ZEER SLECHT. Waardeloze service

Wat een bedrijf zeg! Na 1,5 maand bestelling nog niet ontvangen, dus maar besloten telefonisch contact op te nemen wat blijkt dat ik het eind januari ( 26 okt. Besteld ) pas ontvang, hierover wordt je doodleuk niet over geïnformeerd. GOOS = waardeloos!

prima service en kwalitatieve produkten

goed bedrijf en snelle levering.

Geweldige klantenservice!!!

Goede en uiterst degelijke spoeltafel geleverd! Geen fratsen en op tijd geleverd! En jawel...een TOP klantenservice waar zeer veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen!!! Deze zijn nog telefonisch bereikbaar voor een verhelderend gesprek ipv een toetsenbord en een scherm! Bij een volgende aanschaf zal ik zeker eerst bij Goos gaan kijken. Hou vol in deze barre tijden!

Zeer snelle correcte service

Maandagavond diepvrieskast besteld, woensdag geleverd door een zeer vriendelijke dame van de transportfirma. Perfecte service en klantvriendelijkheid.

Glazen besteld 29/11 nog niet leverbaar, Goos doet niets! geen communicatie

Bestelling glazen nog niet leverbaar, geen bericht Goos! Op 29/11 glazen besteld, cadeautje, op 3/12 via de chat en telefonisch geïnformeerd, bij Guido en Bart. Tegenstrijdige informatie ontvangen, het zou worden opgestuurd 3/12, later blijkt het geen voorraad (was bij bestelling niet zichtbaar!) 4/12 cadeau nodig, dus geen alternatief meer te regelen. Goos doet tot op heden niets behalve netjes zeggen dat het niet anders is, tijdig aangeven dat men niet kan leveren was goed geweest nu heb ik het probleem, helaas. Wellicht naar aanleiding van deze review, ik heb nog een grotere bestelling namelijk, eerst nog maar afwachten..............

Super goed

Alles werd verwerkt en geleverd zoals afgesproken. Snelle levering

Goed geleverd . Goeie kwaliteit . Op tijd geleverd. En vriendelijk.

bestelling bleef lang weg

Besteld en betaald een staafmixer, na een paar x vragen bleek deze niet op voorraad, als ik iets niet op voorraad heb meldt ik dit aan mijn klanten, de dienstverlening kan beter . staafmixer is inmiddels binnen nadat ik deze moest ophalen bij een postkantoor.

Altijd goeie horeca producten

Product goed,levering via website goed, maar ook de winkelervaring is prima

Materiaal wat geleverd word is van prima kwaliteit

Goede morgen, vrijdag 26 nov blackfriday een hendi stel bij jullie besteld.(order 900036455) 2 opmerkingen: 1 onduidelijk hoe die korting geregend zou worden. Ben een beetje een digibeet. Heb hier over gechat via jullie website met een van de medewerkers, het zou ergens gestaan hebben ??!!. Jammer van die 20,- euro.( had natuurlijk al besteld en betaald. misschien een mooi koekenpannetje cadeau.???? 2 op de site staat levertijd 2-4 dagen het werd totaal incl. weekend een week. grtn s.coljee

Snelle verwerking en levering

Alleen de aflevering van achter de deur is niet uitgevoerd, omdat een kast van 180 breed haaks op de pellet wagen uiteraard niet door de deur kan makkelijk in de lengte ,maar dat deed de bezorgdienst niet

Snel levering goedkoop zeer tevereden.

Goos doet wat je mag verwachten, snel en duidelijk, uniek in deze tijd

Goos doet wat je mag verwachten, snel en duidelijk, uniek in deze tijd waar iedereen apparatuur beloofd op de website die dan toch weer niet leverbaar is als je eenmaal betaald hebt.....

Wauw, wat een snelle en correcte service

Fijne site en uitleg, razendsnelle levering en duidelijke communicatie

Fijne organisatie

Goede betaalbare kraan gekocht maar door sint en black friday duurt de levering nu al een week. Vantevoren heeft Goos wel aangegeven dat het iets langer zou duren. Duurt nu wel heel lang maar daar zal Goos verder schuld aan hebben.

k ben erg blij met deze geweldige Groothandel Goos. De service is goed in alle opzichten en richtingen. Ik ben een vaste klant bij hen, en ik zie dat de prijzen passend zijn en de kwaliteit hoog is.

Prima!!

Makkelijk te bestellen op de site. Snelle levering.

goed product tegen mooie prijs

goed product tegen mooie prijs

Snelle levering, goede kwaliteit

Schitterende rvs-tafel van topkwaliteit. Zeer snel geleverd.

Super communicatie en goede kwaliteit.

Bierglazen gekocht bij Goos Horeca. Na het bestellen en betalen kreeg ik netjes een mail met een samenvatting. Echter geen bezorgindicatie. Na via de chatfunctie de vraag te hebben gesteld wanneer ik de glazen kon verwachten kreeg ik een duidelijk antwoord. Diezelfde avond werd ik zelfs nog gebeld met het bericht dat de glazen verzonden waren. SUPER!

wat ik besteld heb is geleverd en voldoet aan mijn verwachting

Gemakkelijk en snel

Ik ben zeer tevreden van GoosHoreca. Ik bestel veel voor mijn café en ben altijd tevreden met wat ik grijg.

Snel levering van top kwaliteit

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn