Volgens afspraak geleverd en keurig verpakt

Ruim assortiment en behulpzame medewerkers

Tevreden met de service, als zakelijke klant resulteert het zeer ruime assortiment en de hulpvaardige medewerkers tot een fijne ervaring. Daarnaast de optie voor leveren van volle lengtes van 4.88 m, die goed verpakt en onbeschadigd bezorgd worden.

Erg mooie plinten!

Duidelijke bezorginformatie, een goede kwaliteit plinten voor een scherpe prijs.

Snel, makkelijk en volgens afspraak

Makkelijke site, snel geleverd en chauffeur belt volgens afspraak een half uur van te voren.

Mooi

Was zelf in de war met datum. Maar het is goed gekomen

Plinten zijn netjes op tijd geleverd en zonder beschadigingen

Uitstekende levering

Goede communicatie en levering sneller dan gepland! Materiaal goed.

Goede prijs kwaliteit, super service bij ophalen! De dag van afhalen regende het, medewerkers hebben direct alles gesealed en losse eindes ingetaped. Zeer tevreden.

Mooie plinten

Wij hebben Voor de boven verdieping plinten gekocht top kwaliteit en mooi systeem! Wel een beetje jammer dat het personeel uit de werkplaats geen Nederlands spreekt kreeg een zilvere plint ipv goud en dit kreeg ik hem niet aan zijn verstand best lastig !

de plinten zien er goed uit

De plinten zijn vlot en goed afgeleverd, alleen wachten we nog steeds op de ontbrekende kit. Reactie op gestuurde mail blijft tot nu toe ook uit.

Duidelijke communicate en alle verwachtingen waargemaakt betreft het product. prima op tijd afgeleverd.

VRE-SE-LIJK slechte klantenservice

Plinten besteld en volgens jullie site binnen 1 a 3 dagen geleverd. Kreeg een SMS dat de bestelling op dinsdag geleverd zou worden. Hele dag wachten, niets. Week gewacht en maar gaan bellen. Dagen achter elkaar gebeld. Niemand die de telefoon opneemt. Emails gestuurd naar jullie adres, niemand die antwoord. Na 5 dagen bellen eindelijk een persoon aan de lijn gekregen. Die antwoord: stuur een email met de details, dan bel ik u binnen 10 minuten terug'. Niet dus....dus ik maar weeeeer gebeld, wat denk je: 'we zijn gesloten' Weer bellen, bellen, bellen. Eindelijk iemand aan de telefoon die antwoord; oh, er is iets mis gegaan met de bestelling.....no kidding uiteindelijk weken en heeeeeeeel veel frustratie verder plinten gekregen.

Bestellen was simpel. Levering keurig aangemeld. Alles prima geregeld.

Correcte firma

Correcte bestelling

goed geregeld

ga zo door

Gewoon een top bedrijf

De perfecte ervaring als particulier,had een verkeerde bestelling geplaatst zonder poespas omgeruild en de juiste bestelling bezorgd gekregen. Top gewoon

Goed en snel geleverd alleen klantenservice slecht

Plinten snel en goed geleverd alleen als je een retourformulier opstuurt naar de klantenservice krijg je daar geen antwoord op!

Duidelijk site, makkelijk te bestellen, snelle levering.

Alles is duidelijk beschreven op de website, het bestellen was eenvoudig, en ophalen of verzenden is mogelijk.

Bestelling ging zonder problemen

Bestelling ging zonder problemen en alles zeer snel geregeld.

top

top en vlotte levering

Levering niet correct

Product ws prima, levering niet. Via mail 2x aangegeven dat levermoment niet schikte. Toch geleverd en gewoon voor het huis gelegd. Niet tevreden hierover

Perfecte levering.

Hoge kwaliteit en snelle levering.

Prima product, levering kan beter

Voor de 2e keer besteld, tevens voor de 2e keer was de levering later dat het aangegeven tijdsslot, de 1e keer 1½ uur later, de 2e keer 4 uur later! De chauffeur had al van meer klanten dezelfde klacht gekregen, maar hij kon er niets aan doen. Het gaat dus ergens gaat het niet goed met de planning op kantoor. Product verder niets op aan te merken, al mogen de plinten in mijn optiek wel iets beter worden beschermd tegen stoten bij transport... er zit nl. wel her en der een butsje of krasje op (de vorige keer ook), een dun laagje plasticfolie is niet dik genoeg vind ik.

snel en duidelijk geleverd

Het ging maar om twee plinten, maar ook daar wordt adequaat gereageerd op mail om op een andere dag te leveren. Netjes geregeld

Kwaliteit

Snel en goed