Goede info op website en snel geleverd

Had al een hele oude Erna oven, maar bij Goos vond ik een nieuw rooster en bakblik. Past perfect.

Correcte levering

Netjes zoals afgesproken.

Telefonisch prima

Toch teleurgesteld. Vorige week maandag bestelling gedaan vrijdag een mail dat het maandag geleverd zal worden. Helaas na 4x gebeld te hebben het is spoorloos het kost mij veel geld omdat ik het café niet open kon doen. Vandaag weer gebeld met Goos horeca en hopelijk opgelost elke dag dat ik dicht ben kost mij geld en ja dat is heel zuur als ik dit had geweten was ik ergens anders heen gegaan. Nu hopen dat het morgen binnenkomt.igt waarschijnlijk aan de bezorging ik vind persoonlijk dat er best een vergoeding tegenover mag staan. Ik was het enige café wat niet open kon in Assen.

alles ging zeer vlot

Snel en correct

Snelle en correcte aflevering van bestelde producten

Simpel en snel

Het was erg gemakkelijk op de website om online te bestellen. Zeer snelle levering.

Mijn vleesmolen staat vast na enkele seconden.

Kunnen jullie een tip geven wat er moet gebeuren om los te krijgen. Is er eventueel een riem af?? Groeten, Gerard Decostere

Uistekend

Mijn bestheling werd keurig afgeleverd

Snel en goed

Als particulier gekocht en uitstekende kwaliteit gevonden.

correcte berichtgeving bij leveren goederen

perfect

perfecte samenwerking met transporteur. tijdig en correct en goede prijzen politiek.

snel geleverd, goed verpakt. zeer tevreden met de terrasstoelen

zie boven

Le blender besteld en snel geleverd. Nu nog uitproberen...

Goed materiaal en snelle levering

Snelle levering van goed product

Goed produkt en snelle levering

In een dag geleverd en zeer goede kwaliteit

Prima service, zeer correct.

We hadden twee ronde snijbladen besteld, een zwarte en een witte. Rond omdat deze precies op de spoelbakken passen. De witte stond op nalevering maar we hadden de bladen tijdig nodig. Omzetten van de order was zo voor elkaar. Geen probleem en alles tijdig geleverd.

Matig

De terrasbank ziet er mooi uit zoals op de foto, maar het onderstel en het bovenstel pasten niet op elkaar. Het onderstel was zo gelast dat een schroef en moer helemaal naast het juiste gat vielen, dit was niet te buigen. Daarom het onderstel met 3 schroeven ipv 4 schroeven gemonteerd. Hopelijk blijft dat voorlopig stevig genoeg. Ook stond er bij het bestellen dat ik een mail zou krijgen om uit data te kiezen voor de bezorging. Dit was echter niet het geval, er werd een willekeurige dag uitgekozen waarvan ik een dag van te voren op de hoogte werd gesteld. Daardoor heb ik een vakantiedag moeten opnemen om de bank te kunnen ontvangen. Al met al wel blij met de bank maar minder dan ik had gehoopt.

WAARDELOOS

Vandaag iets geprobeerd te bestellen bij Goos Horeca webshop naar aanleiding van de prachtige folder EDITIE 21: lokkertje: direct uit voorraad leverbaar, laagste prijsgarantie, snelle levering enz . Op de webshop is geen enkel artikel voor deze prijzen te vinden. Chatbericht aangeklikt met ene Niek, die verwijst mij naar de vestigingen en stuurt keurig een link met de verschillende vestigingen ik krijg Hengelo aan de lijn. De meneer zegt logisch we hebben zoveel, ik zeg uit folder editie 21, bladzijde 92 passeerzeef va. 3,95, nee dat zit in een container( m.a.w. dat moet nog uit China komen?) Ik verwijs naar de tekst op de folder direct uit voorraad leverbaar, hij ontwijkt mijn vraag vakkundig en zegt mij graag te willen helpen.... Dan vraagt hij of ik een mailtje kan sturen, ik zeg u heeft de folder ook vast op de vestiging toch? Ik wil de prijzen die daar in staan..... die waren toch direct uit voorraad leverbaar??? Neee niet waar dus... Waardeloos!! Geen enkel artikel echt geen enkel artikel voor de genoemde prijs.

Klantgericht denken ontbreekt

Paar weken geleden online een afvalbak besteld. Geleverde bak blijkt niet de bak te zijn zoals op internet afgebeeld. Kan gebeuren, maar de verdere afwikkeling er van, getuigt van niet klantgericht denken, laat staan klantvriendelijkheid. Op verzoek van de telefonisch klantenservice de bak bij de vestiging in Breda afgegeven, zou namelijk voor hen makkelijker zijn dan bij lokaal postkantoor (wat voor mij handiger was). Maar ik wilde Goos terwille zijn. Ik zal de details besparen, maar het contact met personeel vestiging Breda ervaren als een sketch uit het tv-programma Koefnoen. Zo slecht en absurd. Heb er maar de humor van proberen in te zien, vandaar nog halve ster... Zit nu 14 dagen na dato nog steeds te wachten of ik mijn geld terug krijg. Uiteraard al diverse malen over gebeld, maar telkens niets zeggende uitspraken als 'daar gaat andere afdeling over', 'ik zal het doorgeven' e.d. Dit was eerste en laatste kennismaking met Goos Horeca.

Fantastisch bedrijf

In alles een wereld bedrijf

Jammer van de wok steel niet vaatwasser bestendig

Ze komen de afspraken aan

De infermattie dei ik kreeg van en mederwerker was goed

snel en correct geleverd

het product voldeed aan de verwachtingen.

Fijne website, snel geleverd

Via website aantal zaken gekocht. Alles netjes afgeleverd. Na telefonisch overleg kon de bestelling zelfs eerder afgeleverd worden. Super service dus!

Keurige levering van mooie, goede spullen

Netjes op tijd en precies wat ik nodig had

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn