Perfect product en levering
Beste Johan, Een 10! Daar streven we naar, heel fijn om die dan ook te krijgen. Veel plezier van je aankoop gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Alleen chauffeur had geen steekkar moest de ijskast een flink stuk dragen.
Beste Roger, Bedankt voor dit mooie cijfer. Niet zo handig inderdaad dat de chauffeur geen steekkar mee had, daar gaan we de volgende keer beter op letten. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Super snelle levering en super kwaliteit
Beste Ric, Wat een topcijfer! Dankjewel daarvoor en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
No problem - will use you again soon.
Dear Charles, Thank you for this great review. We hope to see you soon again ;-) Kind regards, Goos Horeca
Ik heb snel een keuze kunnen maken en de goederen zijn binnen drie dagen in huis geweest.
Beste Thomas, Een 10, daar worden we vrolijk van :-) Dankjewel voor de mooie woorden en veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Alles geleverd zoals besteld en op de afgesproken tijd.
Beste Anco, Dankjwel voor deze mooie review en veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
ik verwacht van een online verkoper dat hij duidelijk is in zijn aanbod, dat het betalingsproces probleemloos verloopt en dat de levering binnen een redelijke termijn plaatsvindt. Aan al deze verwachtingen voldoet u. Waarom dan toch geen tien? Omdat ik wel begrip heb voor enquêtes achteraf, maar er wel een enorme hekel aan heb.
Beste Dick Jan, Fijn dat we aan (bijna) al je verwachtingen hebben voldaan en dat je toch de moeite hebt genomen om ons een 8 te geven! Dankjwel daarvoor :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
levering aan bedrijven zou makkelijker moeten kunnen via factuur
Beste Peter, Het is met niet helemaal duidelijk wat je bedoelt met via factuur? Ik denk achteraf betalen? Als dat het geval is, dat past niet in onze bedrijfsformule. Omdat wij (bijna) alles uit voorraad leveren, verwachten we dat er vooraf betaald wordt. Een snelle levering voor een snelle betaling dus. Ondanks dat toch een heel mooi cijfer! Bedankt daarvoor en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik kon makkelijk het product vinden waarnaar ik opzoek was. Het afrekenen was duidelijk en ik kreeg vrij snel een bevestiging van verzending. Het product is als omschreven en zijn prijs meer dan waard.
Beste Ferdi, Wow! Een 10, daar worden we vrolijk van :-) Dankjewel daarvoor en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Vlugge en vriendelijke levering
Beste Marc, Wat een topcijfer! Dankjewel en veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bedrijf: Eenvoudig bestellen, Snelle levering ( binnen 1 dag) Vrieskist: goede kwaliteit, mooi afgewerkt
Beste Rene, Fijn dat je zo tevreden bent! Veel vries plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
goed verpakt en op tijd
Beste, Goed om te lezen dat je tevreden bent. Dankjewel voor je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Patrick, Dankjewel voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
ik kocht een werktafel uit rvs. Dit product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen, goed afgewerkt en stevig.
Beste Tine, Dankjewel voor deze mooie woorden. Veel (werk)plezier aan de werktafel gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Erg prettig bedrijf om zaken mee te doen. Ik had enkele artikelen gekocht waarvan er een niet direct leverbaar was. Kreeg meteen een mail waarin gevraagd werd of ik hiermee akkoord ging of liever de bestelling wilde annuleren. Heel attent. Later was er bij de bezorging iets misgegaan door mijn "schuld". Hierover gebeld en het is zonder problemen opnieuw verstuurd en opgelost.
Beste Berna, Wat fijn om te lezen dat we je goed van dienst hebben kunnen zijn. We wensen je veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Super bedankt voor de snelle levering!.
Beste Martijn, Wow! Wat een mooie woorden en prachtig cijfer, heel fijn. Veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Erg goed geholpen en geadviceerd, ze hebben veel keus dus voor ieder wat wils.
Beste Roberto, Dankjewel voor deze mooie woorden en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Marco, Bedankt voor dit mooie cijfer! We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik zocht kleine ramekins, kwam bij goos uit Had ze snel in huis (zelfs tijdens de kerstdrukte!) en van goede kwaliteit
Beste Silvia, Wat fijn dat we je zo snel van dienst hebben kunnen zijn! Veel plezier van de ramekins gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle levering van de koelkast. Koelkast werkt goed en maakt weinig geluid.
Beste Michel, Wat een topcijfer :-) Veel koelplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Steeds goed ontvangen en geholpen door personeelslid Bas. Met de coronacrisis online besteld goede info gekregen wat de leveringstijd betreft. Alles zeer correct afgehandeld.
Beste Gigi, Dankjewel voor deze mooie review! Ik zal de complimenten door geven aan mijn collega Bas. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Mooi tafelblad, volledig volgens verwachting. Zeer vlot geleverd!
Beste Eva, Bedankt voor dit prachtige cijfer! Daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snelle levering Goed product
Beste, Bedankt voor deze mooie review en veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
2e hands Thermobox besteld bij GOOS, was niet zo proper, mailtje gedaan en de volgende dag al een andere toegestuurd gekregen! Waren ze niet verplicht, goeie service!
Beste, Fijn dat de klacht zo goed en snel behandeld werd! Bedankt voor dit mooie cijfer en veel plezier van de thermobox gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
erg goed
Beste, Fijn dat alles netjes en volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn