Beste Ineke, Een 10! Daar worden we vrolijk van :-) Dankjewel daar voor en veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Jammer dat ze de plastic pallet niet mee terug wilde nemen. Kan hergebruikt worden, lijkt mij
Beste, Omdat wij tot aan de eerste drempel leveren worden de pallets inderdaad niet altijd mee retour genomen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
het enige wat ze naar mijn mening zouden moeten doen is de levertijd terug koppelen naar de klant
Snel, mooi, en goed.
Prijs kwaliteit verhouding goed, snel gelevrd.
makkelijk te bestellen en betalen, snelle levering
Beste, Dankjwel voor dit top cijfer! Daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Al enkele goede ervaringen met Goos Horeca. Wanneer we iets nodig hebben voor ons restaurant ga ik altijd eerst kijken op de website van Goos Horeca.
Beste Ruben, Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We hopen je nog vaak goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goede afhandeling
Beste Henk, Dankjewel voor dit top cijfer! We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik bestel een deegkrat en een deskel. De 2 items zitten samen in de verpakking, het deksel op het krat. Enkel past het deksel voor geen meter op het krat. Dat merk je zo. Nu ik de kleine letters in de productbeschrijving op de website nalees, zie ik inderdaad dat dit deksel niet voor dit krat geschikt is, hoewel het deksel wel als extra accessoire wordt aangegeven bij het krat. - door de foutieve info zit ik nu met een deksel dat onbruikbaar is - tijdens het verpakken moet toch ook opgevallen zijn dat deze 2 items niet bij elkaar passen en stel je jezelf toch de vraag of dit dan wel correct is? Sorry, van mij krijgen jullie een slechte waardering.
Beste Joris, Dat klinkt inderdaad niet heel handig. Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice via onderstaand formulier, kunnen zij kijken wat er hier fout is gegaan en hoe we dit kunnen oplossen. Hopelijk komen we zo gezamenlijk op een juiste oplossing. https://www.gooshoreca.nl/customer-service#subtabs-40 Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestellen was makkelijk en de bezorging snel
Beste Piet, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Makkelijk om te bestellen. Prima site. Snelle levering
Beste Christel, Dankjewel voor deze mooie review en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestelling was eenvoudig. Snelle levering. Keurige bezorgdienst.
Beste Gjaltema, Wow, een 10! Daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Ellen, Bedankt voor dit top cijfer! We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Had 25 stoelen besteld en betaald via de webshop. Echter ze kwamen er na een week achter dat er geen voorraad was.
Beste Daniel, We werken er hard aan om ons voorraad systeem up to date te krijgen en te houden. Helaas sluipen er af en toe nog wel eens foutjes in. Momenteel is er wat dat betreft gelukkig al een hoop verbeterd en hopen we zulke fouten dus te kunnen voorkomen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestelling snel en netjes bezorgd
Beste Dennis, Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Wij hadden het kerstmenu met hert en het vegetarisch menu. Ik kan alleen maar spreken over het vegetarisch. Echt heerlijke combi's en vol van smaak. Een eye-opener die gebarbecuede spitskool. Alleen de groene amandelen in balsamico vond ik minder. Maar smaken verschil. De balsamico in de canache wel lekker, beter in evenwicht met het zoete vond ik.
Beste Willie, Zou je ons kunnen laten weten bij wie je dit kerstmenu hebt afgehaald? Voor zover wij weten verkopen wij alleen non-food voor de horeca. Maar als ik het goed lees heeft een collega van ons zich flink uitgeslooft. Aangezien wij daar als collega's ook graag van zouden genieten, zouden we graag willen weten over welke collega het gaat ;-) Met smaakvolle groet, Goos Horeca
Beste Gert-Jan, Dankjewel voor deze top review! Veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestelling geplaatst 14/1 nog niets ontvangen helaas , maar er wordt al wel gevraagd om een beoordeling. Deze kan dus op dit moment alleen maar negatief zijn !!!!!!!!!!!!! Jammer genoeg.
Beste Jan, Volgens mijn informatie is de koelkast op vrijdag 15/01 aan u verzonden en op dinsdag 19/01 bij u geleverd. Mocht u nog steeds niks ontvangen hebben, wil ik u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected] of 085-0436500. Met vriendelijke groet, Niek Verbeke
Snelle levering, prima bestek voor lagen prijzen
Beste, Bedankt voor deze mooie review. Veel smakelijk eet genot van het bestek gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord, afhandeling van de bestelling ging heel vlot en ook de levering was prima. Ik ga in de toekomst meer bij jullie bestellen.
Beste Michael, Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Netjes verpakt. Zeer snelle levering!
Beste Richard, Wow een 10! Daar worden we heel vrolijk van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle service en prima prijs.
Beste Henriet, Wat een top cijfer! Bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Het zou er bij moeten staan dat je 2x de vezendkosten moet betalen. Dat ben ik nog nooit tegengekomen. Verdisconteer het in de prijs! Een product van €20 is nu opeens €35.
Beste Dhara, Voor zover ik kan zien heb je op 2 verschilldend dagen 2 verschillende bestellingen gedaan. Dan moet er inderdaad 2 keer verzendkosten betaald worden. Wanneer je 2 verschillende bestellingen samen verzonden wilt hebben, kan je altijd even contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 085-0436500. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Duidelijke website ( winkel ),zeer betaalbaar, makkelijk afrekenen dus niet moeilijk doen met account aanmaken en inloggen en alles wat daar bij hoort, zeer over zichtelijk, dus gewoon makkelijk en zeer duidelijk en zeker aan te raden voor iedereen.
Beste Bianca, Heel fijn dat je zo tevreden bent, daar worden we blij van! :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn