Keurige levering, apparaat niet helemaal naar wens

Keurig en snel geleverd, maar info over koelkast was niet voldoende duidelijk. Koelkast blijkt continu te blijven ventileren, ook als deze op temperatuur is. Gelukkig is geluidsniveau van koelkast erg laag en is het gebruik bijna altijd met gezelschap, waardoor je hem niet/nauwelijks hoort.

Snelle correcte levering.

prima de luxe

besteld, geleverd en gelijk door mijn man opgehangen! Top.

Super fijn als personeel meedenkt.

Enirm leuke mensen die bij Goos werken.

Vlotte service en duidelijk product

Zeer eenvoudig

Correcte levering en afhandeling

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk bedrijf

correct en snelle levering

Heel tevreden klant!

Gwn Top

Op tijd binnen gekregen en het product is na wens

Duidelijke communicatie, goede informatie op de site. Geen opmerkingen.

Goede service, slecht product

Ik had 4 outlet terrastafeltjes besteld. Bij bezorging bleken wij niet aanwezig. Na contact via e-mail werd dit werkelijk keurig opgelost. Compliment! Het product zelf echter was heel slecht; het verdiende eigenlijk de titel terrastafeltje niet. Als je er aan de rand een gevuld glas op zet valt het wankele lichte tafeltje om, evenzo bij windkracht 2. Het bleek een miskoop. Jammer. Op de foto leek het allemaal zo mooi...

Prima product en levering

Snelle levering en mooi product

Gelijk de laatste x dat ik daar heb besteld

Wat een onvriendelijke en totaal geen behulpzame mensen, zowel winkel als klantenservice aan de telefoon.

Prima servie

Informatie goed, prima op tijd

Tafelonderstel bestelt en merkte bij ontvangt dat een stelpootje kapot was. De dag erna gebeld en meteen super goed geholpen. Een dag later 2 stelpootjes in de brievenbus! Super service!

top product en zeer snel geleverd

zeer tevereden over het product en de zeer snelle levering

goed, snelle levering!

tevreden!

Goede en verzorgde levering !

Goede en verzorgde levering !

perfecte service

verkeerde stoelen gekregen en gelijk omgeruild.

Excellente expérience

Commande facile sur le site. Communication très simple et livraison plus que rapide (48h) alors que je suis en Belgique.

Goed en snel verzonden

Erg good

Erg goed

Stuk

We pakken de doos zojuist ui en helaas is het glas aan de binnenkant van de koelkast stuk.

Fantastisch bedrijf

Fijne website en gemakkelijk om iets te bestellen ! Levering is snel dus complimenten Goos horeca

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn