Top product

Zelf de plinten afgehaald,binnen 2 dagen de verzendkosten terug gestort. Erg netjes.

Beste plint ever.

Besteld en direct op kunnen halen. Ondanks dat het adres overal goed stond vermeld ging ik toch naar de verkeerde lokatie dankzij mijn navigatie. Klein bordje bij de showroom had geholpen. Top service

Keurig op tijd afgeleverd chauffeur was zeer behulpzaam product in prima staat

zie boven alsnog onze complimenten

prijs goed levering prima

duidelijkeheid met alles

Goeie service en snelle levering

Na proefstukken te hebben ontvangen de bestelling geplaatst. Had de plinten snel binnen en kreeg van te voren een telefoontje van de vervoerder.

Snel geleverd en goed verpakt

Snel en goed geleverd alleen verkeerde maat gekregen

Snel en goed afgeleverd alleen wel als eerste checken of het de juiste maat is die bestelt hebt

Geleverd volgens afspraak en mooi materiaal

Extra lange plinten afgelakt op de gewenste kleur en snel geleverd door behulpzame, vriendelijke en klantgerichte bezorgers

Overzichtelijke site, snelle levering en meedenkend en betaalbaar!

Eenmaal aankoop gedaan blijf je terugkomen, flexibel en betrouwbaar!!

Prima, wat lange levertijd

Goede service, producten netjes. Enige minpunt is dat de levertijden zolang je iets buiten de standaard gaat best lang zijn. Verder goed bedrijf.

Snel prachtig product

Snel prachtig product

Alles goed geregeld

Zeer tevreden.

Behulpzaam, goede service, meedenkend, snelle levering. Zeer goed bedrijf. Aanrader

Vlugge regeling, fijne service. Helaas waren de plinten wel beschadigd op de gladde kant

Wij hebben de plinten voor onze woning bij plintenfabriek besteld, het gaat om grofweg 800 euro aan plinten. Van bestelling tot levering ging moeiteloos, de chauffeur belde 30 minuten van te voren dat hij ging leveren (ook was er nog een track & trace). De plinten worden vlakke-kant op vlakke-kant geleverd en we konden dus bij het aannemen van de plinten niet zien of er beschadigingen waren. Helaas kwamen we bij het uitpakken wat anders tegen. Midden op de plinten van 4.88m zagen wij beschadigingen aan de bovenkant, op sommige stukken waren er hele happen uit. Andere stukken enkel verfschade. Gelukkig was het niet bij alle plinten zo, er waren er maar drie defect (van de twintig) waarvan één serieus defect was. De montage hebben we zelf gedaan dus we konden om de defecten heen werken en ziet het er nu alsnog spat-zuiver uit!

Top producten voor een top prijs en top levering

duidelijke site -makkelijk bestellen---en snelle en correcte levering

Snel uit voorraad

Snel uit voorraad leverbaar

Fijn bedrijf en uitstekend materiaal

Fijn bedrijf en denken met je mee.

Keurig verpakt en snel geleverd.

Ben tevreden over geleverde producten maar durf als ervaren schilder te zeggen dat ik bij 'mdf plinten, 2x gegrond' meer laagdikte en wat betere kwaliteit verf verwacht. Deze 'grondverf' absorbeert vocht, doet me denken aan matige kwaliteit tex.

ruime keus en nette levering

Op de site kun je je een goede keuze maken. Het aanbod is zeer compleet. De artikelen worden binnen een goede termijn en netjes afgeleverd.

Goede levering en snelle service

Goede service en levering

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Mooie plinten snelle levering

Alles was geleverd, behalve de bestelde afdichtingskit. Na een mailtje direct antwoord gekregen en de kit is netjes nagestuurd.

Foute diktes plinten geleverd 4x 2 cm dik en 4 x 1,6 cm dik terwijl ik allemaal 1,8 cm. dik besteld

Slecht

De Hammen 14