super

super levering

perfecte transactie

Snelle levering, alles zoals beloofd...

Binnen 24 uur besteld en geleverd

Top snelle service

Bij bestelde picknicktafel zat moer bij daar geen draad binnenin zat , heb berichtje gestuurd, zouden er een op sturen en 2 dagen later thuis gekregen perfect afgehandeld goede service.

Overzichtelijk website snelle levering

gewoon goed

gewoon goed

Alles klopt

Ze doen wat ze zeggen

Hulpvaardig en to-the-point.

Geen gladde verkooppraatjes en zo goed mogelijk beantwoorden van de vragen en een oplossing aandragen. Prima!

super goede ervaring

Koelkast met verkeerde draairichting van deur top opgelost door een ander aan te bieden en te leveren.

prachtige pan, zeer vlot geleverd

ik heb een nieuwe wokpan gekocht die geschikt is voor mijn nieuwe inductiekookplaat. Ben er heel blij mee, heerlijk gewokt vandaag!

Uitstekend geholpen!

Snelle reactie, goed geleverd. Niets op aan te merken

Goede kwaliteit

Had een email gestuurd om een bericht te krijgen als het door mij gewenste artikel weer in voorraad was. Dit ging prima, vorige week bericht terug ontvangen. Meteen de messen magneet besteld. Twee dagen later werd ie bezorgd. Klein minpuntje: de doos waarin ie verpakt zat had wel wat kleiner gemogen.

Prima service en snel geleverd!

Enkele vragen gesteld waardoor ik snel de goede keuze kon maken. Besteld, betaald en de volgende dag geleverd.

TOP

Super snelle levering ; bedankt aan Goos Horeca Team

Snel en goed geleverd

Precies wat ik verwacht had

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Beter kan de aanbeveling van alle bijbehorende accessoires.

Tevreden met de service

Product is precies zoals omschreven en foto's

Perfect service en snelle levering

Aanrader

Top stoelen voor een mooie prijs

De levering was ook erg snel. Goed geregeld.

Super service

Reeds 2 dagen na bestelling geleverd!

Fast and trustworthy

Good value for money, fast delivery

top

eerlijk gezegd niet verwacht maar de prijs is goed, bestellen ging makkelijk, we bestelde rond 1600 uur een aantal nieuwe barkrukken en de volgende ochtend stonden ze al voor de deur...top!

Mail bevestiging klopt niet

Op 15-3-2021 heb ik een bestelling ( 1 product) geplaatst en op 21-3-2021 (2 producten). Ik kreeg netjes een mail dat er contact opgenomen zou worden voor de levering datum/tijd. Tot heden niet gebeurd. Nu opeens 1 product geleverd gekregen van de bestelling van 21-3 maar van 15-3 nog helemaal niets gehoord terwijl op jullie bestelsite het product op voorraad is. Niet handig, door corona hanteren veel horeca andere openingstijden, dus een tijd en datum afspreken is wel handig zoals jullie dit aangeven in jullie mail!

Berichten van een dag twee dagen later kwam het item dat ik wilde binnen, super Netjes

Slecht

Nog steeds na 2 weken mijn bestelling niet binnen