Online bestellen tot levering

Snel geleverd een goede prijs kwaliteit

Ik miste alleen de mandjes. Zie ook niet waar ik die kan bestellen

Erg trage levring en moeizame communicatie over levertijd

Alleen, maar omdat één artikel niet op voorraad was, werd de hele bestelling pas na ruim twee weken geleverd. Dat verspreid over drie dozen. Ik snap echt niet waarom twee dozen niet eerder verstuurd konden worden. Bovendien was er vanuit Goos niet zelf pro-actief gecommuniceerd dat levering zo lang zou duren. Toen ik naar vroeg werd beweerd dat bestelling snel compleet zou zijn, wat achteraf niet het geval was.

Ruim assortiment op een rustige en ruime manier gepresenteerd.

Prettige winkel die ruim is opgezet en waar je altijd wel iets van je gading kunt vinden.

Top service snel en altijd blij

Waardeloos!

Zeer slechte service! Pakket niet bezorgd en wordt van het kastje naar de muur gestuurd tussen post nl en Goos horeca!

prachtig

goede service

Helemaal tevreden!!

Nadat ik een product met een productie fout had ontvangen, direct contact gezocht en werd er actie ondernomen. Omruiling ingepland en een nieuw product ontvangen. Helemaal top!

Top producten en goede service

Ik word altijd goed geholpen en de producten zijn zoals ze zijn omschreven. Vriendelijk en vrolijk personeel!

Alles Classe geregeld.

Bij benodigdheden voor mijn Café zal ik zonder twijfel bij Goos Horeca bestellen Ga zo door.

Alles was correct

Vlotte levering

In een woord geweldig

Attent , goede prijs artikel verhouding,professioneel

Goede en snelle .levering van de producten.

Makkelijk te bestellen en mooi geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit

Goederen waren snel geleverd en van goede kwaliteit, precies wat ik nodig had.

Webshop werkt niet naar behoren

Bij de online bestelling en het opgeven van een ander afleveradres is het helemaal fout gegaan. Intern kan het afwijkende afleveradres niet gevonden worden terwijl het gewoon op de bestelbevestiging staat. Na 3 bezorgpogingen, 2 x verkeerd en 1 x naar een niet bestaand adres, is het uiteindelijk goedgekomen. Helaas nu een dikke 3. Eerdere bestellingen zonder afwijkend afleveradres verliepen goed.

Fijne levering

Mooie terrastafels, degelijk en professionele levering

Ik ben altijd blij als een bedrijf precies zegt wat ze doet en doet wat ze zegt

Erggg tevreden

Erg tevreden.

Zeer blij en goede kwaliteit

Op tijd en zeer vriendelijk personeel, zeer blij met et aankoop

Iets besteld en al heel snel binnen.

Bij onze bestelling had 1 onderdeel wat schade. Nadat we hier melding van maakten werd ons zonder enige discussie meteen een nieuw onderdeel toegestuurd. Top service en dat voelt goed!

Snelle levering maar jammer genoeg beschadigd!

Wacht nog op verdere afhandeling van de herstelling van de koelkast.

Snelle levering, goede prijs. Na foute levering 1 keer gebeld en alles probleemloos en snel opgelost

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn