Snelle en goede levering.
Beste Marc, Een 10, wow! Dankjwel voor deze mooie review en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Verkeerde product opgestuurd! Nadat ik contact gehad met GoosHoreca zouden ze mij een retour etiket geven en de juiste producten zo snel mogelijk opsturen. Na enkele weken gewacht te hebben en geen reactie heb ik weer gebeld. Toen werd het gelijk opgelost. Kortom slechte ervaring.
Beste, Onze excuses voor de langzame behandeling van je klacht. Ik zie dat het ondertussen is opgelost. We hopen dit in de toekomst te voorkomen en je beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Als je voor een behoorlijk bedrag een vriezer van 1200 liter besteld dan hoop je tóch dat die over 1 drempeltje wordt gezet. Nu heb ik 4 man moeten inhuren om dat ding binnen te zetten.
Beste Karlijn, Onze prijzen zijn heel scherp. Dit komt mede omdat onze bezorgers altijd alleen onderweg zijn. Helaas betekent dat ook dat we, tenzij anders afgesproken, leveren tot de eerste drempel. Mocht je in de toekomst weer iets willen bestellen dat binnen gebracht moet worden. Neem dan even contact met ons op via [email protected] of 085-0436500. We kunnen dan samen altijd kijken wat er mogelijk is. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snel geleverd maar koelkast maakt wel veel lawaai en de gebruiksaanwijzing mag wat duidelijker zijn
Beste Ivan, Fijn dat we zo snel konden leveren. Helaas maken deze geventileerde koelingen wel wat lawaai, voordeel hiervan is wel dat de drankjes goed gekoeld blijven. Wat de gebruiksaanwijzing betreft, hier zullen we eens goed kritisch naar kijken. Mocht er iets niet duidelijk zijn kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 085 0436500 Met vriendelijke groet, Goos Horeca
hopelijk kom mijn terraswarmer voordat de winter voorbij is. de rvs plank is van goede kwaliteit, conform de prijs
Beste, Ik zie dat de terrasverwarmer vandaag verstuurd gaat worden. Hij zal dus maandag of dinsdag bij u geleverd worden. We wensen je veel warme gezellige uurtjes eronder! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snel geleverd en goede kwaliteit voor de juiste prijs
Beste Bert, Wow, een 10! Daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Binnen een paar dagen geleverd.
Beste Alex, Wat een top cijfer! Dankjwel daarvoor. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Netjes verpakt en snel geleverd!
Beste Erwin, Fijn dat alles netjes verpakt en snel geleverd is! Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
snelle levering,correct,geweldig
Beste Frank, Dankjewel voor dit top cijfer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Niets aan te merken
Beste Martine, Wow een 10! Daar streven we naar, heel fijn om die dan ook te krijgen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goed product kunnen uitzoeken op website. Eenvoudige bestelling en vlotte levering. Helemaal tevreden.
Beste, Heel fijn om zo'n mooi cijfer te krijgen! Dankjwel daarvoor. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
perfect geleverd
Beste Danielle, Een tip top cijfer ook ;-) Heel erg bedankt een veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Henk, Wow een 10! Dankjewel en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
We hebben een aantal "kleine emmertjes " nodig om een wedstrijd te organiseren en deze vond ik op de site van Goos Horeca. Mooi formaat en betaalbaar. Nu kunnen we de alternatieve Quigly wedstrijd in het Noorden organiseren.
Beste Rudolf, Heel fijn dat we de emmertjes hebben kunnen leveren die je zocht! We wensen je veel spel plezier bij de Quigly wedstrijd! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Super makkelijk online besteld en snel geleverd
Beste Susan, Wow een 10! Dankjwel daarvoor en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Staaf mixer gekocht (Waring WSB33XE). kwaliteit is goed, kop is niet afneembaar, dus hij kan niet in de vaatwasser. Maar dat is ook niet nodig omdat hij makkelijk af te spoelen is.
Beste Aljosha, Dankjewel voor dit mooie cijfer. We wensen je veel kook plezier met de staafmixer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Sonja, Bedankt voor de mooie review en veel zit plezier van de stoelen gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
In deze corona tijd is het perfect gegaan om snel kapotte eetstoelen te vervangen voor nieuwe met een prima prijs. Zit comfort is bekend......In veel horecazaken langs de zeeuwse kust in Zeeuws Vlaanderen staan deze modellen.
Beste Elisabeth, Laat ik zelf nu toevallig in Zeeuws Vlaanderen wonen, wat een pracht stukje Zeeland he ;-) Fijn dat je zo tevreden bent over onze stoelen, we wensen je er vele comfortabele zit uren op! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Ed, Heel fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Als je na de leverring nog vragen hebt word je van het kastje naar de muur gestuurd. Je kan dan zelf maar via internet proberen de zaken uit te zoeken. Ik heb stellig de indruk dat er afdelingen te strikt gescheiden zijn, en die niet met elkaar kunnen, of mogen samen werken. Uit oogpunt van klantvriendelijkheid is het volgens mij raadzaam hier eens goed naar te kijken. Dit is mijn ervaring.
Beste Theo, Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent over onze klantvriendelijkheid. Dit streven wij wel na. Wanneer je ergens klachten over hebt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of 085 - 0436500. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
omhoog
Beste Carlo, Van jouw duim omhoog, gaan onze mondhoeken omhoog! :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Doen wat je beloofd, het lijkt steeds schaarser te worden in deze gekke tijd.
Beste Wido, Kijk, daar worden we blij van! Dat wij gedaan hebben wat jij van ons verwacht. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goeie service en heel snel Geleverd
Beste Fenny, Fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Dankjewel voor dit top cijfer :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Jullie hebben een groot assortiment aan producten, maar de verzendkosten zijn veel te hoog.
Beste Lidia, Helaas zijn we door hoge transportkosten, genoodzaakt om bij sommige artikelen een transport toeslag te rekenen wanneer je onder een bepaald aantal besteld. Doordat wij deze kosten moeten maken, moeten we die dan helaas ook door rekenen. We proberen hierover met onze transportparnters betere afspraken te maken, zodat we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Mijn tafelonderstel kwam beschadigd binnen. Ik heb de klantenservice een mail met foto gestuurd. Ik heb geen persoonlijke reactie ontvangen, maar na drie dagen werd het beschadigde onderdeel keurig afgeleverd via de post.
Beste Sabrina, Onze excuses voor de beschadiging. Gelukkig heeft onze klantenservice een nieuw onderdeel laten opsturen. Veel fijne uurtjes aan de tafel gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn