prima reactie snelle levering goede service

snelle en goede informatie misschien wel duidelijk vermelden dat op de prijs nog BTW berekend wordt

Snel gekregen

Prima lekker snel geregeld

Voor herhaling vatbaar.

Na lang wachten eindelijk bestelling ontvangen

Lange wachttijd was overmacht, wellicht meer vraag dan aanbod bij deze toestellen. Het terrasverwarmingstoestel voldoet helemaal aan onze verwachtingen wel jammer dat er enkel een Engelstalige handleiding bijgesloten werd.

Snelle levering,telefonisch goed geholpen.

Prettige ,en snel geholpen.

vlotte levering

goede prijs en vlotte levering

Super snelle service

Binnen paar dagen een nieuwe koelkast

Duidelijke communicatie, snelle levering

Mooie, comfortabele en degelijke terras stoelen gekocht, heel blij mee!

Op zich goed alleenrecht weinig geleverd

Op zich is alles soepel en strak verlopen alleen bleek achteraf dat er 1 tafelblad te weinig geleverd was. Mail verzonden en nog in afwachting van een antwoord. Deze verwacht ik aankomende week.

Goede site en op tijd geleverd

Het gewenste product gemakkelijk gevonden en besteld.

Goed geregeld

Netjes afgehandeld

Goede telefonische uitleg waardoor ik online een bestelling plaatste

Goede prijs en kwaliteit, matige communicatie

Deel bestelling ontvangen, onduidelijk wanneer de rest volgt

Goede prijs kwaliteit verhouding en héél snel geleverd.

Goos Horeca is voor mij al jaren een vertrouwd bedrijf!

De inzet van Veronique heeft het nogg iets goed gemaaakt!

Mijn ervaring is niet zo positief, op de site stond dat de wijnglazen op voorraad waren en binnen 2/4dagen geleverd zouden worden, dit zou goed uitkomen voor het feest wat ik ging geven! Tot mijn verbazing heeft het veel langer geduurd wat tot gevolg had dat ik toch elders wijnglazen heb moeten te kopen, daar baal ik ontzettend van! De glazen zijn zaterdag alsnog geleverd, voor mij te laat helaas want ik had vrijdag feest!Niet op de site zetten dat ze op voorraad zijn als dat niet zo is!! Gerda Bankers

Snelle service, goed product.

Snelle levering en product voldoet aan beschrijving

Super, stevige watercontainer

Super, stevige watercontainer

Makkelijk en snel alles in huis

Voor het eerst bij Goos Horeca en mijn ervaring is goed. Alles snel en in 1x afgeleverd. Top

het is allemaal goed verlopen

gewoon heel goed

Slecht

Ijskast heeft maar 3 rekken moet er 4 zijn kon er 1bijkopen staan er 4 op koop 1woort geen service

Ik heb wel een bedenking dat jullie niets hebben laten weten dat de bestelling op een veel later tijdstip zou toekomen. In de bestelling stond een levertermijn van 3 dagen. Een mailtje was welkom geweest . Ik heb hierover moeten bellen.

ok

alles perfeckt verlopen zeer correckt maar in micro zit links achteraan zijkant ferme bluts maar hij gaat

Gaan vlug te werk voor je het weet heb je het bestelde in huis bedankt

Prima materiaal (cocktailglazen voor mijn mobiele mocktailbar)

Prima, levertijd was iets langer maar de reden werd duidelijk door de klantenservice

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn