Prima stofzuiger - levering op tijd

Duidelijke website, prima stofzuiger, levering op tijd. Alleen lawaai van de stofzuiger is meer dan op de website werd vermeld. Niet echt geluidloos.

Mooi product

Het is een glazen kannetje bestemd voor olie b.v. over de sla. Het fungeert in ons geval als melkkannetje (ruim 0,2 liter) en dat werkt prima zonder morsen zoals de meeste (metalen) melkkannetjes doen.

prima producten keurig geleverd

twee koelemmers met ooganging voor aan de tafel,… keurig geregeld

Mooie producten

Goede en de gewenste producten. Alleen jammer van de levering. Was op een sluitingsmoment van de dag en producten gewoon voor de deur gezet. Gelukkig lieve buren die het binnen hebben gepakt.

Fijne stoelen

juiste prijs kwaliteits verhouding

als we wat zoeken voor ons ziekenhuis kan ik het meestal vinden op goos. De prijs en kwaliteit is prima. Meestal ook snelle levering

Snel en goed geleverd

steeds correcte levering

wij hebben al enkele malen een bestelling gedaan en deze wordt steeds snel en correct geleverd!! Wij raden Goos horeca zeker aan.

Snelle levering en goede service

Behulpzaam, er wordt meegedacht en snelle levering.

Snelle en correcte service

We hebben zeer snel antwoord gekregen op een offerteaanvraag. De bestelling en levering is ook heel vlot en snel verlopen. Indien we nog materiaal of meubilair nodig hebben, kijken we zeker eerst bij Goos horeca.

Geweldig, vandaag besteld, morgen geleverd. Top

Na lang zoeken toch bij de beste uitgekomen. Prima service.

Ruime keuze en en de koffie machine en andere artikelen zijn volgens afspraak op tijd bezorgd en alles in uitstekende staat

prachtige vriezer

prachtige vriezer, maar de verpakking en levering was niet prettig. hij stond op een pallet waardoor deze niet door de deur paste. ook was deze er onmogelijk af te krijgen waardoor ik echt een paar man heb moeten bellen uiteindelijk om dit voor elkaar te krijgen. de bezorgster was helemaal alleen en wist ook niet hoe hem naar binnen te krijgen en heeft hem voor de deur achter gelaten. de beschermingsfolie die er daarna om zat is natuurlijk top want zo krijg je hem onbeschadigd binnen maar ook deze was erg moeilijk te verwijderen. verder ontzettend blij met de vriezer

Zeer gemakkelijk te vinden. en het personeel is vriendelijk

Zeer gemakkelijk te vinden. en het personeel is vriendelijk

Super service

Altijd goede en persoonlijke service.

Super geregeld

Alles correct geleverd

Verzending duurde wat lang

Voor de rest prima

Snelle levering voor een scherpe prijs

goed prijs /kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Snel, accuraat en netjes verpakt

Goede prijs, goede communicatie en netjes verpakt waardoor beschadiging voorkomen wordt een super snelle levering. Dus betrouwbaar.

Mooi artikel, snelle levering

Goede ervaring! Zeer mooi product, goed verpakt, mooie prijs en snelle levering. Bij de levering zou er eerst gebeld worden, dat was niet het geval. Het artikel werd voor de deur gezet. Dat was wel afgesproken, maar bij een belletje hadden we geweten vanaf hoe laat. We hadden de buren gevraagd om even op te letten, dat kon nu niet. Verder alles helemaal top!

Product kwam veel later zonder pro-actieve mededeling van goos

Jammer

Vlotte levering

Duidelijke website scherpe prijzen en snel geleverd.

Goed maar communiceren over levering duurde te lang

Verder is het wel netjes geleverd en heel goed verpakt de glazen pitchers

Goed en snel bezorgd

Stadhoudersmolenweg 62