Keurig

Hele verhaal klopt. Top

Lange levertijd

Levertijd is langer dan wat op de site vermeld staat. Wordt daar niet over geinformeerd. Op mail wordt pas na een week gereageerd. Telefonisch iemand gesproken. Zou teruggebeld worden maar ben niet teruggebeld

Top ervaring. Binnen 1 dag alles binnen

Er stond bezorging binnen 2 tot 4 dagen maar de volgende dag stond het al voor de deur. Top

verdeeld

De oude diepvries werd niet meegenomen!

top

heel snelle levering

Heel tevreden

Zeker een aanrader

compleet waardeloos

compleet waardelois

uitstekend communicatie, goede afspraken, prima producten

snel communicatie , uitstekend klanten service

Werkt goed

De bordenhouder werkt goed voor in de vaatwasser

Gewoon prima

Displaykoelkast besteld... prima prijs, prima product en binnen 2 werkdagen netjes bezorgd. Ook de leverancier dacht mee door de koelkast in overleg achter op de plaats onder de overkapping te zetten tijdens de regen. Al met al dus prima ervaring...

alles ok

vlugge levering

Wijnkoelkast was goed geprijsd.

Prijs was goed.Levering snel.Ik ben tevreden.

Snelle levering en correct prijs.

prijs kwaliteit ok

duidelijke communicatie, correct, vriendelijk.

Zeer triets

Van Chat tot webshopservice, klantenservice, hoofdkantoor, mailen en bellen... niemand die je helpt met een product dat verkeerd is toegestuurd..... Triest

snel

snel

zeer tevreden

na bestelling 3 dagen later al in huis maak je niet vaak mee klassen!

Goed.

Mooi product de sinaasappelpers degelijk ijzerwerk. Pers goed en daar gaat het om

Geen NL gebruiksaanwijzingen?

aardige personeel maar geen goeie deal.

Ik moest een contactgrill en heb gebeld of hij binnen een paar dagen geleverd kon. Meneer zei dan moet die kopen die is op voorraad. oke dus ik heb hem via de webwinkel gekocht. Vrijdag zou hij binnenkomen maar kwam niet. Zaterdags moest ik hem gebruiken!!! Ik heb toen nog één moeten kopen bij de Makro. Die van jullie kwam de dinsdags erop pas binnen. Er zit helemaal geen gebruiksaanwijzing bij en ik dacht zal ook wel klein staalborsteltje bij voor om schoon te maken. Klantenservice niet te bereiken storing zeiden ze. Slechte zaak en koop direct niet weer bij jullie. Jammer het vertrouwen is er dan niet meer.

Gewoon top

Too

Mooie wokjes

Mooie stevige pannetjes, precies wat we wilden.

Goede prijs, kwaliteit verhouding en snel geleverd.

Snelle levering, redelijk goede prijs, schade toch iets te veel om nog verder te verkopen

Een van de drie "gebruikte" thermoboxen" had bodemschade met bijna 90 % perforatie. Verder tevreden met de levering. Groetjes

Snel en goeg geleverd

Super tevreden