Gewoon zoals je hoopt

Duidelijk proces en mooi op tijd bezorgd. Ook prima verpakt.

Top kwaliteit voor een klein prijsje

Mooi product ontvangen, snel geleverd!

mooie kwaliteit aardige mensen

Prachtige stoelen goed gebracht

Positief

Positief

Super vriendelijk bedrijf zeer klant gericht levering zeer vlot,bij schade wordt het kosteloos en snel opgelost. Een top bedrijf.

Goos Horeca heeft een zeer compleet assortiment

Ik ben tevreden met mijn aankoop. De producten zijn precies zoals omschreven. Er is voldoende keuze voor klein tot groot gebruik. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Bestellen is simpel. De bestelling is volgens afspraak geleverd. Zou er niet aan twijfelen om nog eens te bestellen bij Goos Horeca. Een dikke voldoende.

Top klantenservice!

Ik had een probleem met mijn bestelling aangezien er werken waren in mijn straat. Ik kreeg direct iemand aan de lijn die mij perfect verder heeft kunnen helpen!

Doet zijn ding!

Mooi bedrijf en goed bereikbaar

We kopen al jaren spullen bij Goos horeca. Ze hebben mooie artikelen en zijn telefonisch altijd behulpzaam. Laats waren er een paar terrasstoelen kapot gegaan. Gelijk goed geholpen en gratis nieuwe gekregen. Fijn contact met het personeel van Goos.

super goed.

terras stoelen keurig op tijd bezorgd en goede kwaliteit top.

Duurt te lang met verzending

Het duurt bijna een week voor dat her verzonden wordt Terwijl klein simpel bestelling is

Duidelijke website. Goede orderverwerking en snelle levering.

Goede

Fijn geholpen door de chaufeur

Snelle levering , goeie service van A tot Z door middel van emails. Ik ben een tevreden klant !

Snelle levering en prima service

Goede service en snelle levering. Transporteur denkt ook met je mee.

Lastig voor particulieren

De kwaliteit van het geleverde is prima, echter wordt het transport geregeld door een bedrijf dat gewoon het pallet (met 1 tafelpoot en 1 tafelblad!) beneden bij de deur neer zet en dan zoek je het maar uit. Pallet wordt ook niet mee terug genomen. Minder geschikt voor levering aan particulieren dus.

Ik ben dik tevreden

Mooi product maar er ontbreken onderdelen!

Bij het monteren van de tafels bleek dat er bij 1 tafel een plankje ontbreekt en er zijn in totaal 40 bouten te kort om de laatste tafel te kunnen in elkaar steken. Dit zou toch totaal niet mogen!

Prijs kwaliteit

Mooie producten voor een zeer schappelijke prijs!

Late levering

Voor 2300 besteld volgende dag geleverd.. bijna een week op gewacht…. Jammer

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie picknickbank die voldoet aan de verwachting. Snel geleverd.

Makkelijk, snel, behulpzaam

Snelle levering en na een telefoontje goed geholpen.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle levering en duidelijke communicatie. Ik zou GoosHoreca aanbevelen.

Mijn bestelling was niet compleet

Ik heb mijn bestelling ontvangen maar daar ontbrak 1 doos. Ik heb dit doorgegeven aan de klantendienst maar tot op heden heb ik nog geen antwoord gekregen wat is fout gelopen. jammer

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn