Niet leveren volgens gegevens op de site.

Als je beweert binnen 2 tot 4 dagen te leveren moet je dat ook nakomen.

goede en snelle levering

Prima, snelle levering

Zie boven

Mooie spullen, snelle levering

Erg tevreden

Strak, duidelijk en snel.

goed aanbod!1

Lange levertijd , kapotte koelkast

Na 12 dagen ipv 4 een koelkast ontvangen die (kennelijk door importeur) zwaar beschadigd in een onbeschadigde doos heeft gestopt. Na indienen klacht 3 dagen geen reactie opnieuw gebeld en een verkoopmedewerkster heeft er wel werk van gemaakt en daardoor zelfde dag nog voorstel ontvangen. Nu de afwikkeling nog. Het lijkt door drukte te komen en men wil wel meewerken maar het duurt allemaal wel veel te lang.

Spannend met goed verloop

Product op 26-4 besteld en het zou 5 werkdagen duren dat het geleverd zou worden maar dit gebeurde niet. Gehaald en kreeg direct antwoord dan Goos horeca ze 7 Mei binnen kreeg en ze het dan direct naar mij toe stuurden. Dit was niet het geval, hoorde ook niets. Weer een mail gestuurd, niets op gehoord. Op 12-5 heb ik gebeld en vertelden ze dat ze die dag binnen kwamen bij Goos en dat het product dan vrijdag 14-5 bij mij bezorgd zal worden. Ik was die dag afwezig , afgesproken dat het dan maandag 17-05 bij mij bezorgd zal worden. Krijg ik op vrijdag 14-5 bericht van post.nl dat het product afgeleverd was op mijn adres, terwijl ik niet thuis was. Vandaag15-5 weer thuis en bleek de koelkast bij de buren te staan. Gelukkig heb ik eerlijke buren en staat de koelkast inmiddels hier te pronken. Blij dat ik het heb ontvangen. Mijn tip : wordt een product later geleverd, bericht de klant dan , dan weten ze waar ze aan toe zijn. Verder tevreden.

mooi op tijd geleverd.

alles op tijd geleverd grote koelkast moest achterom,dit was geen probleem

Heel slecht, tenminste wat betreft de verzending via PostNl

Het leek heel goed te gaan toen ik op 4 mei mijn bestelling plaatste (een tafel). Al snel kreeg ik van PostNL bericht dat mijn bestelling 5 mei geleverd zou worden tussen 00:00 uur en 23:59. Hele dag thuis gebleven, maar geen aflevering! Vervolgens op 6 mei de melding dat het artikel in het sorteercentrum was aangekomen en weer de melding dat tussen 00:00 en 23:59 het product (een tafel) geleverd zou worden. Weer de hele dag thuis gebleven, WEER niets geleverd! Vervolgens op 7 mei een melding dat de zending gesorteerd is en vandaag, 7 mei geleverd zou worden. Toen heb ik gebeld naar PostNL, die tot mijn verbazing zeiden dat het product nog niet eens in het verwerkingsproces zat, alleen nog maar ‘voorgemeld’ was! Ondanks het bericht naar mij dat de zending gesorteerd was, zei men mij bij de klantenservice dat dat echt niet het geval was. Zeker zou de zending niet vandaag gebeuren. Morgen zaterdag verwachtte zij ook niet. Zou wel volgende week begin van de week worden. Dus op Zo klopt er dus niets van uw belofte dat je de volgende dag na bestelling je zending zou ontvangen! Ook vind ik het heel gek dat je perse zelf persoonlijk zou moeten tekenen voor ontvangst. Waarom zou een ander dat niet, eventueel met de laatste 3 cijfers van mijn burgerservicenummer kunnen doen? Overigens staat dat ook raar vermeld in het bericht dat ik kreeg, nl sprak men daar over de laatste 3 cijfers van mijn identiteitsbewijs. Maar zowel bij je paspoort als bij je rijbewijs gaat het op die plek om een letter en 2 cijfers. In het bericht had dus moeten staan: de laatste 3 cijfers van uw burgerservicenummer. Toen ik daar iets van zei, antwoordde men mij dat iedereen toch wel wist dat dat bedoeld werd! Aan je zorgvuldig uitdrukken tilt PostNL dus niet zo. EN NU HEB IK DUS NOG STEEDS na 3 dagen mijn bestelde tafel NIET! Trix van Lieshout [email protected] Tel 06-36412206

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Super vriendelijke klante service (jill)

Had verkeerde toetsel bestelt klante dienst gebeld binne 2 dagen was inorde rap omgeruild ben zeer tevreden zeer vriendelijke personeel (jill)

goede producten maar jammer van de gebrekkige communicatie

Ik bestelde 3 producten, ik ontving er 2. Nieuws over de derde ontving ik nog niet, niettegenstaande ik reeds een mail stuurde met de vraag over de mogelijke leveringsdatum. Ik kreeg daar na twee dagen nog geen antwoord op. Jammer.

Slechte ervaring

Ik heb nog niks ontvangen dussss

top

gewoon 100 %

Best service & price

So friendly and reliable service. Best horeca equipment store in Netherland.!

Alles goed verlopen, enige minpuntje dat ik nu met 2 pallets zit.

Slecht

Slechte service

Goede kwaliteit en snelle levering

Helaas was de parasol te groot voor onze tuin en wacht ik nog op een reactie van mijn ingevilde retourenformulier. Verder helemaal top!

van Goos horeca was goed

Maar het bezorgen van de koelkast was heel slecht De dag van bezorging is niet gebeurt . ik heb de voldende dag contackt gezocht met goos Horeca en heb toen alles zelf moeten regelen

Prima en gelijk bezorgd

Prima en gelijk bezorgd. Ik ga de vleesvork wel een beetje aanpassen: krom buigen en de punten slanker slijpen zodat hij makkelijker en beter prikt.

SNELLE CORRECTE SERVICE

SNELLE CORRECTE SERVICE

De pan kwam aan met een deuk en een paar dagen te laat.

De pan kwam aan met een deuk en een paar dagen te laat. nog geen reactie gehad van verkoper over mel

Nette en snelle levering

Ik werd zelfs nog opgebeld toen ze voor de deur stonden omdat ik even een boodschap aan doen was.

Snelle en goede levering

Stadhoudersmolenweg 62