Ben al jaren klant van Goos en altijd goede service aan ons.

Goede service en kwaliteit.

Duidelijk in mail en aflevering.

Geweldig gewoon van begin van de bestelling tot aan de aflevering. Goede communicatie, ook via de mail. Duidelijk.

Goed afgehandeld

goede service

Perfecte levering. Achteraf ook nog bijkomende uitleg gehad via chat. Zeer goed.

Op de site duidelijk afmeting van de bakblik. En snel geleverd.

4 jaar

Dankuwel voor je me helpen .

Heel goed!!!

Alles op tijd geleverd top!!!

Zeer vlot

Alles is zeer vlot verlopen ondanks dat er een tafel te kort was geleverd, dit werd direct opgelost. Zeer vriendelijk.

Kleine onduidelijkheid maar perfecte dienstverlening.

Omdat de chauffeur leveringen voor twee dagen meebracht werd ik niet beleverd op de dag die vermeld stond in de mail maar wel 's anderendaags. Er werd dan afgesproken dat de chauffeur mij een half uur op voorhand zou bellen zodat ik zou kunnen zeggen of ik al dan niet thuis was, en waar hij desgevallend mocht leveren. Dat verliep helemaal perfect. Top service.

kwaliteit snel geleverd

prachtig bedrijf, hoop er meer te kopen in de toekomst!

Lange levertijd zonder communicatie

Ik vond de levertijd lang, bijna 2 weken, hier werd niet over gecommuniceerd . De levering werd zonder communicatie op een plek neergezet waar iedereen hem zo weg kon halen.

Blij met het product

Ik heb onlangs een Glühwein & Warm Water Dispenser - RVS - 5,9 Liter gekocht en ben er heel blij mee. Super handig in gebruik en warmt snel op. Veel fijner dan die drukpomp thermoskannen.

Goede service en topkwaliteit producten

Wij werken graag met topkwaliteit producten en Goos Horeca is hierin een goede partner!

Horeca banken

Binnen 2 dagen geleverd leuke banken voor weinig geld.

Ruim assortiment, goeie prijs, wel trage levering

Ik heb een grote kookpot besteld bij Goos Horeca. Prima materiaal, laagste prijs die ik kon vinden. Enkel het verzenden duurt veel langer dan gedacht. Op de website stond 1 à 4 werkdagen en het heeft een week geduurd.

Prima opvolging zeer vriendelijke dame die naar oplossingen zoekt

de dame die ons heeft geholpen was vriendelijk en prima opvolging van de afspraken. zeker een bedrijf die ik zal aanbevelen.

Snel en correct geleverd, zeer tevreden over de stoelen

Onduidelijkheid over vertraagde levering

10 dagen geleden 4 barkrukken en 100 linnen servetten besteld. Beide met 2 à 4 dagen levertijd. De barkrukken zijn geleverd, de servetten nog niet. Dit kan natuurlijk langer kunnen duren, maar ontvang daar geen enkele bericht over levertijd, terwijl alles al betaald is.

Efficiënt, zowel de bestelling als de bezorging.

zie boven

heel tevreden

Ik ben heel tevreden over het product én de levering. Toppie!

Prima en vlotte levering

Onlinebestelling werd relatief snel geleverd. Prima service en prettig telefonisch contact bij vragen.

Op tijd geleverd, voldoet prima aan het gevraagde, vriendelijke bestel courier, goed verpakt, zeer tevreden.

De levering was snel, compleet en geheel volgens afspraak, alles netjes en goed afgeleverd.

Onvriendelijke klantenservice

Wij hebben een vrieskist besteld. Transporteur wilde deze niet binnenzetten. Met veel moeite na een week op de gewenste plek gekregen, was de aan/uit knop defect. Monteur kon pas na 5 dagen komen voor reparatie. Na deze reparatie bleek het een koeling te zijn ipv van de bestelde vriezer. Toen wij dit melde bij de klantenservice kregen wij het verwijt dat wij dit binnen 48 uur hadden moeten melden en werden wij alles behalve klantvriendelijk te woord gestaan! Normaal erg tevreden met Goos maar deze medewerkster zorgde voor een vervelende ervaring.

Top bestelling en levering

Top ervaring