Gewoon goed!

Product is zoals verwacht, levering was snel. Kan niet beter!

Mooi aanbod, topservice

De website is duidelijk, mooi en overzichtelijk. Na het maken van mijn keuze is de verdere afhandeling en betaling heel vlot verlopen. Levertermijn werd correct gevolgd.

zeer goed kwaliteit en product

Snelle levering en goede kwaliteit

Supergoe geregeld van bestelling tot levering

Goede communicatie, levering op tijd.

Goede koelkast snelle levering

Initieel had ik interesse in een andere koelkast maar deze was niet in voorraad. Deze werd me da via de chat van de klantendienst aangeraden, kreeg voldoende professionele uitleg. Koelkast doet het prima, levering zoals afgesproken. Perfect.

zeer lang moeten wachten

Zeer lang moeten wachten op een setje filters zelf 3x er achteraan moeten bellen waar de bestelling was Je kunt beter naar de winkel van ze gaan daar is de service TOP ! aanvulling : we hebben een totaal andere bestelling ontvangen een koffie kan en filters totaal 8x gebeld maar nog altijd geen juist product, geen communicatie geen telefoontje helemaal niets je mag er echt 100% zelf achteraan gaan!

hartstikke fijn!

Voor onze sportvereniging een aantal stoelen besteld en deze werden snel geleverd! Helaas was er bij 1 stoel iets afgebroken, dit heb ik op de mail gezet naar GOOSHORECA en al snel kreeg ik reactie; er wordt meteen een nieuwe stoel naar u opgestuurd! Super fijn dus, ik raad gooshoreca ZEKER aan!

Mooi bankje met tafeltje

Voldoet precies aan de verwachtingen.

goed, snel en accuraat

Goed, snel en accuraat

Laten we eerst de schade afhandelen, en dan zal ik een oordeel geven. Zoals het nu is aangegeven wordt alles netjes opgelost. TOP.

Het duurde ff

Ik had iets besteld. Week later maar eens gebeld waar het bleef. Daarna werd het vlot geleverd.

Zeer matig

Bestelling zal binnen 2 a 4 werkdagen geleverd worden maar kreeg hem pas na 3 weken. Zal nooit meer online bij jullie bestellen.

goed maar niet perfect

op de website staat levering binnen 2 tot 3 werkdagen maar in de praktijk lukt dit helaas niet.

goede prijs/kwaliteitverhouding

snelle levering van goede kwaliteit

Goed!

Mooie picknicktafel, vlot geleverd.

Goede service; slechte levering

De service van Goos was prima. Maar de levering met het externe bedrijf was dat niet. De afspraak is drie keer verzet: 1ste keer kwamen ze erachter dat ze niet op de locatie konden komen met een grote truck. (is toch te onderzoeken, zou je denken) 2de keer waren ze vergeten het in te laden 3de keer niets gehoord En eindelijk bij de vierde poging had ik de kast geleverd gekregen. Ik zou de keuze van transportbedrijf nog eens rustig overwegen

Te kust en te keur aan spullen.

Op zoek (als particulier) naar mooie terrasstoelen en vond ze bij Goos Horeca. Uitstekende website, goede informatie en snelle levering.

Levering was top

Levering was snel. Wel binnen 4 weken 2 parasols kapot ondanks dat ze netjes opgeborgen lagen..

Goede en snelle service

Prima levering, goed product

Prima levering en een mooi product

alleen moeilijk bereikbaar voor navragen per mail bestelde artikel .

goed product

Snel en uitstekend geleverd

Goed geregeld

Het bestelde artikel is snel bezorgd.

Super mooie stoelen, snel geleverd!

Mooie stoelem, zitten goed en niet duur!

Netjes

Bestelling heeft dag langer geduurd, niks laten weten dat ie later kwam.. Verder niks aan te merken

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn