Ik heb verschillende produkten besteld als kerst kados. Snelle levering en goede kwaliteit. Ik heb alweer een tweede bestelling geplaatst. Bedankt
Beste Bram, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent en tof om te horen dat u ook al een nieuwe bestelling heeft geplaatst. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Prima producten en supersnelle verzending, alleen het zoeken naar artikelen op de site zou iets duidelijker mogen zijn
Beste Mark, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over onze producten en de verzending hiervan. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestelling is uitgevoerd zoals men ze voorstelde, correct en snel.
Beste Willy, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Super goed werd de zelfde dag van de bestelling gebeld dat het de volgende dag werd geleverd Ook zeer tevreden over het bankje
Beste Cobie, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Mijn levering werd op zaterdag verwacht, werd uitgesteld tot 22u maar uiteindelijk pas op zondagnamiddag ontvangen. Heb dus het niet meer kunnen gebruiken...jammer.
Beste Dany, Bedankt voor uw review! Mijn excuses dat u het niet op tijd heeft ontvangen, wij hebben het pakket gelijk aangeboden bij PostNL. Het is helaas zodanig druk bij hun dat de levertijd een stuk langer kan zijn. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed geregeld en netjes optijd.
Beste Connie, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de verloop van uw bestelling. Veel plezier met uw bestelling en nog fijne dagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle bezorging. Redelijk geprijsd enige minpuntje is dat de folie ook tussen de randjes zit en erg lastig te verwijderen is
Beste Monique, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de verloop van uw bestelling, heeft u inmiddels de folie kunnen verwijderen? Veel plezier met uw bestelling en nog fijne dagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
De levering duurde langer dan verwacht, maar alles is uiteindelijk netjes binnen gekomen.
Beste Lisa, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u ons zo'n mooi cijfer geeft, mijn excuses als u ongemak heeft ervaren met de levering. Veel plezier met uw bestelling en nog fijne dagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Helaas bezorging met externe bezorgbedrijven niet wenselijk
Beste Shannon, Bedankt voor uw review! Fijn dat u ons zo'n mooi cijfer geeft, mijn excuses als u ongemak heeft ervaren tijdens de levering. Veel plezier met uw bestelling en nog fijne dagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Hoi Ik werd door een cliënt op jullie geattendeerd en ging kijken op de site Vond meteen wat ik zocht Besteld en 2 dagen later al in huis Ben zeer tevreden Bedankt Fijne dag nog Groetjes Maria
Beste Maria, Bedankt voor uw review! Fijn dat u meteen vond wat u zocht. Veel plezier met uw bestelling en nog fijne dagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed geholpen met advies, en snel en mooi geleverd
Beste Wim, Bedankt voor uw review! Fijn dat u goed bent geholpen en dat het verloop van uw order snel is gegaan. Veel plezier met uw bestelling en nog fijne dagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Mijn bestelling zou iets later komen maar doordat het een cadeau was hebben ze er alles aan gedaan om het toch op tijd bezorgd te krijgen in deze drukke tijd. Contact met medewerkers was uitstekend! Product is ook zeker naar wens en de levering ook goed verpakt.
Beste Marjolein, Bedankt voor uw review! Fijn dat wij u zo hebben kunnen helpen. Veel plezier met uw bestelling en nog fijne dagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Makkelijk besteld en geleverd zoals gevraagd
Beste Erika, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de verloop van uw bestelling. Veel plezier met uw bestelling en nog fijne dagen toegewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Super goed bedrijf
Beste Remco, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Titel zegt genoeg, toch?
Beste Geurts, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de prijzen en onze klantenservice. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Alles verliep vlot aan deze bestelling! Fijne site! Vlotte afhandeling en na 3 dagen al geleverd! Heel goeie kwaliteit! Ik ben er blij mee! En ga zeker nog bij jullie bestellen!
Beste Das, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo'n goede ervaring met ons heeft gehad. Het is goed om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle reactie en levering. Keurig verpakt.
Beste Elly, Bedankt voor uw review! Fijn dat u een goede ervaring met ons heeft. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Al meermaals iets besteld met telkens een correcte levering. Ook al een defect gehad, maar snel en goed opgelost.
Beste Jorgen, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u met ons goede ervaring heeft. Wij waarderen het dat u zo tevreden bent over de service en het assortiment. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goede service alleen de afgesproken levertijd was 1 dag later dan opgegeven.
Beste Cor, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent met de service. Mijn excuses als u last heeft gehad van de vertraging. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Gonul, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de levering. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Na een wat moeizaam verlopen afhandeling, toch alles naar tevredenheid opgelost. Klasse.
Beste Frans, Bedankt voor uw review! Fijn dat het goed is opgelost, onze excuses als u wat ongemak heeft ervaren. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed op tijd geleverd maar product was gedeukt
Prima website, snelle levering.
Beste, Bedankt voor uw reactie! Fijn dat u zo tevreden bent met de website en de levering van uw bestelling. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Meer dan week op bestelling moeten wachten & had vraag in chatfunctie gezet, nooit reactie op gehad.
Beste, Bedankt voor uw review! Fijn dat u goed overweg kan met onze website. Mijn excuses voor de late levering, wij proberen dit altijd op tijd te bezorgen. Via de mail heb ik even contact met u gezocht over de review! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Zoeken, vinden, bestellen, betalen, ontvangen. Alles oké, goede ervaring.
Beste Alex, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn