top,

vriendelijk behandeld, mooi product en snel geleverd.

Klantvriendelijk en snel geleverd

Op de website kon ik heel goed mijn keuze kunnen maken. Ik heb nog telefonisch contact gehad met de klantenservice en werd goed geholpen. De levering was perfect de chauffeur belde mij op zondag hoe laat ze maandag kwam leveren. De plinten zijn van prima kwaliteit en goed afgewerkt.

Makkelijk bestellen en grote sortering

Dit was reeds mijn derde bestelling. Plinten Linea zijn mijn favoriet en nog een paar klussen en het hele huis is voorzien van nieuwe plinten. Volgende keer weer!

Jammer dat jullie niet verzenden naar de eilanden

Jammer dat jullie niet verzenden naar de Eilanden, het is maar 19 euro meer , maar helaas Mvg Marije kooijman

prima en snel

Veel keuze in mdf vergleken met andere bedrijven.

Overzichtelijk site. Snelle en correcte levering

Vrolijke ervaring

Na enig speurwerk gekozen voor de aluminium plinten. Duidelijke uitleg op de website. Ik werd netjes op de hoogte gehouden voor aflevering.;45min van te voren een telefoontje en een zeer vrolijk persoon kwam ze netjes afleveren. Heerlijk om zo je spullen te mogen ontvangen, bedankt voor de lach op mijn gezicht. :) PLinten liggen nog te wachten, (save the best for last :) stiekum al gekeken zien er fantastisch uit. Zeker een aanrader.

Zeer tevreden wat betreft levertijd en kwaliteit

Zeer tevreden wat betreft levertijd en kwaliteit

Mooie plinten en snelle levering

Ruime keuze aan plinten. De plinten werden snel geleverd door een eigen bezorgdienst.

Goede levering

Goede snelle levering

Materiaal voldoet aan de verwachting

Dag en tijdstip van leveren steeds goed gecommuniceerd. Kleine beschadigingetjes, beter verpakken. Ook kwaliteitscontrole kan beter, een van de 12 planken groot deel beschadigd. Kwam precies uit met materiaal daarom geen claim ingediend.

Gemakkelijk en snel plinten bestellen.

Bij Plintenfabriek kun je gemakkelijk online bestellen. Procedure is simpel met een zeer ruime keuze. Mooi afgewerkte plinten en volgens afspraak op tijd geleverd. Zeer aan te bevelen.

Goede betrouwbare club.

Goed product. Nette representatieve chauffeurs. Het bedrijf doet wat zezeggen. Levering strak georganiseerd. Super bedrijf

Snelle en goede levering

Product naar wens!

Snelle en complete levering, goede kwaliteit producten

Na bestelling online was de levering binnen twee werkdagen compleet geleverd. Kwaliteit van de hightack lijm vinden wij onvoldoende omdat deze erg matig te verwerken is. Dit is ook toegegeven van de klantenservice. Hopelijk wordt hier iets mee gedaan. Wel voor herhaling vatbaar.

niet geleverd wat ik had besteld

Ik had plinten van 9cm hoog besteld en daar ook timmermannen op ingepland. Op het laatste moment belde Daan dat de 9cm hoge plinten niet leverbaar waren door en fout in jullie admin (er mistte 3km aan plinten in de voorraad. We zijn toen genoodzaakt om plinten van 10 cm te bestellen. Daarna moesten er voor de eetkamer nieuwe plinten worden besteld en die heb ik toen, door de drukte, opnieuw op 9cm besteld omdat dit ook zo in de planning en tekeningen stond. Beide plinten zijn geplaatst en ik heb nu dus plinten van 10 in de woonkamer en keuken en 9 in de eetkamer. Ik ben daar niet blij mee en hoor graag hoe we dat kunnen oplossen want alles is nieuw gestuct. Wellicht kunnen jullie het deel van de eetkamer (ca 25 m2) opnieuw voorzien van plinten van 10 cm zodat alles in lijn is. Stucwerk zal dan deels hersteld moeten worden maar dat is denk ik wel mooier.

goed geregeld

Gewoon keurig geregeld, ze doen wat ze zeggen.

Perfecte kwaliteit, snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Helemaal goed.

Zakelijk af kunnen handelen en ook bedankt voor de snelle levering!!

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

via website eenvoudig te bestellen, na aangegeven tijdsblok om te leveren, werd ik 10 minuten voor levering alsnog gebeld en dat hele proces in een paar dagen afgerond.

Vriendelijke klantenservice, groot assortiment en snel geleverd

In verband met naderende vakantie gebeld of snelle levering mogelijk was. Dat was geen probleem en binnen 2 dagen had ik het materiaal. Snelle en correcte service.

Bezorgers zijn hufters

Flikkeren materiaal op de stoep en zijn dan weg terwijl er nog inspectie moest plaats vinden en hulp om materiaal in de lift te krijgen.

Fantastische service

Fantastische service