een zeer vlugge en correcte levering van de bestelde produkten. zelden zo een snelle service meegemaakt.
Beste Walther, Wow, wat een pracht review! Heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Bestelde goederen werden netjes en volledig volgens de afgesproken leveringdata afegeleverd
Beste Jermey, Goed om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen. Weer een tevreden klant, dat doet ons goed! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
een goede servies
Beste Luc, Wat een top cijfer! Daar worden we vrolijk van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Super tevreden
Beste Dimitri, Heel fijn! Dan zijn wij ook tevreden ;-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Het materiaal was volledig en met een goede gebruiksaanwijzing. Ik vrees echter dat het voor heelwat mensen die minder handig zijn of weinig technische kennis hebben het heel moeilijk zal zijn om de piramide verwarmer op de juiste manier te monteren
Beste René, Bedankt voor dit mooie cijfer. We zijn blij dat het in elkaar zetten goed is gekomen en dat de gebruiksaanwijzing duidelijk was. Mocht dit niet lukken, dan zijn wij uiteraard bereikbaar voor vragen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Via Goos Horeca website 2 X Bolero RVS bistrotafel 70cm aangekocht. De website gaf aan: “Ideaal voor binnen-en buitengebruik (…..). Sterk, weer- en roestbestendig (…)”. Na levering en een paar regenbuien bleek al snel dat de houten onderstructuur van het tafelblad helemaal niet vochtbestendig is. Bij contact met Klantendienst werd ik wandelen gestuurd met smoesje dat website wel correcte info zou bevat hebben. Heb bewijs aangeleverd dat info op website werd aangepast na mijn klacht! Klantendienst hult zich in stilzwijgen... Conclusie: Onbetrouwbaar bedrijf, niet bij bestellen.
Slecht. Ze communiceren niet, sturen je van het kastje naar de muur en ontwijken de vraag wanneer de levering gaat gebeuren. Ondertussen heb ik wel al betaald natuurlijk. Geen aanrader.
Beste Bart, Onze excuses voor de slechte ervaring. We zouden je graag verder willen helpen, maar ik kan op je naam geen bestelling vinden. Zou je ons je bestel- of ordernummer kunnen doorsturen naar [email protected] ? Dan kunnen we kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijket groet, Goos Horeca
Top produkt en scherpe prijs. Snel geleverd bij post nl punt ook makkelijk om af te halen.
Beste, Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer. Daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
op een of andere manier kom ik online altijd weer bij goos terecht, heel veel keuze en scherpe prijzen. mooie winkel
Beste Pieter, Heel fijn om te lezen dat je vaak bij ons terecht komt en zo tevreden bent. We hopen je in de toekomst nog vaak goed van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Leuke website, maar als je een klacht hebt: zeggen ze eindelijk sorry is niet meer in onze handen. Vindt dat zelf wel vervelend
Beste Roelof, Wanneer wij bestellingen verzenden met externe vervoerders, zijn wij daar helaas ook afhankelijk van in het aflever proces. Wij proberen dit samen met onze partners zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Helaas zitten hier af en toe nog wel eens wat fouten in. Wij hopen dit in de toekomst te voorkomen en deze communicatie te verbeteren. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
In an era where online suppliers are everywhere, service is what separates the good ones from the bad. Unfortunately we wasted 20 days to be told by Goos that the items we had ordered were out of stock. The refund and cancellation took another 7 days after that.
Dear Zeeshan Malik, Our apologies for the long delivery time. We hope we can provide you better service and delivery time in the future. Kind regards, Goos Horeca
Kapotte minibar werd direct vervangen
top
En de kwaliteit van de spoelen zijn perfect.
Je heb bedrijven die service geven en je hebt bedrijven die bagger service geven. Goos Horeca is nu zo'n bedrijf dat een bagger service geeft. Begin dit jaar een gekoelde werkbank gekocht. Sinds een week begint dit ding behoorlijk te rammelen. Er achter gekomen dat de condenswaterbank de veroorzaker is. Dit ding rammelt door de koeling. Goos Horeca Venlo opgebeld en moest maar alles even via de mail melden. Telefoontje terug gekregen met het antwoord dat ikzelf maar iets moest bedenken wat ik op een of andere manier onder de condenswaterbank zou krijgen zodat deze niet meer door het aanslaan van de motor kan gaan trillen. Toen ik aangaf dat ik het niet zie zitten om hier zelf aan te gaan prutsen kreeg ik het antwoord dat ze wel een monteur wilde sturen op dit op te lossen, kosten..... voor mijn rekening. Want de koelwerkbank doet wat die moet doen en dat is koelen. Sorry hoor! Wat een belachelijke service!
Tevreden
Beste Geert, Wat een top cijfer! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent. Met vriendelijket groet, Goos Horeca
De producten die ik heb besteld zijn fijn, maar het is chaotisch geregeld. Mijn levering kwam niet aan op de dag aangegeven, terwijl ik mijn bestelling al meerdere weken vooruit had geplaatst. De levering kwam te laat aan en wanneer deze eindelijk aankwam, ontbrak er ook nog enkele artikelen. Weer gebeld, werd mij verteld dat deze later wordt geleverd, maar wist niet de exacte datum. Is deze uiteindelijk geleverd, is het artikel defect. Communicatie is redelijk langzaam, zeker via de mail. Heel jammer dit want ze bieden een leuk assortiment aan.
Beste, Ik heb van mijn collega's begrepen dat ondertussen alles is geleverd en opgelost. Onze excuses voor de mis communicatie wat betreft de naleveringen. We hopen u dan ook in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Prachtig toestel! Dinsdag besteld en vrijdag thuis geleverd!
Beste, Heel fijn om te lezen dat we je zo goed en snel van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier van je aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ze konden onze koeling niet vinden waardoor we veel langer hebben moeten wachten erop. Na heel wat telefoontjes eindelijk aan gekomen naar het uitpakken en plaatsen van onze saladette kwamen we erachter dat er een grote kras op de werkblad is. Dit is zeer vervelend maar helaas kan de koelbank niet langer missen dus dan moet het maar zo blijven.
Beste Annette, Allereerst onze excuses voor de langere levertijd en de schade. Wanneer er schade is aan het product, zou ik je willen vragen om onderstaand formulier in te vullen. Onze klantenservice zal dan met je mee denken voor een passende oplossing. https://www.gooshoreca.nl/customer-service#subtabs-36 Met vriendelijke groet, Goos Horeca
ik bestel en betaal artikelen welke op voorraad zijn met 3-4 werkdagen levertijd. Na 4 dagen moet ik zelf bellen wat de status is. Dan blijkt de beloofde levertijd geen 3-4 werkdagen te zijn maar 7-8 werkdagen. Voorkoppelen en eerlijk zijn voor wat betreft de levertijd is klantvriendelijk dit niet. Klantenservice vindt dit normaal en geen excuus waardig.
Beste Jack, Onze excuses voor de langere levertijd. Vanwege corona en de heropening van de horeca, is het bij ons, onze leveranciers en onze transporteurs erg druk geweest. Hierdoor waren de levertijden soms langer dan je van ons gewend bent. Ondertussen is alles weer wat genormaliseerd en hopen we je dus beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Op 15 juni een citruspers besteld en na meerdere malen zelf contact op te hebben genomen (puntje van aandacht: neem zelf eens contact op met de klant!), is het ze niet gelukt om mijn bestelling te leveren. Als ik nog langer zou wachten zou er nog ruim een week overheen gaan, dus de bestelling maar geannuleerd. Wel ben ik uiterst vriendelijk te woord gestaan en werd er ook meegedacht aan een oplossing. Helaas is de oplossing nu dus wachten tot het aankoopbedrag weer op mijn rekening staat.
Beste Ron, Onze excuses voor de lange levertijd. We gaan er alles aan doen om dit in de toekomst proberen te voorkomen en hopen je dan ook een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Heerlijk zittende bank en stoelen. Stevig en makkelijk schoon te maken.
Beste Dirk, Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent! We wensen je dan ook veel zit plezier van de stoelen en bank. Met vriendelijk groet, Goos Horeca
ben zeer tevreden
Beste, Wat een top cijfer! Dankjewel daarvoor en voor je aankoop. We wensen je veel plezier ervan. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Frigo besteld begin vorige week . Leverings termijn 2-4 werkdagen . Tot eind vorige week niks gehoord. Na mail verstuurd te hebben zou deze Begin deze week zonder twijfel zeker geleverd worden. Nogmaals weer niks gehoord wanneer ik bel op 23/06 kunnen ze zelfs nog niet antwoorden wanneer ie wel geleverd wordt.
Beste Tim, Allereerst onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat je de bestelling ondertussen geannuleerd hebt. Vanwege de corona crisis, had onze leverancier van dit product extreem lange levertijden. Ze konden het vanwege de drukte niet aan, waardoor 1 dag, 1 of 2 weken werd. Gelukkig zijn de levertijden ondertussen weer wat genormaliseerd. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn