Zeer slechte klachten afwikkeling.

De dame aan de telefoon was met geen mogelijkheid te bewegen om een fout die door jullie is veroorzaakt adequaat op te pakken. Het was meer een ontmoedings methode dan goed luisteren en dan klantvriendelijk iemand te woord staan, mijn mening: zeer onprofessioneel. We hebben zelf het transport geregeld om vanuit Beverwijk op en neer te rijden, en geen enkele reactie of excuses of financiële tegemoetkoming. Je krijg bijna het gevoel dat je je schuldig moet voelen dat er door jullie een verkeerde koelkast is uitgeleverd! Willen jullie nog een telefonisch toelichting: 06 - 13 73 25 68 Gr. Antoine Smits.

Goede service vandaag bestellen en morgen leveren

Fijn bedrijf met klein schoonheidsfoutjes

Een Hendi slagroomspuit "profi" besteld met accessoires en de erbij vermeldde patronen. Snelle levering, goed verpakt. Achteraf bleken de erbij vermeldde patronen CO2 patronen te zijn, die je voor het maken van slagroom niet kan gebruiken. Jammer dat dit door Goos bij de opdracht niet is opgemerkt. Na email contact krijg ik op dat dit art. 1021166 had moeten zijn dit is echter op hun website nergens te vinden.

Prima standaard voor snijplanken

Mooie, functionele, stevige standaard voor snijplanken. Prima produkt.

Exact volgens afspraak afgehandeld

Na bestelling erg goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Precies geleverd zoals steeds aangegeven.

Het product dat ik besteld had was niet op voorraad maar jullie hebben het goed opgepakt door snel te communiceren en een alternatief te geven.

Goed bedrijf

Simpel, snel, betaalbaar en goede kwaliteit

Snelle levering en glas komt overeen met webshop

Mooi glaswerk en snelle levering

Bevalt..

Goed dienblad, redelijke prijs en goed verzonden. Fijn om ook per stuk te kunnen bestellen.

Het product was precies wat ik wilde

Ik heb een ijsbak gehaald en het was perfect voor een feestje

Goed product, goed verpakt.

Het product is top. Ik kreeg eerst een kurkentrekker als relatiegeschenk. Op zich leuk maar het werd apart bezorgd, kwam onverwacht en ik moest er een handtekening voor zetten. Dat deed ik niet want ik dacht dat er iets fout was gegaan. Communicatie hierover kan beter, maar verder top dus 4 sterren.

Bestelling is zoals beschreven en voldoet aan alle eisen. Levering binnen de 2 werkdagen na betaling

goede service

na telefonisch contact, probleem snel en keurig opgelost. mijn compliment

Vlotte service en kwalitatieve producten

Ik ben zeer tevreden over Goos Horeca. De ontvangen producten komen overeen met de omschrijving van de site. De levering liep vlot en alles was zeer duidelijk.

top

Goede produkten tegen goede prijs en heel snel geleverd

Gemak en een groot assortiment.

De keus was snel gemaakt en het bestellen was eenvoudig.

Top service...

snell zonder verrassingen...

Snelle levering en top service

Bestelling voldoet helemaal aan de verwachting. jullie hebben er een klant bij.

Gebeld met klantenservice zeer netjes te woord gestaan en alles snel geregeld

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Prima bedrijf, goede service

Snijplank besteld waar een scheurtje in bleek te zitten. Snel en voor mij kostenloos omgeruild.

Goed geregeld

Bestelling plaatsen, snel geleverd en de korting die ik tegoed had werd snel terug gestort. Erg fijn.

Prima service, snelle levering. Tevreden.

Zie boven.

oke