geen

zeer snelle levering. goed product.

top

snel geregeld en prima kwaliteit

Goede service !

Heel tevreden

Degelijk materiaal, voldeed aan al mijn verwachtingen, goede en snelle levering, heel tevreden. Bedankt.

Tweede bestelling, trage afhandeling.

Op 1 maart jl. hebben wij een kleine koelkast online besteld bij Goos Horeca, maar na de levering bleek de doos een beschadiging aan de onderkant/achterkant te hebben en bleek er effectief een deuk in het metaal te zijn. Wij hebben via mail gelijk een klacht gestuurd en de vraag om het toestel terug op te halen voor terugzending. Alsook hebben we via de website (klachtenformulier) deze vraag gesteld. Wij hebben daar geen antwoord op gekregen, noch op de mail, noch op het klachtenformulier. Daarna hebben wij tot 3 maal toe telefonisch contact gehad en het heeft tot 3 weken toe geduurd om uiteindelijk een oplossing te vinden en de koelkast geretourneerd te krijgen. Het bedrag werd inmiddels ook terugbetaald. Misschien dat buiten corona-tijden alles soepeler verloopt. Bij een eerste aankoop enkele jaren geleden waren wij nochtans zeer tevreden.

Top goed geregeld

Zeer vriendelijke chauffeur. Geen problemen en was keurig op tijd en niks beschadigd.

Keurig volgens verwachting geleverd en prima product.

Keurig volgens verwachting geleverd en prima product. Enige wat jammer is, is een berzorgtermijn van 2-4 dagen waarop je zelf geen invloed hebt maar wel moet betalen als er geschoven moet worden.

Snel maar gedeukte producten

Snelle levering, metalen prullenbakken, van de 10 stuks 5 gedeukt

Snel, goed en voordelig

top

snel geleverd, mooi op tijd , netjes verpakt en klantvriendelijk

Goede service!

Wij zijn erg goed geholpen nadat bleek dat onze bestelling niet op tijd binnen zou zijn! Super service!

Bestelling was er binnen 2 dagen, top. Wellicht handig voor bedrijven om ook factureren achteraf te implementeren.

Artikelen werden aan de deur geleverd! Goede service.

Vlug geleverd

Goede website en snelle afhandeling

Het bestellen van de gewenst spullen ging snel. De verdere afhandeling van het bezorgen van de spullen verliep zeer voorspoedig.

in 1 dag geleverd TOP

Top bedrijf

Super snelle levering en goed verpakt. Eerder telefonisch contact gehad daarbij super ter woord gestaan en geholpen.

Top product

Er is geleverd waar naar gevraagd is en dat voor een prima prijs

Een beoordeling vragen als er nog niet geleverd is?!

Upgrade. Na het schrijven van onderstaande review heb ik nog meerdere keren contact gehad met Goos Horeca, en ik kan niet anders zeggen dat dit zeer positief is geweest. Heel vriendelijke medewerkers aan de telefoon en snelle reacties via de mail. Veel problemen gehad met terug zenden van de oven, maar dat was de schuld van PostNL, en ook dat is uiteindelijk gelukt. Gisteren e.e.a. afgerond, daar ik de (snelle) restitutie heb ontvangen van mijn betaling. Complimenten dus voor dit bedrijf. Blijft echter wel dat de maten van dit product eigenlijk zou moeten worden aangepast in de product omschrijving Vriendelijke groet, Adrie van 't Oever Zaterdag 6/3 bestelde en betaalde ik bij u: Heteluchtoven - RVS - Roller Grill - 304090 en daarnaast nog een paar kleine keuken dingetjes. (Uw bestelling #900020963 (geplaatst op 6 maart 2021 14:26:26 CET) De kleine 'dingetjes' arriveerden keurig na een paar dagen. Echter de oven is er nog steeds niet. Ik heb hierover gebeld en gemaild en elke keer keurig en snel antwoord gekregen maar tot op heden zonder verder resultaat. De oven kost 396,00 excl. btw, een voor mij als AOW-ster behoorlijk hoog bedrag, ik heb er voor moeten sparen. k maak me dan ook erge zorgen over mijn geld. U zult begrijpen dat uw verzoek om een beoordeling (alsof de transactie afgerond zou zijn) daarom bij mij niet erg positief overkomt. Dus vraagt u het me nog eens als de oven bij mij is afgeleverd. Groet, Adriana van 't Oever

Zeer snelle levering

Levertijd naar verwachting

Klasse

Voloote en correcte levering Wij hopen snel te mogen openen met ons nieuw meubelair

perfekt zal nog bestellen

perfect zeer tevreden

Na een slechte start toch goed afgehandeld

Onze bestelling kwam later als gepland, maar dit lag denk ik meer aan de vervoerder. We hadden 8 tafels besteld en deze werden afgeleverd op een pallet. 3 van de 8 tafels helaas zwaar beschadigd, maar gelukkig na een paar telefoontjes is alles goed gekomen en zijn de tafels omgeruild.

Goede en snelle service

Jammer dat ik de bestelling niet kon ophalen, dat scheelde weer een tientje

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn