Goede service en snelle levering en goede kwaliteit.

Ik heb mijn plinten gekocht bij de Plintenfabriek en dat gaat vrij eenvoudig maar kom je er niet uit helpen ze u heel graag. Ik had die hulp niet nodig want alles verliep soepel tijdens het bestelproces. Ik beveel plintenfabriek dan ook aan bij iedereen die plinten nodig heeft ,zo hebben ze voor iedereen wat wils. Ook waren de plinten supersnel geleverd en omgerekend met een andere bouw zaak zijn ze niet duur want ook al komen er verzendkosten erbij dan ben je nog goedkoper uit .

Levering - zoals afgesproken Materiaal - plinten zien er goed uit onbeschadigd aangekomen. Aanbeveling - bij het bestellen worden de lijm en kit op basis van jou aantallen geadviseerd. Dit klopte precies. De gene die de plinten heeft gekit gaf aan zeer tevreden te zijn met de kwaliteit van de kit.

Prima service, goede planning bezorgen!

Precies wat ik er van verwacht had!

Goei Spul zonder gezeur

Super plinten

Het zijn super plinten en de levering is snel. Het bezorgen gaat super en ze leggen Het zelfs voor je binnen als je niet thuis bent. De kit die je erbij kan bestelen na de hoeveelheid van je plinten is perfect. De kit doet wat hij zegt!

Prima producten, snel geleverd.

Ik was op zoek naar redelijke hoge plinten die ik eenvoudig zou kunnen monteren. Kwam uit bij de Kabel-Easy Jeker, omdat deze is voorzien van een verwijderbare kunststof strook waar je later eventueel nog kabels mee kunt wegwerken. Tevens heb je zo de mogelijkheid om de plint met pluggen vast te schroeven. Is prima gelukt, dus tevreden met het resultaat.

Prachtige plinten op kleur.

Mooie geschilderde en afgewerkte plinten. Ziet er heel mooi uit en een snelle levering. Wij zijn heel tevreden. Goed bedrijf.

Snelle levering goede communicatie goed product

Snel safe simpel en goed

Perfect!

Erg goede en fijne samenwerking.

Levering snel en goed, retourneren langzaam en slecht

De retourzending ging ook goed alleen nog steeds het geld niet terug, wel erg tevreden over de levering.

Mooie plinten, snelle levering

De plinten werden snel geleverd. Plinten waren netjes en goed verpakt. Plinten zitten goed in de lak en zien er erg strak en netjes uit. Complimenten aan de chauffeurs, beide keren netjes mee geholpen, om de plinten mee naar binnen te tillen, via achterom. Ivm lengte was het via de voordeur niet mogelijk.

gaat wel

Leveringstijd klopte, ook gebeld van te voren door de chauffeur. Kreeg 4 i.p.v. de bestelde 3 plinten en dat was maar goed ook want meerdere waren al beschadigd. Omdat ik geen heel lange stukken nodig heb kon er omheen zagen

Plintenfabriek.nl ook GROOT in kleinere leveringen

Top plinten geweldige service , precies zoals verwacht.

Snelle levering van goed product.

Mooie sjieke zwarte plinten. Mooie hoogte. Nog ingefreesd i.v.m. extra kabels die we weg wilde werken. Dus al met al positief alleen hoge verzendkosten.

Jammer dat een van de plinten geleverd is met 12 centimeter schade aan een uiteinde.

Het is voor de 2e keer dat ik het zelfde type plint heb besteld. De eerste zending was vlekkeloos en daar was ik dus erg tevreden over. Deze keer was er een beschadigde plint tussen de zending gestopt. Dat valt mij erg tegen. Dit is oplosbaar door 1 nieuwe plint na te sturen.

Contact gehad met service desk en deze regelen het voor me

Met een paar klikken geregeld

Heel gemakkelijk online plinten besteld. Het systeem rekent automatisch uit hoeveel montage- en acrylaatkit je nodig hebt. De levering was snel. De plinten zijn veilig verpakt en werden keurig afgeleverd.

Alle plinten waren beschadigd

Voor het gemak afgelakte plinten besteld, maar helaas niks geen gemak. Alle plinten waren beschadigd (diepe krassen). Omdat ik geen tijd had om te retourneren toch maar geplaatst en daarna geschuurd en laten schilderen.

Jammer dat ik niet gebeld ben de laatste keer

Jammer dat ik niet gebeld ben de laatste keer verder tot nu toe heb ik goeie ervaring met de plintenfabriek

Precies zoals beschreven en besteld is vlot geleverd.

Mooi product, goede prijs, snelle levering

Mooi product, goede prijs, snelle levering. Erg blij met het resultaat.

Prachtige plinten!

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering. Wat wil een mens nog meer? :-)

Duidelijke communicatie en van goed kwaliteit.

Mooie afwerking warm materiaal met zorg verpakt.

Erg blij met mijn plinten, ze staan goed!

Onwijs veel keuze aan stijlen en materialen, ik heb ook wat samples besteld van tevoren zodat ik kon kijken welke maat en stijl het leukste zou staan. Vlotte levering ook. We hebben in de toekomst ook plinten nodig voor de keuken & bovenverdiepingen en ik zal ze weer hier bestellen.

Top zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk; ik had binnen 2 dagen plinten nodig en er werd voor gezorgd dat alles er op tijd was!! Super

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein