Op tijd goed product

Snel geleverd en goede kwaliteit

Het zijn gewoon prima plinten

Mooie plonten, snelle levering

30 meter aan Aluminium plinten besteld. Per 3 meter keurig verpakt aangeleverd. Contact met servicedesk omtrent aanpassen levertijd is vriendelijk en correct afgehandeld. Koerier heeft half uur voor levering nog contact opgenomen dat hij eraan kwam.

Mooie kwaliteit lijst en een snelle levering.

De voorgelakte kroonlijst is strak en fraai vormgegeven. Zeer geschikt voor de boezemomlijsting van onze schouw.

snel en goede kwaliteit

Snel, correct, een aanrader

Aanbod is groot! Bestellen gaat snel, duidelijke afspraken omtrent de levering, alles volgens afspraak ! Een aanrader!

Snelle nette levering

Snelle levering.

prima!

prima, netjes geleverd

Alles zoals verwacht

Duidelijke site tegen redelijle prijzen. Bezorging ging zoals afgesproken. Producten voldoen aan de verwachting. Alles gewoon top dus

Fijne website, en snelle en correcte levering

Top dat je even van tevoren een belletje krijgt van de chauffeur! Overigens een hele aardige man en zeer behulpzaam

Eenvoudig en compleet

Overzichtelijk en uitgebreid assortiment Eenvoudig te bestellen

Mooie plinten. Lange lengte snelle levering

Ik vindt het een mooie toevoeging als de plinten in een lange lengte te krijgen zijn. Mooie afwerking en snelle levering

Plinten

Goed, snel bezorgd

Goede bezorging

Vriendelijke chauffeur

Conform afspraak geleverd

Keurig voorafgaand aan levering gebeld, bestelling geleverd binnen levertijd die vermeld staat op website. Prima ervaring

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Uitstekende communitactie levering en uitstekende kwaliteit plinten,

Mooie plinten echt waar voor je geld

Super mooie plinten en snelle levering. Echt een aanrader.

Order correct afgehandeld

Kwaliteit en service goed, minpunt vind ik dat de eind stukjes gemaakt zijn van één van de plinten waardoor niet de totale bestelde lengte geleverd is.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Wat een solide organisatie

Vlot geholpen Strakke organiseren

Netjes

Chauffeur belt savond van te voren om te vertellen Hoe laat hij er morgenvroeg is bv tussen 8-9 uur. Zeer attent. Wat ik wel wil weten waarom lange lengte toeslag als ze met dezelfde wagen komen als de korte lengtes

snel en accuraat

Makkelijk te bestellen, niet duur, prima spul, snelle levering en op tijd geleverd. Ook houdt de Plintenfabriek je goed op de hoogte over wanneer ze komen en zijn ze benaderbaar wanneer je iets wil wijzigen of anderszins.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik dacht dat ik in deze tijden wel enkele weken zou moeten wachten op de plinten, maar deze werden binnen een week bezorgd! Gewoon netjes, precies zoals besteld.

Precies wat ik zocht en goede levering

Keurig netjes en volgens schema op tijd geleverd

Dag voor levering n app van de chauffeur met tijd indicatie voor levering

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein