Perfect product en levering

Alleen chauffeur had geen steekkar moest de ijskast een flink stuk dragen.

Super snelle levering en super kwaliteit

Good

No problem - will use you again soon.

Mooi overzichtelijke website om te bestellen

Ik heb snel een keuze kunnen maken en de goederen zijn binnen drie dagen in huis geweest.

Alles geleverd zoals besteld en op de afgesproken tijd.

gekozen, gekocht, betaald en afgeleverd.

ik verwacht van een online verkoper dat hij duidelijk is in zijn aanbod, dat het betalingsproces probleemloos verloopt en dat de levering binnen een redelijke termijn plaatsvindt. Aan al deze verwachtingen voldoet u. Waarom dan toch geen tien? Omdat ik wel begrip heb voor enquêtes achteraf, maar er wel een enorme hekel aan heb.

goede service, vlotte levering

levering aan bedrijven zou makkelijker moeten kunnen via factuur

Duidelijk, snel en makkelijk.

Ik kon makkelijk het product vinden waarnaar ik opzoek was. Het afrekenen was duidelijk en ik kreeg vrij snel een bevestiging van verzending. Het product is als omschreven en zijn prijs meer dan waard.

Super goed

Vlugge en vriendelijke levering

Bedrijf: Eenvoudig bestellen, Snelle levering ( binnen 1 dag) Vrieskist: goede kwaliteit, mooi afgewerkt

goed afgeleverd

goed verpakt en op tijd

Goede ervaring

degelijk assortiment en goede kwaliteit

ik kocht een werktafel uit rvs. Dit product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, goed afgewerkt en stevig.

Goede kwaliteit en top service

Erg prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ik had enkele artikelen gekocht waarvan er een niet direct leverbaar was. Kreeg meteen een mail waarin gevraagd werd of ik hiermee akkoord ging of liever de bestelling wilde annuleren. Heel attent. Later was er bij de bezorging iets misgegaan door mijn "schuld". Hierover gebeld en het is zonder problemen opnieuw verstuurd en opgelost.

Top kwaliteit, snelle levering, goede prijs

Super bedankt voor de snelle levering!.

Erg goed geholpen en geadviceerd

Erg goed geholpen en geadviceerd, ze hebben veel keus dus voor ieder wat wils.

Product goed ontvangen met zending via pakket dienst

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Ik zocht kleine ramekins, kwam bij goos uit Had ze snel in huis (zelfs tijdens de kerstdrukte!) en van goede kwaliteit

Snel geleverd en koelkast werkt goed

Snelle levering van de koelkast. Koelkast werkt goed en maakt weinig geluid.

Steeds goed ontvangen en geholpen door personeelslid Bas. Met de coronacrisis online besteld goede info gekregen wat de leveringstijd betreft. Alles zeer correct afgehandeld.

Mooi tafelblad, volledig volgens verwachting. Zeer vlot geleverd!

Snelle goede levering

Snelle levering Goed product

Klant- en oplossing gericht!

2e hands Thermobox besteld bij GOOS, was niet zo proper, mailtje gedaan en de volgende dag al een andere toegestuurd gekregen! Waren ze niet verplicht, goeie service!

top service netjes en volgens afspraak

erg goed

Stadhoudersmolenweg 62