Slechte deal

Snel alles in huis!

Perfecte

2 werkkarren bestel en 2 dagen later stonden ze op de stoep. Perfect

goede website - duidelijke communicatie

Goede diepvries. De service was goed. De levering was wat moeilijker door te weinig parkeerruimte.

Slechte klantenservice

Mei 2023 glasdeur koelkast besteld, na een jaar deurrubber en verlichting defect. juli 2024 nieuw deurrubber besteld (bijna €100 euro) welke na 4 maanden al weer gescheurd is. hierover gebeld en er geen enige vorm van coulance of garantie mogelijk. belachelijk dat dit in zo'n korte tijd stuk gaat.

waardeloos

een vriezer besteld, bij levering was deze aan alle kanten beschadigd. ter compensatie €70 korting of een nieuwe bezorgen, aangezien de deur er bijna uitviel een nieuwe laten bezorgen. de nieuwe geleverd en zit weer een grote bats in. echt belachelijk hoe ze hier met spullen omgaan

Alles wat ik nodig heb voor het restaurant

Goos is mijn go-to website voor alles wat ik nodig heb voor het restaurant

Degelijke materialen voor een schappelijke prijs.

Zie bovenstaande.

Helemaal goed

Kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen. Alles snel en correct ontvangen.

Vriendelijk, attent en zeer behulpzaam.

Ik had wat besteld via website maar de levering kon niet op tijd omdat er een probleem was met het ordersysteem. Naar de winkel in Duiven gereden en daar waren de artikelen op voorraad. Gelijk meegekregen daar ik ze nodig had en als de bestelde artikelen bij mij werden bezorgd, zou ik ze weer afleveren bij de winkel in Duiven. Ook verzendkosten werden gecrediteerd. Fijne medewerkers, fijne winkel.

Ik krijg geen antwoord op mijn reclamatie

Ik heb een onderdeel besteld voor een koelkast die bij jullie gekocht is. Hiervan heb ik de factuur meegestuurd en het serie nummer doorgegeven. Het onderdeel is niet de juiste maat. Hierover heb ik al 2x een mail gestuurd maar geen reactie ontvangen. Hiervoor gebeld waarbij mij beloofd werd dat ik dezelfde dag terug gebeld zou worden. Maar ondertussen weer een week verder en nog steeds niets vernomen.

Niet goed

Bestelling gemaakt, meteen betaald, steeds maar weer bellen waar de bestelling blijft. Goos geeft aan probleem van levering komt door Post.nl. Maar dat is en blijft de verantwoordelijkheid van Goos zelf. Het zou sieren als Goos zelf contact opneemt met Post.nl en actie onderneemt. Negatief en voel me niet echt serieus genomen.

Cleaner gekocht wat 2 jaar over datum is

Toilet seat cleaner besteld en tot mijn grote verbazing was het meer dan 2 jaar over datum. Ik heb vervolgens een mail gestuurd maar helaas tot op heden geen reactie vernomen

In afwachting van

Ik heb een verkeerd artikel van jullie gekregen. Deze netjes teruggestuurd maar niets meer gehoord behalve dus nu een reactie te schrijven over de service!!! Beetje raar. Hoop mijn reeds betaalde artikelen toch nog te ontvangen!

Kwaliteit en snelle levering

Nu twee maal besteld bij Goos. De tafel en stoelen zijn van goede kwaliteit en de levering vindt snel plaats

Voorheen enthousiast, vanaf laatste bestelling minder

Altijd goede service en snelle levering gehad van Goos. Laatste bestelling twee producten besteld. Uiteindelijk zelf erachter aan gegaan waar onze bestelling bleef. 1 product bleek niet leverbaar, dus wordt het andere product ook niet geleverd. Nu het ene product, wat niet leverbaar was, nog niet ontvangen, ook niets meer van gehoord. Zou begin deze week geleverd worden dachten ze. Laat dan op z’n minst iets weten aan ons van de status. Dadelijk maar weer bellen en wachten.

Er was een storing, maar geen last van gehad.

Een aantal dagen na mijn bestelling was ik opzoek naar info over de levertijd. Mijn bestelling verscheen ook niet in mijn account welke ik tijdens de bestelling aanmaakte. Vrij opmerkelijk maargoed, ik had wel een mail ontvangen met een order bevestiging. omdat ik geen duidelijk antwoord kon vinden op de website had ik even gebeld en er bleek een storing te zijn wat inhield dat ze geen informatie konden geven over de status van mijn bestelling. Uiteindelijk kreeg ik mijn bestelling later dan ik had verwacht maar dat lag meer aan mijn verwachtingen. Kortom los van de omstandigheden en persoonlijke verwachtingen heb ik binnen redelijke termijn ontvangen wat ik besteld had.

Altijd snel en goed

Altijd een snelle en goede levering.

perfecte service

frietketel besteld, goed verpakt, makkelijk betaald en op zeer korte tijd geleverd.

Blij met de frituurpannen.

Wij zijn erg blij met de frituurpannen. Super snelle levering.

Fijne service en goede kwaliteit producten

Hele fijne medewerkers op de vestiging (Amsterdam, v/d Madeweg) waar wij regelmatig komen. Kwaliteit en service uitstekend.

Goede vlotte verwerking en snelle correctie van ontbrekende onderdelen.

Levering binnen de gestelde tijd, helaas ontbrak er een deel van een stoel maar dit werd na een telefoontje correct opgelost door het opsturen van een volledige nieuwe stoel, perfect. Advies, probeer als bedrijf om bij kleur omwisseling, alleen de kuipjes van stoelen te ruilen. Dit is voor beide partijen makkelijker.

Alles duidelijk

Duidelijk menu, me keuze gemaakt en snel alles kunnen invullen en makkelijke levering met post NL

Prima tevreden.

Snelle levering. Bestelde materialen zijn van mooie kwaliteit en goed geprijsd.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn