Prima bezorging

Jammer dat er een lichte kras aan de rechterkant zat.

Prima oplossing

Nadat de wijnkoelkast binnen kwam met enige vertraging kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over het bestelde product. Doet wat hij moet doen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Goed geholpen

In de showroom goed geholpen. Verkeerd kleur stoelen besteld online en kon in de winkel ruilen.

Bijna vijf sterren

Prima cimmunicatie. Maar: Ze lieten na te melden dat het pakket in twee delen kwam en ook in twee dagen. Ook ontbraken in één tafelpoot twee gaten die we maar zelf erin hebben gemaakt. Toch jammer.

Product volgens verwachting: supersnelle levering

Product volgens verwachting: supersnelle levering

Vriendelijke mensen, goed geholpen!

Zeer positief. Alle goederen keurig netjes geleverd en goed verpakt tegen beschadigingen.

Snelle en keurige levering

Koelkast ziet er mooi uit en prima prijs en kwaliteit verhouding.

Wat een vreselijk bedrijf om iets te bestellen.

Eerst was het product er niet, toen heb ik na veel mailverkeer en 3 maanden verder de bestelling geannuleerd. Er werd maar geen geld teruggestort en opeens toch een product in de brievenbus. Dan de retour,want ja, ik had al een ander product ... belachelijke service voor een fout van het bedrijf zelf. Ze hebben de bestelling niet op tijd geannuleerd, maar ik moet dus wel betalen voor de verzendkosten heen en terug. Terwijl ik schriftelijk een annulering op papier heb staan. Super koude douche voor Goos!!!

Keurige en snelle levering

Keurig en snel geleverd Goede kwaliteit

Zeer goed en correct

De bestelling was in orde de levertijd perfect, alles naar wens

Goede snelle service

Prima geholpen, top service

Prima geholpen Top service

Mijn ervaring is helaas niet goed, omdat we 1 kapotte isolatiekan ontvingen.

We ontvingen 1 kapotte isolatiekan. Daarbij moet ik aan het werk om te zorgen dat de kapotte kan geretourneerd kan worden. Het zou betere service zijn als we zonder gedoe de kan konden retourneren.

Mijn vraag over het product dat ik overwoog te kopen werd snel en na volle tevredenheid beantwoord. En dus ging ik mijn gewenste wijnkoelkast bestellen. En een paar dagen later werd hij geleverd. Chapeau!

Prima snelle service

Prima snelle levering

Ik ben tevreden

Goed en compleet assortiment

Grote hoeveelheid horeca producten van goede kwaliteit en prijs. Verbeterpunt: je krijgt erg weinig tussentijdse informatie mbt je levering. Ook na een aanvullende bestelling via betaallink komt er bijvoorbeeld geen betaalbevestiging. Je moet dan maar hopen dat het goed is gegaan. Dit zou beter kunnen. Pluspunt: wel terzake kundig en vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Die alsnog vlot kunnen zien wat de status is. Ook al bleef het een tijdje stil bleek dat Goos achter de schermen gewoon alles bij elkaar aan het regelen was en al met al met een week of wat de spullen geleverd.

Goed gegaan

Super bedrijf heel goed spul

Super spul

Leuke stoelen!

Mooie stevige stoelen, zeker voor de prijs. Ze zitten ook lekker. Er zitten wel wat vlekjes in het zwarte PU leer. Ik vind dit zelf niet heel storend, maar daarom 4 sterren in plaats van 5.

Veel te lang moeten wachten op bestelling

Verder goed alleen te lange levertijd terwijl die voorradig was heb extra klant bezoek moeten nemen om bestelling te leveren

Geen enkel probleem gekend

Ok

prima levering

levering goed geregeld. duidelijke communicatie

Slechte service

Duurde lang voor dat ik een retour formulier krijg, daarnaast ben ik mijn €8,95 verzend kosten kwijt en moest ik nogmaals €8,95 betalen om het product terug te sturen en dat op een product van €20. Op vragen hierover per mail word tot 2 maal toe niet gereageerd.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn