Kreeg zonder bijkomende kosten 2 stoelen geleverd nav een reclamatie, dat er tijdens transport 2 stoelen beschadigd geraakt waren!

top

top

Prima afvalcontainers

Helaas passen er geen 120 liter zakken in. Deze kun je namelijk niet over de rand trekken. De opening is met 35 x 50 cm te groot voor de zakken uit de detailhandel. Heeft Goos Horeca wel betaalbare zakken die passen? Bij voorbaat dank. C.M. Glas Kaasspeciaalzaak De Molenhoek Rosmalen

Zeer overzichtelijk en snel geleverd

Fijne website, zeer overzichtelijk. En mega snel geleverd!

De bestelling kwam op afgesproken tijd binnen, helaas was er 1 stoel kapot. Gebeld met jullie, foto gestuurd en met een paar werkdagen was het opgelost.

Bezorging duurt lang

Ik hadceen partypan besteld op de site 2-4 werkdagen na een week maar eens een keer gebeld .antwoord wordt vandaag verzonden toen heeft het nog 3 dagen geduurd dus 14 dagen ongeveer . Ik vindt dat slecht.

Prachtig

Snel

Kan op verschillende fronten beter

We kochten ovenhandschoenen, hadden er twee nodig. Op de afbeelding op de website stonden er twee afgebeeld, in de omschrijving stond nergens of het per stuk of per paar ging. Na geïnformeerd te hebben, bleek dat de handschoenen per stuk gingen. Gevraagd (via de chat en mail) om een tweede handschoen bij de bestelling te doen, maar dit werd pas na 2 keer vragen gedaan, toen was de eerste bestelling al verstuurd. Vervolgens blijkt de tweede handschoen ook nog eens 1,5 maand levertijd te hebben. Kan dus op verschillende fronten beter!

Goed product slechte Pakketbezorging

Nooit afgeleverd op bestemming.

prima toestel correcte prijs

gekozen, besteld en geleverd<; alles prima zoals beloofd

Prima geregeld

Alles is gied en duidelijk

Goede producten!

Weer een goede ervaring met GOOS horeca. Producten zijn naar verwachting, levertijd was langer dan aangegeven maar de klantenservice was goed bereikbaar en reageerde snel.

een heel vlotte en goede service

voor mijn eerste bestelling is alles zeer goed verlopen

Vlotte bestelling en levering

Duidelijke website met vlotte opvolging. Precies wat je van een e-commerce verwacht.

alles verliep prima

hoeveel meer kan ik zeggen?

Heb een goed gevoel bij deze onderneming

Wij hebben nu een paar keer bij deze onderneming besteld en is altijd keurig op tijd en zeer netjes geleverd

Goede producten en snelle levering voor een nette prijs

Een aantal dweilproducten besteld voor een vereniging. Bij een andere leverancier werd levering telkens uitgesteld. Daarom daar de levering geannuleerd en bij GoosHoreca besteld. Bleek nog goedkoper ook. Snelle levering en goede producten. Gewoon zoals het hoort.

Snelle levering en goede service

Binnen 1 dag alles geregeld en verzonden. Nette prijzen.

mooi en degelijk materiaal

mooie producten en veel keuze

Goede service, afspraken m.b.t bezorgen zijn prima.

De tafel is goed ingepakt, zodat hij onbeschadigd is geleverd.

Mooi en goed product En zo snel accuraat geleverd.

Bestelling keurig en snel geleverd

Na mijn bestelling geplaatst te hebben is deze binnen een paar dagen geleverd in een goede verpakking. De koeling doet het prima. Blij met mijn product

supersnelle Levering

apparatuur geleverd binnen 2 dagen

goed spul, mooi en snel bezorgd

goed spul, mooi en snel bezorgd

Leuke ervaring

Correcte service. Alles volgens afspraak. Wat we bestelden hebben we ook gekregen.

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn