Ik heb foto's van de slechte lepels naar de leverancier gestuurd en die beoordeelde mijn klacht gegrond. Ze hebben mijn aankoopbedrag teruggestort en excuses gemaakt voor het ongemak. Ik ben tevreden over de manier waarop ze het hebben afgehandeld.
Beste Twan, Bedankt voor uw review! Via de mail heb ik al even contact met u gehad over de lepels, wij beoordelen ook dat dit niet hoort en het inderdaad niet overheen komt met de foto. Mijn collega zal contact met u opnemen om de bestelling kosteloos te retourneren wij zullen het aankoopbedrag terug storen. Wij excuseren ons voor het ongemak en hopen u op deze manier een passende oplossing te hebben geboden. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Originele beoordeling
Ik bestelde 6 stuks tafellepels. Daarna kreeg ik er twaalf die heel slecht waren. Wel dezelfde vorm maar heel dun en scherp. Rafelige randen om te zien. Echt heel lelijk. Op de website was het artikel dat ik had besteld verdwenen en vervangen door wat ik had ontvangen. Omdat dit heel slechte lepels waren heb ik het erbij gelaten. Ik had geen vertrouwen meer in deze winkel.
Perfect!
Beste Wiebe, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over uw bestelling. Wij hopen u gauw weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Prettig en correct
Beste Wim, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik heb iets besteld en Goos heeft het verzonden en ik heb dat vervolgens ontvangen en er zat in het pakje wat ik had besteld.
Beste Albert, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Niet mee in zee gaan, klopt helemaal niets van.
Beste Frank, Bedankt voor uw review! Nadat ik uw review heb ontvangen ben ik even rond gaan kijken in ons systeem, hierin vind ik echter geen bestelling, klantenrelatie of mails van u terug. Helaas kan ik weinig voor u betekenen met betrekking tot uw review. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goede prijs, en snel geleverd !
Beste, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Prima, duidelijke communicatie.
Beste Ali, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de communicatie. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestelling was vlug en correct afgeleverd.
Beste, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de levering. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bedankt voor uw verzending.het is me wel even geduurt voor ik mijn achterstand bestellling maar is toch geregeld Bedankt
Beste Mehmet, Bedankt voor uw review! Ik heb met mijn collega van de klantenservice overlegd en wij zullen u 8 nieuwe doosjes opsturen. U zult deze met ongeveer 1 week in huis hebben, mocht u ze dan nog niet hebben ontvangen dan hoor ik graag van u! Mijn excuses voor het ongemak dat het op deze manier is verlopen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Originele beoordeling
Ik heb 8. 000 pizza afstand houders besteld heb maar helft gekregen,ik heb aantal keer gebeld en gezegt dat ik 8 doos gekregen men per doos inhoud 500 stuk. Elke keer word mij verteld dat ze aan post nl Gingen vragen kom niets van terecht. Ik wil gewwon mijn spullen waar ik voor betaalt Hebt.
snel geleverd en verzorgd ,en het matriaal zoals beschreven,ook al het matriaal aanwezig voor samen te steken
Beste Vera, Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Ik wens u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snel geleverd. Top apparaat
Beste Michel, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over uw bestelling en de levering hiervan, goed om te horen! Geniet van uw bestelling en wij hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle service en de gekochte artikelen waren conform de afbeeldingen en omschrijvingen..
Beste Marjolein, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over uw bestelling en de service hiervan. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en hopen u graag in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snel, prima kwaliteit tafelbladen
Beste Lisa, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de tafelbladen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Fijn dat Goos ook aan particulieren levert, zo hebben we binnen korte levertijd onze glazen binnen, volop in gebruik nu.
Beste An, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw glazen en wij hopen u graag weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goede service,correcte afhandeling,duidelijke website.
Beste Gerard, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent, dat doet ons goed. Veel plezier met uw bestelling en we hopen u gauw weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Een hele fijne firma in eerste plaats het verkeerde artikel bestel heel snel het geld terug .Daarna goed geholpen bij het uitkiezen van het juiste artikel zeker een aanrader dit bedrijf . Ook via de chat snel antwoord op je vragen
Beste Hannie, Bedankt voor uw review! Fijn dat goed bent geholpen. Veel plezier met uw bestelling en wij hopen u graag weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Originele order niet op tijd kunnen leveren, vervanger zou op tijd komen, ook leveringsproblemen, na 5 weken wachten, gebeld en was de order niet doorgezet. Eindelijk de order ontvangen en notabene defect.
Artikel voldoet ruimschoots aan de verwachting. Werd vlot geleverd.
Beste Evert, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over uw bestelling en de levering hiervan. Veel plezier met uw bestelling en we hopen u gauw weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Het product is helemaal goed maar omdat ik veel onderweg ben was ik niet thuis om te tekenen. Als dan ook de barcode van de Track&Trace niet klopt en je zit heel lang aan de telefoon om dit op te lossen dan vind je het echt onzin om voor een product van amper 10 euro te moeten tekenen. Beetje meer vertrouwen in je klanten, Goos-Horeca!
Beste Petra, Bedankt voor uw review! Mijn excuses dat u hier gedoe mee heeft gekregen. Ik heb nagevraagd bij de desbetreffende afdeling hoe dit in zijn werking gaat, zij geven hierbij aan dat er normaal niet getekend hoeft te worden via PostNL. Ik wens u verder nog veel plezier met uw bestelling en wij hopen u gauw weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goede ervaring
Beste, Bedankt voor uw review! Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Prima kwaliteit producten en veel te kiezen voor een redelijke prijs. Als je goed je best doet, zal het ergens wel goedkoper kunnen. Wel een nadeel dat alles vanuit verschillende magazijnen wordt verstuurd (drop-shipping) dat betekent levering op verschillende dagen met wisselende koerier diensten.
Beste Robin, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over ons assortiment. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Horeca vaatwasser voor voetbalvereniging besteld. Na telefonisch contact. Meneer stuur ons mail met uw wensen, u ontvangt dan een offerte en als u daarmee akkoord bent en betaald dan komt alles goed. Betaling na ontvangst offerte direct voldaan. Contact. Vaatwasser uitverkocht. En nu ? Nieuw voorstel. Bijbetalen. Klaar. Ontvangt de club op vrijdag de duurste vaatwasser en de maandag daarna het uitverkochte exemplaar. Vervoerder wilde niet mee terug nemen anders kreeg hij zijn vracht niet betaald. Dan maar bellen dat het verkeerd is gegaan. Wat een werk om niets. Het ergste is dat er gewoon gelogen wordt over het niet voorradig zijn van de eerste bestelling. Kreeg het idee dat men niet blij was met het signaal, kom de extra geleverde vaatwasser maar weer ophalen (te veel werk ?) En een dank je wel achteraf voor de overlast was zeker op z’n plaats geweest.
Beste Henk, Bedankt voor uw review! Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Het artikel dat u in 1ste instantie wou hebben was niet meer op voorraad en zou op een later moment weer binnenkomen, wij hebben u toen een alternatief aangeboden en u bent hiermee akkoord gegaan. Doordat wij een fout hebben gemaakt met het annuleren van uw 1ste bestelling heeft u 2 vaatwassers geleverd gekregen, allebei op een ander moment. De vaatwasser die niet op voorraad was en later wel weer binnen is gekomen heeft u toen opgestuurd gekregen. Mijn collega heeft u ook hiervoor zijn excuus aangeboden dat dit misverstand zo is gelopen. U gaf uiteindelijk aan dat u een compensatie verwachtte voor de foutief geleverde vaatwasser, hier is mijn collega niet mee akkoord gegaan. Inmiddels heeft u een uitnodiging gehad om de vaatwasser op te laten halen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u dit mailen naar [email protected]. Wij bieden nogmaals onze excuses aan voor dit misverstand in de levering. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Kleine beschadiging kapje snel en zonder probleem opgelost
Beste John, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat dit goed is opgelost. Veel plezier met uw bestelling en wij hopen u gauw weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Voor onze VVE hadden we een nieuw koffiezetapparaat nodig, dat hebben we via internet gevonden bij Goos Horeca, binnen twee dagen was het bezorgd. We genieten nu van een snel apparaat (Bravilo Novo) en heerlijke koffie
Beste Hans, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de levering. Veel plezier met de koffiezetapparaat een geniet van de koffie! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Niks op aan te merken. Snel en netjes geleverd op het moment dat ze aangaven zonder problemen. Perfect
Beste Jos, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent en snel uw bestelling heeft ontvangen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn