Na bestelling duidelijke communicatie over verzenden van het artikel. Artikel voldoet geheel aan mijn verwachtingen.
Beste, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Mooie stoelen zitten ook heerlijk kwaliteit moet nog bewijzen . Zeker een aanrader , ik had Rome Napels besteld maar kreeg Lisa geleverd vraag me af of het de zelfde is
Beste Parveen, Dit is inderdaad hetzelfde, soms vanuit de fabriek anders vernoemd helaas. Veel zit plezier gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Piet, Een 10, daar doen we het voor! Dankjewel en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Snel, goede prijs, keurig verpakt en kwaliteit voldoet aan verwachting
Beste Romy, Bedankt voor dit top cijfer! We wensen je veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
in orde
Beste Anne Maarten, Dankjewel voor dit mooie cijfer, daar worden we blij van :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Correcte levering in tijden van Corona
Beste Gina, Fijn om te horen. Blijf gezond en bedankt voor je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Vlotte levering. Artikelen waren zorgvuldig ingepakt
Beste Sieto, Goed om te horen dat alles vlot verlopen is! Dankjewel voor de bestelling en de mooie review. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Enige jammere is dat er niet word aangegeven wanneer een product niet op voorraad is. Maar na een belletje werd er meteen uitgezocht wanneer ik het kon ontvangen en als dit te lang duurde kon ik de bestelling annuleren.
Beste Leonie, Wij proberen onze voorraden zo goed als mogelijk bij te houden op de webshop. Echter zit hier helaas soms nog wel eens een foutje in. We doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Zeker een aanrader ook prijstechnisch 👍🏻
Beste Gitta, Vlekkeloos, daar streven we naar :-) Dankjewel voor deze mooie review en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Een snelle levering van bistro tafel. Goede kwaliteit.
Beste Erni, Dankjewel voor dit mooie cijfer, we wensen je veel plezier van de nieuwe tafel. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Ik wacht nog op 4 RVS werktafels. Maar dat zal met de Corona crisis te maken hebben. Ik wacht rustig af. Verder helemaal prima!
Beste Wietske, Ik zie dat de tafels vandaag ook geleverd zijn/worden. Dankjewel voor dit top cijfer en blijf gezond! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Beste Johan, Dankjewel voor dit mooie cijfer en veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Keurig geleverd zelf nog eerder als de afgesproken tijd
Beste Hennie, Kijk, dat zien we graag. Lekker snel :-) Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Vlotte bestelling Levering op afgesproken tijd 1 minpunt:ik vroeg 3 keer uitdrukkelijk om pak af te leveren op 5A en niet op 5 met de volledige beschrijving erbij en toch stond de chauffeur op nr 5
Beste Paul, Bedankt voor deze mooie review. Ik heb het nog eens na gekeken en het afleveradres stond wel goed in onze software, gelukkig is het uiteindelijk wel goed gekomen! Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
bij mijn bestelling waren een paar manco's dit heb ik gemaild maar tot heden nog niets gehoord.
Beste Marcel, Onze excuses dat er een manco zat bij je bestelling. Ik zie dat nu gelukkig alles geleverd is. We hopen dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Super tevreden.
Beste Pieter, Wat een topcijfer! Dank daarvoor. Veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Het afleveren duurde wat langer dan normaal maar in deze tijd mag dat geen naam kennen. Het tafelblad is van zeer mooie kwaliteit en past uitstekend op mijn hoog/laag bureau ter vervanging van het lelijke beige blad.
Beste, Wat leuk dat je zo tevreden bent! We wensen je vele plezierige uurtjes achter het nieuwe bureaublad :-) Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Slechte ervaringen
Beste Achaoui, Ik begrijp van mijn collega dat het pakket in 2 delen uiteindelijk toch is binnen gekomen. Onze excuses voor de verwarring en vertraging van het tweede deel. We proberen dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
En ook nog een mooie complete tuinset , kortom een aanrader !
Besteld en gebeld over de levering. Werd zeer correct en netjes behandeld. Zeer te spreken over de service. En een goede prijs.
Beste Theo, Heel fijn dat je zo tevreden bent! We hopen je dan ook nog vaker goed en snel van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
mooi product juiste prijs kwaliteit- verhouding
Beste Jos, Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding. Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
telefoon opnemen duurt lang, en factuur (btw) niet ontvangen moet en kan ik niet in dashboard vinden. Dus even bellen wat weer lang duurt daarom maar een mailtje tzt sturen om de factuur op te vragen. prijs ok, levertijd ok.
Beste Wouter, Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze prijs en levertijd. De factuur heb ik je inmiddels gemaild. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Kwaliteitsproducten, snelle levering en excellente service
Beste Lili, Wat een top cijfer! Heel goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering en service! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Mooie bank, bezorging door bezorger niet netjes zetten bank buiten op straat wilden mijn vrouw niet helpen om even door de deur binnen te zetten.
Beste, Goed om te lezen dat u tevreden bent over de bank. Normaal gezien leveren wij (of onze logistieke partner) tot aan de eerste drempel. Al is het natuurlijk een kleine moeite om even te helpen met binnen zetten. We zullen dit in de toekomst beter proberen aan te pakken en intern bespreken. Veel zit plezier van de bank gewenst! Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Heel fijn geholpen. Ik had een vraag en via de chat direct een antwoord. Voor de levering moest ik ongeveer een week wachten terwijl het wel op voorraad was. Producten zijn goed en ben er blij mee.
Beste Ricardo, Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel pleziern van je aankoop. Met vriendelijke groet, Goos Horeca
Stadhoudersmolenweg 62
7317 AW Apeldoorn