netjes op tijd geleverd

duidelijke site, net en behulpzame bezorgdienst.

Prima zaak

Na eerst de nodige proefstukjes te hebben aangevraagd uiteindelijk plinten besteld, alles netjes thuis bezorgd.

Prima ervaring

Duidelijke site, voldoende aanbod, eerlijke prijs, goede communicatie, geleverd door vriendelijke gast (Roy) en producten zoals verwacht.

Nette service

Hele nette plinten en nette leverancier. Zeer tevreden

Supersnelle service.

TOP BEDRIJF

Snelle levering en netjes vooraf gebeld helemaal top

top geregeld

plafond lijsten besteld binnen 3 dagen geleverd en keurig volgens afspraak

Mooi product, goede service

Geleverde producten zijn goed en zonder mankementen geleverd. Bestel process en levering zijn volgens afspraak gegaan.

Onwijs klantvriendelijk

Dit is een 2e keer dat ik bij ze bestel. De vorige keer liet ik het leveren. Alles ging vlot en naar wens. Deze keer ben ik het gaan ophalen. Ik woon er niet in de buurt en had helaas veel files onderweg, waardoor ik pas na sluitingstijd bij hun zou kunnen zijn. Ik heb ze dus gebeld en na overleg mocht ik alsnog komen. Ik was er 15 min na sluitingstijd, maar werd alsnog vriendelijk te woord gestaan en kon mijn bestelling snel meenemen. Helemaal top! De plinten zelf zijn mooi en stevig. Goede kwaliteit/prijsverhouding.

Was goed netjes op tijd

Dat het goed is

top kwalieit

Plinten uitgezocht in de schowroom. Goed en uitertst vriendelijk en gedegen geadviseerd en geholpen. De plinten van 244cm kregen we (tegen verwachting) niet in de panda. Een vriend hielp ons hier uit de brand. De extra wachttijd bij het afhaalpunt was geen probleem. Plinten geverfd en gelegd...klasse...uitertst te vreden met het resultaat. en dat binnen een paar dagen. klasse.

Mooie strakke plinten Goede prijs en snelle levering

nogal wat beschadiging

Van de 13 plinten (x 4200 mm) waren er zes beschadigd; grondverf beschadigd en hout versplinterd aan de onderzijde. Bij twee plinten was ruim 25 cm vanaf het eind, het hechthout (hardhout ?) niet meer verlijmd; de lagen hout lieten los. Overigens was de bezorging correct.

Prima service goed product

Mooi product en goed op tijd. Chauffeur zeer netjes en erg aardig!

Mooie plinten

Mooie plinten en snel geleverd volgens afspraak

Mooie plinten

Prima plinten maar de medewerker die ze bezorgde ontbrak het aan vriendelijkheid en had wat voorzichtiger kunnen zijn met uitladen. Och zei hij ze kunnen wel tegen een stootje, jammer zeg.

Top service.

Duidelijke manier van bestellen, goede terugkoppeling en top levering.

snelle en goede dienstverlening en levering

snelle en goede dienstverlening en levering

Goede service en prijskwaliteit verhouding

Plinten waren netjes bezorgd tot de voordeur van mijn appartement op de 1e verdieping.

Groot aanbod en in 1 keer goed

Veel keuze , duidelijk en alles-in-één keer goed

Heel duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit!

Heel duidelijke site, snelle levering en goede kwaliteit!

Lange levertijd en totaal geen aftersales

Het totale gebrek aan enige informatie betreffende het afkorten, het gebruik van de hoekstukken of de wijze van bevestigen brengt de positieve indruk, verkregen door het online gebeuren, in een klap teniet.

goede service

keurig op tijd en goed afgeleverd

Na een bezoek aan de showroom direct ter plekke de plinten besteld. Prima service in de showroom de

Naast de prima service toch een kleine opmerking: ondanks dat Ravenstein en Wijchen binnen een straal van 8 kilometer liggen hebben we op de dag dat de plinten zouden worden gebracht, gewacht tot 15:45 uur terwijl de aankondiging was tussen 10:00 en 14:00 uur. Jammer.

De Hammen 14

5371 MK Ravenstein