Snel en goed geholpen

Na een kort belletje, werd het probleem kundig en vlot opgepakt.

Vergissen is menselijk

Ik heb de verkeerde glazen ontvangen . Ik had glazen besteld met een maatstreepje en ik heb gewone glazen ontvangen

Snel ,vetrouwelijk en netjes verpakt

Ik ben zeer tevreden

Netjes afgeleverd

Alles netjes geregeld!

Alles netjes geregeld!

perfecte service, vlotte afhandeling, maar levering ...

Over de kwaliteit van de producten en de afhandeling van mijn bestelling heb ik enkel lovende woorden. Maar zoals steeds verknalt PostNL het weer eens. En daarin heb je als leverancier ook een keuze, er zijn nog andere leverdiensten beschikbaar. Dus tja, alweer de nodige frustraties en zelf mijn pakje in een afhaalpunt moeten gaan zoeken ... Jammer, anders was het een 5* review geweest

Kwaliteit

Uitstekend geholpen bij het kiezen van het juiste product/onderdeel

Uitstekend geholpen bij het kiezen van het juiste product/onderdeel

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product.

Geduld loont

Het bestellen van de bankjes ging vrij vlot, maar de levering liet even op zich wachten. Ook was het niet zichtbaar in mijn portal. Na een berichtje richting de klantenservice ging het ineens vrij vlot. De bestelling was goed ingepakt en zag er conform het plaatje uit. De bankjes zijn ondertussen ook met veel plezier gebruikt. Met al en al eigenlijk zeer tevreden, alleen een halve ster minder omdat ik zelf achter de status van mijn bestelling aan moest.

Zoeken, bestellen, betalen en het wordt snel geleverd.

snel and goed qualiteit

Hierbij wil ik graag mijn tevredenheid uiten over de snelle levering van de koelkast-combi die we recent besteld hebben. Zoals altijd hebben we voor deze bestelling weer voor Goos gekozen, want we bestellen al twee jaar al onze grote apparaten voor onze restaurants via hen. De service is altijd uitstekend en de garantie die ze bieden is ook top. Dank voor de snelle en zorgvuldige service!

Overzichtelijke website en betaalbaar

Fijne website om te gebruiken

Kan makkelijk alles op de site vinden .

Voortreffelijk

Goede communicatie over vertraging en levering elders Goed verpakt

goede snelle servie

Ik had grote voorraadpotten besteld, deze zijn keurig en veilig tegen schade verpakt. En ook nog eens snel geleverd.

Prima bestellen tot leveren

Koelkast besteld, das 2 dgn extra wachten maar geen probleem. Kleurig bij huis afgeleverd

Voldoende

De service was met het bestellen top. Echt woord gehouden voor 15:00 besteld volgende dag in huis. Was zeer verrast. Bij andere firma's staat hetzelfde op de site en het duurt soms 2 mnd voordat je iets krijgt. Echter een aanmerking. Ik ben van mening dat als je iets koopt en het kost een paar centen en het is zwaar. Hier mis ik wel de service. Ik weet dat het in de voorwaarden staat maar toch. Een koeling van ruim 100 kg in je eentje of zonder pompwagen is een dingetje. Wij hebben jullie nodig maar jullie ook ons. Elkaar tegemoet komen en even met de pompwagen de drempel overzetten was een kleine moeite geweest. Kwestie van 20 cm.. Hoop dat jullie dit in gedachte meenemen

Prima service en puike stoelen

Totale traject goed. Alleen jammer dat je niet door het telefoonnummer op de website aan te klikken ook daadwerkelijk kan bellen.

redelijk snel geleverd.

super

Was vlug geleverd en het product voldoet aan alle verwachtingen.

Prima voorlichting

Goed geïnformeerd om een weloverwogen beslissing te nemen. Kwalitatief goede producten. Niet altijd de goedkoopste, maar wel heel goede service.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over Goos Horeca. Goede producten en snel geleverd. We hadden al een koelkast van Primeline, die bevalt ons heel goed, dus nu ook een vrieskast besteld. Dag na de bestelling al geleverd, top!

Prima maar nemen oude apparatuur niet in

Snel geleverd, goede prijs. Levering tot de drempel. Pallet blijft staan en oude apparatuur moet je zelf vafvoeren. Vrij lastig. Beetje meer service, tegen betaling, is wenselijk.

Opener werkt niet goed

Gekocht om de blikken open te maken. Vorige blikopener werkte niet meer goed en was dus tijd voor een nieuwe. Echter de oude versleten werkte net zo goed als de nieuwe. Beetje teleurstellend voor 60 euro

Stadhoudersmolenweg 62

7317 AW Apeldoorn