Super.! Makkelijk te bestellen en fijn bezorgd.

Het bestellen van de plinten via de website was zeer eenvoudig. Het assortiment is ruim en overzichtelijk. Prijs kwaliteit is goed. Ook de bezorging verliep vlekkeloos. Binnen drie werkdagen had ik ze in huis. Ik werd ruim op tijd door de chauffeur gebeld met de mededeling dat hij onderweg was. Aardige chauffeur, kortom PERFECT..!

Gewoon doen wat ze beloven.

Goede en snelle levering

Snelle en goede levering

Goed bedrijf

x

Keurig conform afspraak

Goede informatie en communicatie

Veel keuze en snel geleverd netjes op tijd De chauffeur belt op dat hij er aan komt en helpt met het naar binnen dragen

Alles is netjes volgens afspraak uitgevoerd.

Zie bovenstaand.

Mooi optijd

Zoals het hoort !!

Extra lange plinten besteld via de perfecte website. Men wordt per E-mail op de hoogte gehouden van de bestelling status. Ook krijg men van te voren een mail mbt tot het afleveren. Tevens chauffeur belt en alsook een SMS. Dit bedrijf is een voorbeeld voor vele anderen die via het internet zaken met je willen doen.

Eerlijke prijzen, kwalitatieve materialen, zeer goede communicatie vanaf bestelling tot aflevering. Voor herhaling vatbaar.

Prima plinten!

Het bestelproces ging er vlot. We zou het nog een idee zijn om een soort calculator toe te voegen, zodat je niet zelf hoeft te rekenen. Nadat de bestelling was geplaatst duurde het wel een paar dagen voordat ik wist wanneer het geleverd zou worden. De levering zou plaatsvinden tussen 13.00 en 18.00 uur. Helaas was dit niet het geval. Ik werd om 20.00 uur gebeld dat de bezorger er met een half uurtje zou zijn. Ik had op dat moment mazzel dat ik nog op locatie aanwezig was. Indien mogelijk zou het fijn zijn eerder op de hoogte te worden gesteld als de levering later is. Bezorger was erg vriendelijk en hielp fijn mee om de plinten binnen te krijgen.

Makkelijk

Snelle levering en aardige chauffeur

Goed en correct

Goed en correct

Snelle en correcte levering. Vriendelijke bezorging.

snel en accuraat

Grote keuze, maar ook snelle en accurate levering. De Plintenfabriek werkt zoals het beschreven staat op de website.

Meerdere keren ervaren dat dit een goede firma is.

Meerdere orders geplaatst(ook familie). Doen wat zij beloven tegen een redelijk prijs. Chauffeur belt keurig van te voren welk tijdstip hij komt en komt dit ook na!!!! Gelukkig was hij er niet om 07.00 uur (wat het tijdslot aangaf)

Goed geregeld netjes even gebeld voor levering top,

Duidelijke communicatie via mail Toch nog snel geleverd

Mooie plinten, goede/snelle service

Ik bestelde de plinten van de plinten fabriek omdat ik ze bij een kennis zag. Zij was enthousiast. Ik heb gekozen voor 2x gegrond, moderne en simpele afwerking 12 com hoog 9mm dik. Ik heb ze laten plaatsen door een externe, LETS’GO PRO SERVICES. Ik ben zo blij, de ruimte is echt naar een ander niveau getild.

Mijn ervaring is voorspoedig verlopen en ik ben goed op de hoogte gehouden met het transport en aflevering.

Goed snelle service

Kreeg eerst proef stuk voor niets zonder verzend kosten heb plinten besteld kreeg ze 2 dagen laten al werd goed op de hoogte gehouden van de levering en tijd

Super goed,ga nog meer bestellen

Goed en vriendelijk

Top, besteld en 2 werkdagen smorgens gebeld dat de plinten afgeleverd worden

Ik had eerst 4 proefstukjes besteld. Deze waren snel binnen. Door deze proefstukjes de juiste keuze kunnen maken en direct 60 meter plinten besteld. De plinten zijn van goede kwaliteit en ook zeer snel geleverd. Wat mij betreft hadden de plinten iets veiliger ingepakt mogen zijn, met name bij de hoekjes. Ze zijn overigens zeker niet beschadigd aangekomen maar ik vond het wel risicovol.

Prima keuzes, uitstekende levering

Ik heb meermaals besteld en tot nu toe niets dan lof. Ik raad het iedereen aan

Zeer goede communicatie met de planning zoals gevraagd toch eerder geleverd mooie kwaliteit plinten

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein