloven. Plinten. Op tijd. Prima

Alles netjes op tijd. Kwaliteit prima.

Ken je het liedje duurt te lang ?

Super vlot

Plinten uitgemeten, besteld, paar dagen later correct geleverd, mét chauffeur die effectief een half uur op voorhand belt. Zelden iets zo zorgeloos gekocht en afgehandeld tijdens de verbouwingen!

Soepele customer journey

Kwaliteit product goed. Helemaal zoals gewenst. Extra info met zaagafval waardoor we niet te kort kwamen.

Good plints painted well

Nice long plints paintrd at a fair price

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein