Een goede ervaring met Goos Horica. Duidelijk overzicht en een vlotte levering.
Beste Marieke, Een 10! Daar worden we vrolijk van :-) bedankt daarvoor en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snel geleverd, prima kwaliteit. Website mag wat gebruikersvriendelijker.
Snelle levering en keurig netjes ingepakt
Beste Neeltje, Een 10! Daar streven we naar, heel fijn om die dan ook te krijgen. Dank daarvoor en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Het bestelde materiaal werd correct en meer dan op tijd geleverd.
Beste Peter, Dankjewel voor dit mooie cijfer en veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Henny, Wow! Een 10 :-) Daar worden we heel blij van. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Telefonisch goed geholpen en een snelle levering
Beste Ruud, Dankjewel voor dit mooie cijfer en veel pleizer van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Nvt
Beste Theo, Dankjewel voor dit nette cijfer en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Supersnel bezorgd,beetje jammer dat de bezorgkosten zo hoog moeten zijn als je 1 stuk afneemt.
Beste Annemerie, Helaas zijn we, door hoge transportkosten, genoodzaakt om bij sommige artikelen een transporttoeslag te rekenen bij kleine hoeveelheden. We zijn aan het kijken of we dit op een of andere manier goedkoper kunnen regelen, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Bedankt voor je aankoop en voor dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Koelkast was snel geleverd. Ziet er ook goed uit. Werkt prima
Beste, Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer en veel koel plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Alles is heel goed verlopen , ook de communicatie !
Beste Maarten, Dankjewel voor dit mooi cijfer en je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Great prices, great service, quick delivery and very friendly! A must for all professionals
Dear George, Thank you for this great review! Kind regards, Goos Horeca
Order conform afspraak keurig afgeleverd!
Beste Leon, Een 10, dat zien we graag! :-) Dankjewel daarvoor en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Vrieskist besteld , de volgende morgen om acht uur in huis. Geweldig
Beste Joop, Dat is snel! Heel fijn, bedankt voor dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Vlotte levering, nette prijs
Beste Stephan, Dankjewel voor dit mooie cijfer en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Heb een hele set eetbanken besteld op de site was de kleur grijs zwart wat krijg ik binnen bruin en donker bruin eetbanken heb ze gebelt en overlegt kon een andere set kopen die iets duurder was en had de verpakking opgescheurd in verband snijde krijg schade aan de bank was geen probleem zeiden ze kan gewoon retour als u de extra kosten betaalt voor de nieuwe vank en transport nouw gedaan 300€ extra betaald totaal 700€ betaalt na ophalen van bank extra factuur verpakking niet goed nog een extra 300€ Willen ze en heb nog steeds geen bank dus heel slecht heeel slecht ben 700 lichter heb geen bank en ze willen nog 300€ extra triest voor woorden
Beste Sylvana, Ik heb naar aanleiding van je review contact met je proberen opnemen per mail. We zouden graag in contact met je komen om het probleem op te lossen. Hiervoor kan je bellen of mailen met onze klantenservice via [email protected] of 085 - 0436500. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
24 Dec 4 stoelen besteld, post-nl heeft het heel druk dus maar 2 geleverd??????!!!!!!! nu 7 Januari maar naar Goosens zelf gebeld, die andere 2 zullen waarschijnlijk ergens staan maar geen probleem ze hebben meteen 2 andere gestuurd. Heeeeeeeeel erg bedankt hiervoor. Marie-jose
Beste Marie-Jose, Fijn om te lezen dat het snel is opgelost. Veel zit plezier van de stoelen gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
veel banken besteld voor onze game-hal E-Village Roggel, Goede kwaliteit en snelle levering wij hebben al veel horeca banken gekocht en bevalt ons goed
Beste, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. We hopen jullie in de toekomst nog vaker goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bij de aankoop een storing aan de vrieskast. Technische dienst heeft mij uitstekend geholpen, echter vantevoren met de klantenservice gebeld hoe ik deze storing moest melden. Nou, laat service maar weg, ik was maar een lastige klant. Volgens mij te druk met koffie drinken, zeer slechte service,
Beste John, Gelukkig heeft onze technische dienst je goed kunnen helpen. Wat je klacht over onze klantenservice betreft, we zullen dit intern bespreken. Wellicht is het een idee om een tijdje de koffiemachine uit te zetten ;-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
oven besteld zie omschrijving
Beste Daan, Heel erg bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Hele fijne stoelen voor een betaalbare prijs. Zitten erg lekker en zien er mooi uit. Bezorging was ook snel en de organisatie er omheen ook. Ik ga vaker bij ze bestellen
Beste Mirzet, Wat een top cijfer en review! Dank daarvoor. Daar worden we blij van :-) Veel plezier van de stoelen gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestelling was netjes binnen de 3-4 werkdagen geleverd en de aardige bezorger heeft zelfs nog de oven bij me op de 2de verdieping voor de voordeur gezet! Als particulier maakt deze service me erg blij!
Beste Lorna, Wat fijn dat de bezorger zo geholpen heeft! Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Prima koelkast voor mooie prijs.
Beste Erik, Heel fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel koel plezier van de kast! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
De ijskast was voor een verjaardag die niet door is gegaan door de Covid. Het pakket staat dus nog steeds helemaal ingepakt in de achterkamer.
Beste Esther, Wat een rot tijd is het toch he... We hopen dat je deze (of een andere) verjaardag op een later moment toch nog kunt vieren. Het zou betekenen dat we de goede kant op gaan met Covid en dat de koelkast wellicht toch nog van pas gaat komen. Blijf gezond! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
3 weken levertijd is te lang!
Beste Cloetta, Onze excuses voor de vertraagde levering. Helaas kan het soms wel eens voorkomen, door uiteenlopende redenen, dat een bestelling langer op zich laat wachten dan u van ons gewend bent. Wij werken er hard aan om dit soort vertragingen te voorkomen, dan wel tijdig te communiceren. Zodat we in de toekomst dit soort teleurstellingen kunnen voorkomen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Goede kwaliteit
Beste Hui, Een 10! Daar streven we naar, heel fijn om die dan ook te krijgen. We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn