Snelle en uitstekend verpakte zending.
Beste Ruud, Bedankt voor uw review! Fijn dat u een goeie ervaring heeft overgehouden. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Maandag besteld, dinsdag geleverd.
Beste Tim, Bedankt voor uw review! Fijn dat uw bestelling zo snel is geleverd :). Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
het artikel was snel geleverd
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat uw bestelling snel is geleverd. Veel plezier ermee ;) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Alberdina, Bedankt voor uw review! Fijn dat u bestelling snel is geleverd. ik wens u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Paul, Bedankt voor uw review! ik wens u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik bestel en betaal iets en dat lukt ze iedere keer. Als ik een winkel binnen loop, iets uit kies en betaal en mij het artikel vervolgens ter hand word gesteld ga ik niet iedere keer uit mijn dak van vreugde, door ervaring ben ik geneigd het normaal te vinden.
Beste Albert, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo enthousiast bent over ons ;). ik wens u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Vlotte levering en lage prijs.
Beste Jean, Bedankt voor uw review! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Op de eerste afgesproken dag (levering tussen 08:00 en 11:00 uur), kregen wij om 08:15 uur een bericht dat het bestelde afgeleverd was. Gebeld dat wij niets ontvangen hadden. Toen bleek dat het bestelde nog bij de transporteur stond. De nieuwe afspraak was voor de volgende dag tussen 08:00 en 09:00 uur. Om 09:30 uur reed de transporteur voor. Goos Horeca zelf is niets te verwijten.
Beste Ger, Bedankt voor uw review! Jammer dat het met de levering niet helemaal goed is gegaan. Ik hoop dat het bij de levering wel goed is gegaan uiteindelijk. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Vorige week een planeetmenger besteld bij de firma Goos. Na betaling werd de menger snel en vakkundig afgeleverd. De menger was dusdanig verpakt dat beschadiging van het product eigenlijk onmogelijk was. Prima!
Beste Patrick, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over de aflevering van de planeetmenger. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goede verpakking....vlotte verzending en ziet er erg mooi uit. Zeer tevreden. Mijn dank is zeer groot. Ans Atsma.
Beste Ans, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent met de verzending. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
ondanks annulering toch geleverd
Beste Aad, Bedankt voor uw review! Vervelend dat u het toch heeft ontvangen terwijl u het had geannuleerd. Ik zie dat het inmiddels al retour is gekomen. Ik hoop dat u goed bent geholpen hiermee, mocht dat niet zo zijn wilt u dan een mailtje sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bij PostNl voeren ze postcode en huisnummer in maar dat herkent het systeem niet. Gebeld..moeten wachten... andere letters achter postcode. Op de site staat blijkbaar de postcode van de voorkant van het pand, de postcode moet echter van de achterkant van het pand zijn. Erg onhandig als je weer uit de rij bij PostNl moet stappen. Daarnaast geen gratis retour maar dat stond wel op de site. Service en terugkoppeling is prima. Mensen met hart voor hun bedrijf.
Originele beoordeling
Bij PostNl voeren ze postcode en huisnummer in maar dat herkent het systeem niet. Gebeld..moeten wachten... andere letters achter postcode. Op de site staat blijkbaar de postcode van de voorkant van het pand, de postcode moet echter van de achterkant van het pand zijn. Erg onhandig als je weer uit de rij bij PostNl moet stappen. Daarnaast geen gratis retour.
Vlotte levering, mooie artikelen in alle maten en kleuren
Beste Jo, Bedankt voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Na betaling wordt er na drie dagen al geleverd,bestelling geleverde goederen kan niet beter zijn
Beste Patrick, Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de levering. Veel plezier met uw bestelling ;). Met vriendelijke groet, Goos Horeca
snelle, vriendelijke, duidelijke service en bezorging!
Beste Daniëlle, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de service en levering. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snel en zeer goed verpakt geleverd
Beste, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de levering. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle levering en zeer vriendelijke chauffeur
Beste Yvan Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Trac en trace vermelding niet aanwezig 2x NOCHTHANS WAS ER BEIDE DAGEN IEMAND AANWEZIG THUIS
Beste Luc, Bedankt voor uw review! Wij hebben inmiddels begrepen dat het pakket op dit moment van schrijven in de sortering is en vandaag of morgen bij ons word ontvangen. De bestelling zullen wij opnieuw opsturen naar u toe en de stickers worden gecrediteerd. Ik hoop u hierbij goed op de hoogte hebben gebracht. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle verzending
Beste Henk, Bedankt voor uw review! Fijn dat uw bestelling snel geleverd is. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Inmiddels is het probleem opgelost. En het bedrag word retour gestort
Originele beoordeling
Ontevreden! Opende Site staat een legplank te koop voor mijn nieuwe koelkast. Bij de afbeelding staat afbeelding kan afwijken van het echte product. Ik krijg het binnen, wat blijkt. Een rooster om wijn flessen op de leggen (gegolfd). Naar klantenservice berichtje gestuurd “er staat toch dat de afbeelding kan afwijken” word er gezegd. Kan daardoor dus ook niet retour. Belachelijk! Als ik op de markt vraag om appels vraag en ik krijg peren. Is toch ook fruit? Goed opletten bij dit bedrijf
Bestellen ging heel makkelijk op de site van Goos Horeca. Prima op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Telefonisch en via e-mail de exacte datum en tijd doorgekregen van mijn bestelling. Hatelijk bedankt.
Beste Johnny, Bedankt voor uw review! Heel goed om te horen dat u zich makkelijk kon navigeren op onze site en een goede service heeft ervaren. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Op tijd geleverd
Beste Gerard, Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat het op tijd geleverd is. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik bestelde een rvs tafel met opstaande rand met 2 rvs planken eronder en is een best een mooi en stevig ding en ben er blij mee.De bezorgtijd was natuurlijk het dubbele van wat er op de site stond maar dat heeft met opstarten van de economie te maken en moet op mijn nieuwe mountainbike maar liefst 3 maanden wachten dus kan ik niet over klagen.
Beste Ron, Bedankt voor uw review! De RVS werktafels worden op maat gemaakt, hierdoor duurt dit inderdaad wat langer, maar het is het wachten waard. Fijn dat u zo tevreden bent. Ik wens u veel plezier met uw RVS tafel. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Nogmaals dank aan de zeer scherpe en zeer behulpzame klantenservice. Hulde. Met track and trace codes en bezorgingstijden (bij benadering) zou ik heel erg geholpen zijn. Ik kan echt niets anders bedenken. De suggesties van de telefonische hulptroepen zijn perfect en zeer waardevol.
Beste Martijn, Bedankt voor uw review! Wat fijn dat u zo goed bent geholpen en hier zo tevreden over bent. Heel goed om te horen. Ik wens u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Perfect!
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent over ons. Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn