Wij hebben statafelhoezen besteld en deze waren snel binnen en de kwaliteit is erg goed. Ze zijn ook super mooi!

Product is prima

Product voldoet aan mijn verwachtingen. Ik had alleen een beetje moeite met de levertijd. Vandaag besteld en over ruim 1 1/2 week later pas ontvangen.

Pizzabord - 6 stuks - Ø 28 CM - Porselein - Saturnia - DA987

Ik heb deze bestelling ontvangen en ALLE borden waren stuk, ik zal nog een email sturen met fotos

Bij de volgende bestelling ga ik weer bestellen bij goos

Rice cooker top !!! gone buy second one

Rice cooker very good quality and price, gone order second one to replace our old one.

Goos goedgemaakt door ontbrekende items te versturen

Items van zeer goede kwaliteit. Goos had ontbrekende items verstuurd.

opvolging was zeer goed

Koelkast was in de verkeerde kleur geleverd is snel opgelost geraakt . koeriersdienst nam ook steeds contact op voor het leveren.

sad

ads

Scherpe prijs en uitstekende service

In eerste instantie bij Goos Horeca besteld vanwege de concurrerende prijsvoering. De bestelling werd vlot verwerkt en verstuurd. Bij ontvangst bleek een kleine onvolkomenheid, maar deze is na een telefoontje direct gecorrigeerd. Al met al zeer tevreden.

Goed!

Verliep goed, snelle service

Netjes en op tijd geleverd, een kleine fout gemaakt met de bestelling maar deze super snel opgelost!

Goed. Snelle bezorging

heel fijn bedrijf

prettige medewerkers, mooie spullen

super goed

het was voor mij de eerste keer met Goos Horeca maar zeker niet de laatste keer

Goede kwaliteit, op tijd geleverd. Prima

Zoals het hoort, goed!

Zoals een ieder het graag wil/ziet.

Goed en snel

Bestelling snel geleverd en alles probleemloos

Bestelling snel geleverd en alles probleemloos afgehandeld.

Eindelijk weer een paar knalrode stoeltjes voor op het balkon. Wij gaan ervan genieten.

Heel veel keus.

Bestellen gaat simpel online

Betrouwbare leverancier

Wij plaatsen regelmatig een order die correct wordt geleverd. De score zou 5 sterren zijn als we op factuur zouden kunnen bestellen en als er sneller geleverd zou worden.

Besteld in winkel, maar toch verzendkosten betalen

In januari in een winkel iets besteld om daar op te kunnen halen. Zou vanuit een groter magazijn naar deze vestiging worden gebracht. De reden dat wij bij deze lokale vestiging bestelden is vanwege de reden dat we er toch vaak in de buurt komen en zo onnodige verzendkosten voor beide partijen te kunnen voorkomen. Bij meerdere telefoontjes werd aangegeven dat het wel binnen zou komen bij deze vestiging. Na meerdere keren contact, werd door de vestiging aangegeven dat het niet goed ging komen en dat ik maar online moest bestellen. Omdat ik er wel klaar mee was, toch maar online besteld met bijbehorende verzendkosten erbij. Voor een volgende keer zoek ik wel een andere mogelijkheid.

Geen punten van verbetering

Bestellen op een overzichtelijke website, bezorging op de afgesproken dag en tijdstip en het product voldoet wederom aan de verwachtingen. Gewoon een fijn bedrijf

Goed en snel

Mooie producten tegen een zeer gunstige prijs. Werd goed ingepakt geleverd.

makkelijk bestellen, snelle levering

Eenvoudige zoektocht op website. Snel bestellen en snelle bezorging. Goed verpakt.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn