super

klantvriendelijke websites en snelle levering

Duidelijke website, goede en fijne producten

Fijne website om te bestellen. Duidelijk, overzichtelijk en goede beschrijvingen van de artikelen. Verzenden duurt wel vaak iets langer (geen vandaag besteld morgen in huis). Bij problemen (bv. een beschadigd product, wat altijd kan gebeuren) wordt dit goed en snel opgelost.

Zeer goede service

Steeds correct en altijd op tijd geleverd.

Besteld met extra korting. Na betaling ook snel in huis. Dit door een extern bedrijf waarvan de service ook top was. Een aanrader om bij dit bedrijf te kopen.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Snelle levering. Bij de glazen weckpotten die ik bestelde was er eentje stuk. Ik heb onmiddellijk reactie gekregen dat ik een nieuwe zou ontvangen. Heel tevreden dus. Klein minpuntje om iets te zoeken op de webshop vinden de zoekfuncties niet steeds wat je bedoeld en blijken jullie het toch te verkopen.

Zoals je het wilt als klant

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, goed apparaat tot nu toe

Goede kwaliteit en snelle levering

Buiten meubel besteld (ronde picknick tafel). Prijs/kwaliteit prima in orde en duidelijk qua levering (niet direct volgende dag maar duidelijk verhaal hoe/wat/wanneer). Heel blij mee - laat de zon maar komen

Goede en snelle levering

Prachtige stoelen en fijne service

Prima spullen.

Prima spullen. Alles correct afgeleverd. Duurt wel een paar dagen.

Snel geleverd prima service

Correct en tijdig

Volgende bestelling volgt

Slecht

Nooit meer bestellen

snelle levering van de goederen en mooi product

snelle levering van de goederen en mooi product ,juist wat jammer dat er waarschijnlijk tijdens het transport beschadiging was opgelopen van 1 van onze stoelen

Goed!

Bestelling snel geleverd en goede kwaliteit als altijd

lange wachttijd op levering

toch de moeite waard om op te wachten.

Vlotte srevice, prima product!

Mijn bestelling werd snel geleverd en bevalt erg goed.

Duidelijke website, goede beschrijving van de artikelen, snelle levering, goede communicatie. Een aanrader!

Correcte levering en afhandeling

Mooie en degelijke frigo's. Correcte tijdige levering.

mooie koelkast, en netjes op tijd afgeleverd

Goed materiaal op 1 stoel na, levering was iets minder

We zouden normaal maandag de stoelen aan krijgen. We regelen ons zodanig zodat er iemand thuis is. Uiteindelijk komen ze niet. Als we ze bellen dan blijkt dat ze het vandaag niet konden leveren. Maar dat wisten ze in de ochtend ook al. Dat is best jammer dat we daarover dan niets hoorde. De volgende dag hadden we wel onze stoelen. (Levering is mogelijk een ander bedrijf en dit ligt dus niet aan hen.) Handige website om te bestellen met duidelijke foto's. De stoelen waren perfect. Alleen 1 stoel wiebelt wel. Dat is wel zonde. De 7 andere zijn wel perfect.

Super goed geregeld en levering ging erg spoepel

Een kamado besteld en goed en netjes geleverd door vriendelijke leverancier Vrijdag besteld maandag kokkerellen

Goeie kwaliteit

De Hand Citruspers is goed en sterk