Lange lengtes. Netjes geleverd.

Een van de weinige leveranciers (zo niet de enige) die 4880mm lengte verkoopt. Plinten besteld en prima geleverd volgens verwachting door vriendelijke chauffeur. Heb de afgelakte opties niet genomen wegens toch best hoge prijs.

Goed materiaal, goede communicatie

Prima qua prijs/kwaliteit Website kan overzichtelijker, wbt hoeveelheid keuzes

Goede ervaring

Goede ervaring.

snelle levering,conform afspraak

erg tevreden met de levering en de snelheid. tevens de kwaliteit van het product is boven verwachting. wel een klein min punt de grondlaag had niet overal gepakt maar dit was zo verholpen tevsn de chauffeur was erg vriendelijk er behulpzaam.

Positieve ervaring met plintenfabriek

Snelle service, vriendelijk benadert en goed advies

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan

Gemakkelijk besteld, prima keuze met duidelijke website, aflevering prima verzorgd met goede communicatie en redelijke bezorgkosten

Dikke prima

Snel geregeld, Afhalen kon ook mooi snel! Top service.

Goed advies en klantvriendelijk en service.

heel snel geholpen.

Had 2 plinten extra nodig, werd snel en vriendelijk geholpen.

Kleine order, groot plezier

Nog gauw een paar plintjes, lijntjes en plintneutjes besteld vorige week. Last-minute voor de klusdag, afgelopen zaterdag. Met hulp van klantenservice en de mensen in het afhaalmagazijn stond toch alles op tijd voor me klaar. Makkelijk, geen gezeur. Flexibel, behulpzaam. Klasse!

Mooie plinten, goede service

Mooie plinten, goede service

Prima product, op tijd afgeleverd

Uitstekend in alle opzichten, bestellen is makkelijk en wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijd en ook de levering zelf was prima

Top service houden je goed op de hoogte van je bestelling/levering van het materiaal

Helder in communicatie. Keurig bezorgd! Goed bedrijf!!!!

Heldere in mails en sms berichten tav levering. Fijn dat ze kort van tevoren nog aangeven hoe laat ze er zijn !! Goed bedrijf. Prettig in contact. Goed product!

Snel, correct en kwaliteit.

Uitstekende communicatie. Snel en kwaliteit

Snelle service en mooie plinten

Via een goede website bestel je eenvoudig het soort plint dat het beste bij je interieur past. Voor ons was het fijn dat ze afgelakt in de gewenste kleur geleverd konden worden.

Goed werk

Mooi

supersnelle levering, krijgt wat je besteld

tevreden

keurig alles geregeld

Wat bezorging betreft, een behoorlijke uitloop wat tijd betreft van levering.

Doet wat ze zeggen!

Prima service vanaf het moment van bestelling tot en met de aflevering van de bestelde producten door de chauffeur. Je bent hier klant, niet de zoveelste besteller. Een prettig gevoel. Zo hoort het!

Top service!

Direct langs de werkplaats geweest voor 1 enkele plint. Eigenlijk had ik eerst de bestelling online moeten plaatsen maar ze hebben tijd voor me vrijgemaakt en zelfs op maat en schuin voor me afgezaagd. Binnen 10 min weer buiten. Hartelijk dank, super service!

Goede adviezen, goede service.

Medewerker belde spontaan nav mijn bestelling met advies over handiger aanpak. Dat waardeer ik. Later bij vragen goed meegedacht.

Top, duidelijke website. Perfecte service.

Bij jullie geldt: afspraak is afspraak. Lekkere snelle levering.

Een stuk voordeliger dan zelf maken.

Prima plinten, niks mis mee.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein