Beste Habieb, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de levering en dat het correct geregeld is. veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Moest ff contact opnemen omdat er iets was en binnen enkele minuten opgelost prima!!!
Beste Remco, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo goed bent geholpen, daar streven we naar! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Misschien niet direct de fout van Goos Horeca maar bestelling is niet compleet geleverd. Volgens Goos Horeca staat de bestelling bij PostNL en volgens PostNL is deze nog niet ontvangen. Meerdere keren contact met Goos Horeca gehad, zijn verschillende beloftes gedaan en voorstellen die besproken moesten worden maar komt nooit terug koppeling op of levering vd producten.
Beste Edwig, Bedankt voor uw review! Hierover heb ik u al gebeld en uitgelegd wat de status momenteel is. Wij dienen dit eerst via PostNL te regelen en het pakket zal dan boven water moeten komen. U zult hierover worden ingelicht als wij hierover bericht hebben. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Had onderdelen nodig voor mijn koeler en via de chat de juiste info gekregen met link , direct besteld en snel geleverd
Beste Mara, Bedankt voor uw review! Fijn dat u goed bent geholpen door mijn collega's en hierdoor aan het juiste onderdeel bent gekomen! Veel plezier met uw bestelling en nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
.hij is heel mooi en net wat ik op zoek was..ook een goed prijs ben er heel blij mee.bedankt
Beste Ettema, Bedankt voor uw review! Fijn dat u het artikel heeft gevonden. Heel veel plezier met uw bestelling en nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Verkeerde levering en bestelde artikel nog steeds niet geleverd.
Netjes en goed geleverd, info ter verzerzending zou wel iets beter kunnen.
Beste Jos, Bedankt voor uw review! Fijn dat u een goede levering heeft ervaren, wij zullen uw feedback over de informatie behandelen. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Robert, Bedankt voor uw review! Bedankt dat u ons zo'n mooi cijfer geeft, hier zijn wij erg blij mee! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed, echter onvoldoende inlichtingen over energielabel
Beste Peter, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent met de levering. Mijn excuses dat u niet goed bent ingelicht over de energielabel. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
De service was snel en vlekkeloos.
Beste Annemiek, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent met de service. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Prima kwaliteit met een snelle levering
Beste Jan, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en de levering, het doet ons goed om dit te lezen. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestelling online geplaatst en correct geleverd, de optie om het oude apparaat mee te nemen had ik extra kunnen waarderen.
Beste, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de levering. Op dit moment nemen wij geen oude apparaten mee doordat het niet uitkomt met de drukte die onze chauffeurs hebben. Mijn excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik ben super tevreden met de stoelen die ik heb gekocht. Het personeel van Goos Horeca is vriendelijk en behulpzaam, de levering was supersnel. Ik heb erg veel plezier met de aankoop. Een echte aanrader!
Beste Sascha, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de stoelen, de service en de levering! Ik wens u nog veel plezier met de stoelen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestelling geplaatst en na ontvangst direct gebruikt. De isolatie van de Thermo Box is perfect.
Beste Wanna, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de thermo box. Ik wens u nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Prima gegaan
Beste Berend, Bedankt voor uw review! Fijn dat u ons zo'n mooi cijfer geeft! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Heel veel gedoe nadat een flessenkoelkast is geleverd met een gebroken pootje
Beste Ben, Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Als u een mail stuurt naar [email protected] zullen wij dit voor u oppakken en een zo goed mogelijke oplossing bieden. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Toppie
Beste Theo, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te zien dat u ons zo'n mooi cijfer geeft :). Wij wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Zeer snelle levering, de pizzaset voldeed helemaal aan de verwachtingen! Zoon was erg blij met dit cadeau en bakt nu veilig zijn pizza's in zijn buitenoven.
Beste Els, Bedankt voor uw review! Wat leuk dat u een pizza set cadeau heeft gegeven! Wij wensen u en uw zoon veel plezier met de pizza set ;) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Duurde iets langer dan de 3 weken. Verder een perfect gemaakte tafel , voor een zeer reele prijs !! Hartelijk dank
Beste Jan, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Product prima, goeie prijs/kwaliteit maar de bezorger kwam te laat en wist de weg niet. 2 man voor niks 4 uur laten wachten.
Makkelijke bak gezocht voor het kattenvoer. Ideaal in gebruik, top produkt.
Beste Pauline, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over uw bestelling. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik had bestek besteld bij Goos Horeca, maar eenmaal aangekomen ontbraken de vorken. Ik wilde de set die dag cadeau geven, maar dit lukte dus niet vanwege de incomplete bestelling. Hiervoor heb ik meteen contact opgenomen met de klantenservice, en die gaven aan dat ik de rest van de bestelling maar moet retourneren. Ik heb alleen al 12 euro verzendkosten betaald, en de retourkosten komen dan ook voor mijn rekening. Hierover wederom contact opgenomen, maar een tijd later nog steeds geen reactie. (Opgelost!)
Beste Liz, Bedankt voor uw review! Mijn collega heeft inmiddels contact met u opgenomen en u kunt het kosteloos retourneren. Mijn excuses voor het ongemak dat het zo verlopen is. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Originele beoordeling
Bestelde artikel was niet volledig voorradig. Suggestie werd gedaan om aanvullend een ander artikel te nemen. Fijn dat er wordt meegedacht in oplossingen.
Beste, Bedankt voor uw review! Fijn dat u goed bent geholpen om een vervangend artikel te vinden. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Niets op aan te merken
Beste Paul, Bedankt voor uw review! Bedankt dat u ons zo'n mooie score geeft, hier zijn wij erg blij mee, Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goos heeft het door mij bestelde artikel in een nette verpakking, keurig op tijd geleverd. Ik vind het wel irritant dat er aan mij gevraagd wordt daar een beoordeling over te geven. Want ik mag toch verwachten dat het door mij bestelde artikel in een nette verpakking, conform de beloofde levertijd, op het juiste adres en tegen de afgesproken prijs, aan mij geleverd wordt. mvg
Beste Frank, Bedankt voor uw review! Fijn dat u een goede levering heeft ervaren. Wij vragen u om een beoordeling om de tevredenheid onder onze klanten in kaart te brengen. Mijn excuses als u dit als vervelend heeft ervaren, maar het heeft goede bedoelingen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn