geen communicatie meer na antwoord op vraagstelling aan mij gericht

ik bestel vijf koksbuizen, de site geeft niet aan dat er niet genoeg op voorraad zijn. Ik verstuur en betaal de bestelling. bestelling #9900134652. krijg een mail waarin aangegeven wordt dat er niet genoeg voorradig zijn. Of ik een alternatief wil, of ik wil wachten, want 12 april jl. zou deze voorraad weer aangevuld worden. als antwoord zeg ik dat ik bereid ben om te wachten. Carola had mij aangeschreven, maar die reageerde niet meer op mijn bevestiging van haar vraagstelling. Ook is het nu al de 15de, en nog steeds niets gehoord van de aanvulling van de voorraad, of het samenstellen/versturen van mijn bestelling. Heb wel 170 Euro betaald en krijg niets meer te horen?

Super snel en makkelijk geregeld

Makkelijk geregeld en snel verstuurd helemaal fijn

De artikelen zijn via de webshop besteld en snel geleverd; prima!

Makkelijk en passend in prijs

Makkelijk en passend in prijs

geweldige pannekoekpannen

wij hebben onlangs 6 nieuwe pannen aangeschaft voor onze pannenkoeken te bakken geweldige pannen goede kwaliteit

Snelle en accurate service

Goede ervaring met online bestelling. Levering is relatief snel en bereikbaarheid van de klantenservice is prima.

Goed matreaal

Ben te vrede met de bestelling en hoe het geleverd word

Snel te bestellen en snel geleverd

Snel te bestellen en snel geleverd

Prima producten, traaaage bezorging

Prima producten, netjes verpakt en voor een goede prijs. De bezorging zou 1-3 dagen duren en dat werd 9 (kalender)dagen. De klantenservice reageerde wel redelijk snel dat de vertraging werd veroorzaakt door drukte. Een latere vraag om de status werd beantwoord met het feit dat de bestelling al bezorgd zou moeten zijn (niet dus) en dat werd even later weer rechtgezet door een collega. Toen ik eenmaal de verzendbevestiging ontvangen had was het er de volgende dag. Overal was het product en de reactiesnelheid van de medewerkers goed, ik moest alleen wat meer geduld hebben dan aanvankelijk gedacht.

De bestelde koelkast werd zeer snel bezorgd. Was ook zorgvuldig verpakt. Na een dag te hebben laten staan is hij aangezet. Werkt zeer goed!

Uitstekende service.

Per ongeluk verkeerde besteld, maar geen probleem. Werd netjes opgelost. Goede communicatie.

Vandaag besteld, meestal de volgende dag in huis

Vlot verlopen

Alles verliep heel soepel.

Groot assortiment en snelle levering

Een heel fijn groot assortiment waardoor je voldoende keuze hebt. Vervolgens wordt de bestelling ook snel geleverd (mits het artikel op voorraad is natuurlijk). Enige minpuntje zijn de doosjes waarin de ramekins geleverd worden. Ik had gehoopt dat deze intact kon blijven voor in de opslag maar daar zijn de doosjes helaas niet voor gemaakt.

Prima gewoon

Toegankelijk en zeer vriendelijke medewerker aan de lijn. Service is top.

Snelle levering en materiaal voldoet volledig aan de beschrijving.

Prijs/kwaliteit is zeer goed. Wij zijn heel tevreden over de dienbladen!

Prima bedrijf met veel mogelijkheden

Enige minpunten vind ik het zoeken naar artikelen gaat niet zo soepel (bijvoorbeeld een geleider voor de dubbele vriezer die ik heb aangekocht. De klantenservice op de mail is niet snel in reageren.

Goed en netjes geleverd

Goed en netjes geleverd

Snelle levering!

Goede ervaring!

Alles ging goed.

prima vriezer

De juiste vriezer, snel geleverd en prima voor het dagelijks gebruik

Perfect!

Snelle en goed verpakte levering!!

Perfect voor het doel, waar ik het voor wil gebruiken.

Ik zocht onderschotels voor zinken bloempotten en onderschotels om het water op te vangen. De heb ik echter niet kunnen vinden. Vandaar als alternatief deze prachtige, prijselijke RVS schaaltjes.

Snelle service aan degelijke prijs

Goede keuze aan een goede prijs en snelle levering

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn