Erg fijn dat er een half uur van te voren gebeld werd door de chauffeur dat hij er aan kwam om de plinten te leveren.

Snelle levering, mooie plinten.

Gewoon goed.

Goede webshop en snelle levering

Mooie architraven!

Mooie architraven!

Nog niet tevereden

Plint op 17 nov besteld. (Nog) niet gekregen wat ik besteld had. Lengte plint was niet overeenkomstig bestelling. Plint was beschadigd. Afspraak met klant moest ik annuleren. Verder maken jullie mooie dingen hoor.

Prima ervaring, levering kan beter.

Dit was mijn eerste bestelling bij jullie. Al met al tevreden, maar de plinten waren niet netjes verpakt waardoor deze beschadigd waren. Gezien de prijs had ik dit eigenlijk wel verwacht. Uiteindelijk dmv slim te zagen de beschadigde delen kunnen omzeilen, maar het zou niet op deze manier moeten.

Vinden, besteld, geleverd

Ruime keuze aan plinten op de website. Het juiste type gevonden, besteld en geleverd.

Prima site, overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Top bezorging

Snel geleverd en goede kwaliteit

Netjes en fijn

Fijne website om te bestellen. Besteld en 2 dagen daarna al thuis geleverd. Ontzettend blij mee !! Goede kwaliteit

Geen verbeterpunten

Super snel geleverd

Advies, offerte en levering; allemaal top geregeld.

Mooie plinten/ snel geleverd

In eerste instantie proefstukjes besteld, erg fijn dat je de plinten kan zien! Van alleen een foto af is toch een risico. Uiteindelijk een keuze gemaakt en plinten besteld, deze werden netjes verpakt en volgens afspraak geleverd.

Allemaal OK

Snel en goed

Goed en snel

Makkelijk bestellen, juiste communicatie via mail en snel geleverd. Ook hele vriendelijke bezorger!

Snel en netjes geleverd

Eenvoudig te bestellen en netjes geleverd

Goede service, keurig verpakt geleverd. Erg blij mee

Doen wat ze beloven

Prettig

Snel, functioneel en doeltreffend

Tevreden!

Goed en snel

De website is duidelijk. Mijn bestelling werd snel en goed bezorgd. De chauffeur belde zoals beloofd inderdaad een half uur voor het bezorgmoment.

makkelijk bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit

Snel, eenvoudig en goed

De eerste keer dat we plinten bestellen bij plintenfabriek, maar dit is bijzonder goed bevallen. Na het plaatsten van de order ontdekte ik dat ik iets foutief had aangeklikt. Direct een mail verzonden, waarna het de fout is gecorrigeerd. Aflevering snel en volgens afspraak door een zeer vriendelijke jonge dame. Grote klasse.

Redelijk

Zending op verkeerd adres afgeleverd door chauffeur

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein