Perfecte kwaliteit plint

Mooie plinten en levering binnen de afgesproken tijd.

Prima service, Doen wat ze beloven!

Afspraken nagekomen. zeer vriendelijke Chauffeur!

Zoals beloofd op tijd geleverd.

Snelle en nette levering

Producten zien er strak en netjes afgewerkt uit. Van tevoren is netjes contact opgenomen in verband met de levering. Wij zijn zeer tevreden

Goed ervaring

Het bestellen op de website ging vlot. Alle maten en vormen staan duidelijk aangegeven. Voor levering werd er persoonlijk contact opgenomen. Bezorging was prima.

Zeer goede communicatie en service

Ik had verkeerde plinten besteld maar na een telefoontje was het snel gewijzigd. Bij de bezorging kregen we de avond tevoren een telefoontje en de volgende dag werd het keurig op tijd bezorgd Prima geregeld !!

Plinten zijn top, deze keer wel met beschadigingen

Tweede keer dat ik plinten bestel bij de fabriek. Ik heb de 18mm bij 120mm hoogte besteld. Deze hebben ook meteen een kabelgootje ingefreesd wat superhandig is. De tweede bestelling bevatte helaas wel wat beschadigingen. Waarschijnlijk door de spanlinten die er omheen zaten. Hierdoor is een deel van de plinten onherstelbaar beschadigd en moet ik aan weerszijde een cm of 20 afzagen. Ik heb dit gemeld maar nog geen reactie mogen ontvangen. Los van de schade zijn de plinten echt super en zou ze zo weer bestellen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Alles naar wens verlopen.

Het systeem werkt super snel. De mensen aan de telefoon konden mij perfect de leverdatum doorgeven. De chauffeur was ook uiterst vriendelijk en behulpzaam. Wij gaan zeker vaker gebruik van jullie maken.

Er werd goed met mij meegedacht en toen het met spoed geleverd moest worden is het perfect opgepakt en georganiseerd. Aanrader!

Aan te bevelen

Goeie adviezen en afspraken nakomen. Wat ik minder leuk vond dat ik voor ruim zevenhonderd Euro plinten heb besteld en twee keer bezorgkosten moest afrekenen omdat ik als particulier bestelde Terwijl zakelIjke klanten geen bezorgloon betalen

Alles was perfect

Na de bestelling zijn de plinten keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Ik kreeg 's avonds een telefoontje dat de bezorger om 7 uur!!! bij ons zou zijn. (Wel de wekker gezet, als gepensioneerde ben ik meestal niet zo vroeg op.) Het product is uitstekend en onze hal ziet er nu weer strak en mooi uit.

Top!!

Werd snel en vriendelijk geholpen. Ik had zelf een fout gemaakt tijdens het bestellen en Ron Keetels heeft het opgelost!

Altijd aardige medewerkers

Even een tube high-tac opgehaald om wat losgeraakte plinten vast te zetten, iedereen altijd even vriendelijk

Goede service en mooie prijs

Snel alles op kunnen zoeken op de ebsite en bestellen voor mooie prijs. Mooi onbeschadigd geleverd.

Ik zou Plintenfabriek aanraden

Na het plaatsen van de bestelling werd duidelijk en snel geïnformeerd over de voortgang. Het contact rondom de levering was ook super. Er werd zelfs overlegd of t eerder kon, top! Één punt voor feedback is dat de zoekfunctie op de website uitgebreider zou mogen zodat je makkelijker kan zoeken.

Goed zoals het hoort te zijn.

Bestelling goed verpakt, en kwaliteitsproduct en binnen enkele dagen op afleveradres aangekomen.

Beste prijs&kwaliteit

Qua kwaliteit de beste plinten die ik ben tegen gekomen. Ook de langere lengtes maken dit bedrijf een topbedrijf.

Heel tevreden

Overzichtelijke site, makkelijk besteld, snel reactie, snelle levering!

Prima service...alleen communicatie kan wel iets beter.

Plinten waren bezorgd zonder communicatie vooraf. Na levering bleken eindstukken afwezig. Contact gehad met klantenservice en deze heeft de volgende dag een nieuwe order aangemaakt voor de eindstukken wederom zonder communicatie vooraf. In eerste instantie wilden ze kijken of de chauffeur de eindstukken was vergeten en dan nasturen. Nouja ..in elk geval snel en netjes opgelost maar communicatie over hoe ze het verder gingen afhandelen had wel iets beter gekund. Plinten zelf zijn superstrak.

Deze keer ging het niet goed, wacht vanaf begin augustus nog op deel vd bestelling

Helaas wacht ik nog steeds op een deel van de bestelling. De vorige 4 bestellingen gingen echt vlekkeloos.

Dikke prima. Snelle levering

Snelle levering en correcte aflevering

Goed geholpen en snel geleverd

Op dinsdag besteld en maandag de week erop in huis. Adres kon tussendoor zonder problemen gewijzigd worden. Netjes geleverd door 2 heren die even belden toen ze er bijna waren. Tips over de montage erbij en we kunnen aan de slag!

snelle levering, enige minpunt, op de vraag hoeveel kit ik nodig had voor 52 lambriseringsdelen van 1.22 meter hoog kwam het antwoord 4 dozen van 12 kokers oftewel 48 kokers kit voor 52 planken. daarmee kan je alles 3 x afkitten in mijn beleving. vond het een vreemd advies

Super aardige behulpzame bezorger!

Heeft prima geleverd en aan de verwachtingen voldaan.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein