prima oven die prolein

ik vind alleen jammer dat er geen nederlandsche beschrijving bij zit

beroerde service!

Na bijna een jaar ontdekt dat mijn bij Goos Horeca gekochte koelkast ,na meerdere malen bedorven producten te hebben gehad, bij lange na niet de specificaties haalde volgens de opgave van de website. Hier bij de service afdeling om een passende oplossing gevraagd, maar er is geen bereidheid om het euvel op te lossen of een alternatieve oplossing te bieden. Na weken aan het lijntje te zijn gehouden wordt er nu gezegd. Wij kunnen u niet helpen want de koelkast is gebruikt, omruilen kan dan niet meer. met andere woorden "wij verkopen producten die niet aan de specificaties voldoen, maar dat is ons probleem niet!"

Goed, al zou het fijner vinden geweest zijn dat jullie hadden laten weten dat de levertijd zo lang was

Jammer dat niet alles op voorraad was.

Jammer dat niet alles geleverd kon worden, ben wel benieuwd wanneer de stoelen weer op voorraad zijn ?

Goede kwaliteit en snelle levering

Product voldoet aan alle eisen, goed verpakt en snel geleverd.

Vlotte levering!

Heel vlotte levering, besteld materiaal van goede kwaliteit, top!

Goede levering en correct product

Snelle levering.

Snelle en correcte levering

Er was maar één klein punt dat niet nagevolgd werd, dat was het leveringsadres , welk verschillend was van het facturatieadres, dat niet werd genoteerd op de leveringsbon . Maar de chauffeur was welwillend om toch naar het leveringsadres te rijden met de goederen.

Volgens verwachting

Volgens verwachting afgewikkeld

Alles naar wens!

Zoals het hoort.

De service net zo oerdegelijk als de tafel die ik bestelde

Ik ben zeer tevreden met Goos Horeca want na wat speurwerk vond ik bij Goos de juiste tafel voor mijn terrasje voor de juiste prijs. Levering erg snel, tafel goed verpakt en voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Ik ben er ontzettend blij mee. Waarom geen 10? Welnu, ik woon in een flat met toevoeging aan mijn huisnummer. Dat is op de pakbon en verpakking niet helemaal goed doorgekomen, dus daar kan Goos scherper op letten. Verder meer dan tevreden!

Mooi bankje geleverd, duurde wel wat lang voor hij binnen was

Mooi bankje geleverd, duurde wel wat lang voor hij binnen was

Vlotte levering. er zouden meer foto's van het product (ronde picknick tafel) op de website mogen geplaatst worden, om nog beter te kunnen inschatten. Was beetje een gok om te beslissen te kopen. Uitleg wat polywood juist is. Had geen idee. Een goede gok wel te verstaan... want de tafel is echt geslaagd.

Superservice

Vlotte beantwoording op mijn e-mails en vlugge levering

Superkwaliteit snel geleverd.

Een prachtige bistrotafel, zware kwaliteit, waait niet om, stabiel als je er servies op plaatst of op leunt, heel mooi marmeren blad, degelijke perfect gecoate poot, stevige zware schroeven, in 2 minuten in elkaar gezet, prijs is de helft van bij andere verkopers (hebber dus gelijk 2 besteld...) , snel geleverd. Sfeer alsof we op een Frans terras zitten!

Heldere communicatie en snelle levering

Er werd persoonlijk contact opgenomen om datum van levering te bespreken.

perfect

beleefd

Snel en klantvriendelijk!

De tuinstoelen werden snel geleverd. Een van de stoelen was beschadigd, zonder problemen kregen we meteen een nieuwe stoel toegestuurd en de oude mochten we houden. Heel fijn.

Snel en goed

Goede prijs/kwaliteit. Snel geleverd

Goed product en op tijd geleverd

Idem

Fijne, snelle levering, aardige bezorger en aardige lui van Goos Horeca.

Overigens, heb ik een kapotte parasol geleverd gekregen (wat natuurlijk kan)maar het duur mij een partij lang voordat daar op geanticipeerd wordt. Ik heb afgelopen dinsdag een schadeformulier ingevuld, gebeld (hele aardige juffrouw)vervolgens vandaag weer gebeld.. Hoelang kan zoiets duren? Ik zou graag mijn parasol op willen zetten in tuin? 😜 Met vriendelijk groetjes, Monica Klijn

Prima transactie

Bestelprocedure ging uitstekend, goede manier van bezorginformatie.

Onvolledig product

Bistro tafel besteld en is afgeleverd zonder schroeven.Dit kan gebeuren maar tien zijn de schroeven in een doos van 20x20 cm naar het verkeerde adres gestuurd. Nogmaals gebeld en de schroeven zijn nog steeds niet geleverd. Zit nu al meer dan een week( bijna 2 weekenden met een blad en los onderstel! Waardeloos!!Vandaag op 15 april nog steeds geen schroeven ontvangen.Tafeltje zonder schroeven is op 2 april verstuurd.

snelle levering en klantvriendelijk!

De ene dag besteld en heel snel ontvangen. Aanrader!

Mooi apparaat

Snelle service , prima apparaat