Netjes en op tijd

Top en snel geregeld

Super goed geholpen via de telefoon! Daarna bestelling via de website gedaan. Toppers

Prima service. Goed produkt

Goed product

Mooie plinten en sierlijsten snel geleverd. Netjes klein potje met verf wordt bijgeleverd. Enige verbeterpunt is de lijm, automatische berekening is wat hoog, de lijm plakt niet echt lekker zeker op grote stukken. Acrylaatkit is wel prima.

Kwaliteit is goed En als is niet goed is gegaan bv met afkeur plinten wordt men er netjes over bericht

Prima plinten

Plinten exact zoals beschreven en bezorgcommunicatie uitstekend. Het is niet vandaag kopen en morgen bezorgd, want het blijft een soort van maatproduct. Hou daar wel rekening mee in de planning. Wij hadden ze binnen 10 werkdagen.

Plinten waren krom

Levering was prima maar de plinten waren allemaal krom getrokken. Daarom niet het resultaat als gehoopt.

Gewoonweg super

Snelle levertijd, goede kwaliteit en zonder schade thuisbezorgd!

Snelle levering, echter niet heel netjes veel schade en slecht in de primer

Matig

Keurig afgewerkt en snel geleverd

Topbedrijf

De site is netjes en overzichtelijk. Makkelijk bestellen. En ze leveren snel. Top.

goed en snel geholpen.

fijne showroom en goed advies.

Besteld online sneller dan verwacht kon ik de bestelde plinten afhalen

Direct geholpen bij afhalen en 10 minuten wachten en daar waren de plinten

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering

Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit

Prima plinten, maar vervelende ervaring na aankoop.

Plinten zijn prima, maar heel irritant dat je continu gespamd wordt om een beoordeling achter te laten. Daar heb ik niet om gevraagd. Ja, je kunt je ongetwijfeld *naderhand* overal voor uitschrijven, maar ik wil me gewoon niet steeds voor alles hoeven uit te schrijven.

Mooie plinten

Doen wat zij beloven, snelle levering.

Prima plint!

Plinten met een kabelgootje, wat een opgeruimde keuze. Wordt je toch blij van :)

Prima plinten , goed overleg over de bezorging

Boven verwachting

Bezorging slecht

Avond voorafgaande aan de bezorging gebeld door de chauffeur. Tijdstip bezorging 09:15 met maximaal een kwartier bandbreedte. Uiteindelijk na 8 telefoontjes bezorging om 10:45.

altijd snel en goede kwaliteit

al vele jaren prima

Goed, snel

Prima kwaliteit voor prima prijs

De wandplank ziet er prachtig uit. Eenvoudige montage

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein