Supersnelle levering

De levering van het bestelde product was heel erg snel.

Mijn hart is een klein vriesvakje geworden

Meer dan vijf weken wachten op een koeling- die ik had besteld omdat die snel geleverd zou kunnen worden- is tamelijk hinderlijk.

Waarde voor je geld

Als particulier ervaar ik de producten bij een bedrijf die levert aan de horeca als duur, maar dan heb je ook wat dat de rest van je leven meegaat. Let op dat de prijzen exBTW zijn.

Perfect !

Zeer vlotte en snelle levering.

Snel, betrouwbaar en goed advies

Zeer snel en keurig afgeleverd.

Zeer snel en keurig afgeleverd, 100 punten.

Top producten en top service

Ik heb 2 maal een bestelling geplaatst en iedere keer is het verlopen zoals het hoorde ! Top ! Een echte aanrader !

zeer goed

een leuke kennismaling

Snelle en goede levering. Fijne website, alles te vinden

Snelle levering, goede communicatie

Had op korte termijn een koeling nodig en binnen no time werd ie geleverd nadat ik m online had besteld. Er was een kleine schade van het vervoer (oid), maar dat hebben we snel via de mail op kunnen lossen. Helemaal tevreden. En blij met de koeling.

Onvolledige levering, geen melding over levertermijn volledige levering

Ik bestelde 4 GN bakken met deksel. Deze werden netjes betaald, binnen enkele dagen ontving ik de GNbakken, de 4 deksels heb ik nog niet gezien. De kwaliteit van de GN-bakken laat ook te wensen over... Zeer licht uitgevoerd, er zal al een plooi in 1 van de bakken na 1 dag gebruik???

Bestelling heel snel geleverd!

Bijna alles wat je nodig hebt is op voorraad. En supersnel geleverd.

Verkeerde foto’s bij artikel ,daarbij dus niet het juiste artikel gekregen.

De uitleg van de verkoper was “dit is een voorbeeldfoto,maar is niet zoals het artikel er uit ziet” ik bestel ronde potten zoals op de foto,en krijg vierkante geleverd….

Tafelbladen voor mijn terras besteld, dag nadien stond de palet al op mijn stoep. Supersnelle service, vlotte levering.

Top netjes afgehandeld

Altijd goed

We kopen al jaren in bij Goos Horeca. Altijd netjes. Altijd vlot geleverd.

Niet goed

Slecht

Op zich prima, alleen jammer dat verzenden zo duur is .

Prima,

top, snel geleverd, goeie kwaliteit

Precies wat ik nodig had en op tijd binnen!

Goeie service snelle levering

De kachel was er de volgende dag. Er miste een paar schroefjes maar na een mailtje direct de volgende dag binnen. Helemaal Topp

Goeie service en kwalitijd

Beste service en kwalitijd

zus en zo

De geleverde producten zijn niet in overeenstemming met de bestelling. We hadden twee stoelen met en twee stoelen zonder armleuning gevraagd en er zijn er vier zonder geleverd. Hebben ook meer dan een maand moeten wachten zonder dat we daarvan op de hoogte zijn gebracht. Tafeltje is nog op komst.

super snel

Super snelle levering!

Vlekkeloos en snelle levering van mijn bestellingen en helemáál tevreden over de prijs!

Betrouwbaar en goed!

Stadhoudersmolenweg 62